Cofetarie care face coliva

Cofetarie care face coliva | Autor: aiuras

Link direct la acest mesaj

Stie cineva unde pot comanda coliva? La Alice und estiam sigur ca se poate comanda in aceasta saptamana este concediu. Daca aveti alte sugestii va rog sa ma ajutati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

De ce nu incerci sa faci tu singura,nu este greu?
Iti pot spune cum o fac eu si incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

E prima oara cand aud de coliva la comanda.
daca nu reusesti la cofetarie, roaga o vecina, o baba care stie.

Crixia mami de Alexia ( 2003) & +22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Nu am vecine babe care sa stie ci unele cu fumuri iar matusile sunt bolnave si vai de ele, o sa fac dupa retete de pe internet dar vroiam si eu sa fac una mai de rupt gura targului. Eu am mancat coliva comandata la cofetarie si era OK. Multumesc de raspunsuri si tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Daca nu gasesti sa comanzi, te ajutam noi s-o prepari! Cred ca s-a mai discutat despre asta, gasim subiectul sau scriem scurt aici.

Crixia mami de Alexia ( 2003) & +22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

In primul rind condoleante,in al doilea rind nu e f greu de facut daca nu stii te ajutam noi sau daca coliva se face la cefetarie ai scapat de grija te duci decit sa o iei gata aranjata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Eu stiam ca tocmai faptul ca faci tu coliva e apreciat mai bine acolo Sus:)
Succes, nu e deloc greu sa iti iasa bine, e f simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

e cofetaria de langa bucur, cand mergi spre mosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sybille spune:

Aiuras,daca nu e prea tarziu raspunsul meu, intra pe linkul asta,http://cristinablog.aioclub.com/coliva.html,e o buna prietena de a mea si vei gasi acolo reteta de coliva si nu numai.Sper sa iti fie de folos in timp util acest link, iar daca nu acum sigur cu alta ocazie.Te pup si sa ne scrii cum ti-a iesit coliva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Wow de asta nu am mai auzit...coliva la comanda...insa e utila.

Sybille nu gaseste pagina la site poate mai intri si o dai iar!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Problema nu sunt retetele, ca din astea se gasesc peste tot, ci timpul !
Iar de apreciat "acolo sus" nu vad de ce n-ar fi apreciata, ca si la tara cand se fac pomenile alea cu tot satul, nu face neaparat familia cea mai apropiata coliva, ci tot matusi pe la a patra spita ...
Ca sa nu mai vorbim de pachetele pe care le imparti prin cimitir, care in general contin lucruri cumparate, nu facute de mana proprie.

Eu cred ca intentia conteaza si faptul ca vrei sa faci o pomana si sa dai din ce-i al tau unui om care are mai putine.

O sa ma interesez si eu la Alice, chiar m-ar ajuta sa o pot comanda la cofetarie ...

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput