LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (253)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mihutza, , bine ai revenit pe meleaguri natale, sa-ti traiasca toti nepoteii! Enjoy!
Tuchi, nu ma invidia, si eu sunt cam zgarcita, d-aia o si chem la 2 saptamani! Bine, la noi oricum se pastreaza, nu se intra incaltat, suntem ordonati etc. Hai ca m-am laudat de numa', dar eu faceam comparatie cu cat are fata de lucru la vecinu', a zis ca i-a luat 2 ore numai sa-i aranjeze lucrurile in dressing (dar nu ca pe barfa), imi explica cum face la el curatenie si eu i-am spus ca in dulapuri nu tre' sa se bage.

Mai fete, care mai sunteti pe-aici, temperatura de 37 cu 8 in fundic e mare, adica e febra?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!

Iti multumim Doamne pentru mica minune!

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Salut Moldova (Mihu, bine ai venit acasa ), Ardealul (Tuchi ptiu-ptiu ce copchii frumosi si ce gospodarie brici) si Tara Romaneasca (Cris sa-ti traiasca femeia, Bubu nota 10 pentru articol lui Cata , Valentina in veci sa nu mai zici ceva de crema de zahar ars , Naty sper ca nu te lupti cu randunoiul pentru tron ).
Eu plec si las acasa puiul cu Mariana, sper sa fie totul bine si sa-mi priasca minivacanta asta ceea ce va doresc si voua, celor care plecati pe undeva.
Froggies a castigat concursul , au cele mai multe voturi Teo va multumeste
Si cu asta p-aci mi-e calea , v-am pupat si sa va gasesc cu bine
PS Ma bucur ca v-a placut micul mexican , credeam ca o sa vi se para o idee cam uschita Mancati cu incredere de acolo ca e tare buna papa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Hello Romania!

am ajuns si noi pe meleaguri natale.. eu inca am impresia ca visez.. parca nu imi vine sa cred..
f lung drumul.. Andra a fost ok.. am si plans putin de la presiune si de la oboseala, am si papat si am si dormit.. si in final am ajuns aseara pe la 12.30 noaptea la GH.. si deja nu stiu cand a trezut ziua de azi.. si avem atata lume de vazut..ufff.. si atatea in plan..
acum Andra doarme, dar noi suntem pe ora Americii ..
vreau sa spun ca am o nepotica (Alessia) .. mai eu nu am vazut copil mai razacios ca ea la cele 5 lunisoare ale ei.. una doua rade! e o dulceata, si are niste manute de pianista.. si stau si ma uit la ea si ma intreb "oare asa a fost si Andra?", ca parca am impresia ca pe a mea asa am "luat-o" de-a gata ..
Nepotelul Dragos deja e baiat mare.. e un clubber infocat.. de dimineata de cand se trezeste vrea muzica sa se invioreze.. mai si ce figuri de dans are pe el .. si in rest cum il stiam: un rasfatat si obraznic..

hai ca v-am innebunit cu ai mei..

La multi ani VIO!!! sanatate, fericire si tot ce iti doresti!

p.s.sper sa mai am timp si de citit pe aici, sa nu raman cu f mult in urma..
V-am pupat pe toate!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
si bine ai revenit pe meleagurile romanesti... andra cuminte si obosita...si astept cu nerabdare sa ne vedem ..sa ma treci pe lista ta de vizite

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Salut Moldova (Mihu, bine ai venit acasa ), Ardealul (Tuchi ptiu-ptiu ce copchii frumosi si ce gospodarie brici) si Tara Romaneasca (Cris sa-ti traiasca femeia, Bubu nota 10 pentru articol lui Cata , Valentina in veci sa nu mai zici ceva de crema de zahar ars , Naty sper ca nu te lupti cu randunoiul pentru tron ).
Eu plec si las acasa puiul cu Mariana, sper sa fie totul bine si sa-mi priasca minivacanta asta ceea ce va doresc si voua, celor care plecati pe undeva.
Froggies a castigat concursul , au cele mai multe voturi Teo va multumeste
Si cu asta p-aci mi-e calea , v-am pupat si sa va gasesc cu bine
PS Ma bucur ca v-a placut micul mexican , credeam ca o sa vi se para o idee cam uschita Mancati cu incredere de acolo ca e tare buna papa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Asa cu noaptea-n cap pleci, Mimo?
Dixtractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am zis ca plec, dar am mai stat pe net, citesc despre alergii si despre acarieni .

Criss, nu e mare temperatura, e usoor subfebrila, dar daca era dupa baie sau dupa agitatie, nu o lua in calcul!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Bubu, super articolul despre eveniment, are talent baiatul! Chiar ma-ntrebam cine v-a pozat si a pozat si salatele!

Mergi la inceput

Nico, , mersic, nu i-am facut baita nici aseara, nici in seara asta, de teama de febra, era insa usor agitata! O urmaresc in noaptea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, bine ai venit! E prima vizita in Ro? Ca nu am retinut...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Eu balesc de zor pe Bucataras, la retetele de dulciuri postate de Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui ccris_ccris

Mihutza, , bine ai revenit pe meleaguri natale, sa-ti traiasca toti nepoteii! Enjoy!
Tuchi, nu ma invidia, si eu sunt cam zgarcita, d-aia o si chem la 2 saptamani! Bine, la noi oricum se pastreaza, nu se intra incaltat, suntem ordonati etc. Hai ca m-am laudat de numa', dar eu faceam comparatie cu cat are fata de lucru la vecinu', a zis ca i-a luat 2 ore numai sa-i aranjeze lucrurile in dressing (dar nu ca pe barfa), imi explica cum face la el curatenie si eu i-am spus ca in dulapuri nu tre' sa se bage.

Mai fete, care mai sunteti pe-aici, temperatura de 37 cu 8 in fundic e mare, adica e febra?

scuze am vrut sa-ti raspund dar intre timp se trezi andru si am mers la el..deci eu stiu ca la temperatura luata in fundulet se csda 3 liniutze ...deci 37.5 nu inseamna ca are temperatura..daca gresesc sa ma corecteze fetele..eu asa stiu...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput