LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:
acum va las merg si eu la nani langa puiutzul mic..va pup si va doresc o noapte linistita....pe maine...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ccris_ccris spune:
Multam, Ramo!
Si eu fug la nani,
, pe maine!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
Chocolate therapy is, oh, so good!
VioletaH spune:
Simo, Mihutza, multumesc frumos pentru urari.
Mihutza, ma bucur ca ati ajuns cu bine in Ro! Sedere placuta!!!
Si acum, pentru toata randunimea, dau si eu un paharel si o feliuta de tort (adus de sot azi dimineata, ca eu nu sunt asa mare bucatareasa ca voi
)
Vio &
Seanwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365
tuchita spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea!
Si o dedicatie pentru voi!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
raluca2107 spune:
Mimo, crezui ca era facut la cuptor copanul.
.
Vazut poze cu motz mexican si recunosc ca eu nu i-am dat nici macar sansa sa aleaga beutura, a fost eliminata din start, pe principiu alegi ce vrei frate dar din ce-ti dau eu
.Asa...era sa nu o recunosc pe Teo cu parul intins
(ori nici nu era ea
). Si am inteles ca ati tremurat de frig dar totusi copilul nu avea ciorapi
.
Simo, super trambulina, dar eu nu ma bag ca depasesc greutatea. Apropo, a fost fiica-mea la un loc de joaca cu topogane gonflabile, la o petrecere si ii cantarea inainte de a-i lasa la joaca si Briana si prietena ei nu au avut voie ca aveau peste 30 de kg
si au stat la intrare pe mocheta
.
Tuchi, super pozele de Paste, nu ti-o fi placut dar aratati cu totii foarte bine. Sa inteleg ca Sebul statea atarnat si el pe acolo ori trebuie sa-mi schimb iar ochelarii??!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
tuchita spune:
Raluca, bine ca te-ai trezit!
Si ochelarii tai functioneaza bine!![]()
Cum sa nu lase fetele sa intre la locul de joaca???
Fug ca ma striga trupetii!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Neata!
Tuchi, de mare efect asupra Iuliei dedicatia ta de 1 Mai, a inceput sa tzopaie ca disperata!![]()
Mimo, ba ai intuit bine
. Aseara ma apucase iar diareea rau iar pe randunoi in prima auditie si chiar am stat la coada pt tron unul dupa altul
. Deocamdata nu stiu ce sa zic...il doare capul, s-a mai dus la buda dar nu are febra si nu se compara cu ce am avut noi fetele, sper sa scape mai ieftin...
Mihutza, bun venit in tara! Si eu cand vad acum un bebe mai mic am impresia ca Iulia mi-a venit asa, de-a gata, e incredibil...ma uitam la o fetita de 4 kg si mi se parea miiiicaa...si cand ma gandesc ca Iulia la nastere nu avea nici jumatate. Doamne ce fantastic e cum creste puiul de om!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Mihutza, vroiam sa te intreb cum a stat Andra in avion? In brate, in scaun singurica cu centura sau cum? Ca eu in continuare stau si ma intreb cum sa mergem in vacanta, desi avionul e scump...Randunoiului insa i se pare extrem de complicat cu un copil asa mic pe avion, recunosc ca si mie, dar nici ideea de drum asa lung cu masina nu ma prea incanta...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Neata si de la mine,
Ramo, inca nu am timp, dar imi fac eu zilele astea si revin in forta...
Mihutza, bine-ai venit in Ro si distractie maxima sa aveti.
Rebecca a inceput sa manance bine din nou asa ca sunt happy, i-am bagat seara la 19 , cina : in general o supa crema de legume lejera si la culcare inca 200 ml de lapte.
Distractie placuta pentru cine a plecat zilele astea in vacanta.
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita cateva poze de la Paste! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Oauuuuu, superbi copilasii Tuchi!