Se intuneca mai repede, este frig, ce program avet
Se intuneca mai repede, este frig, ce program aveti?
A venit toamna, acusica vine si iarna, noi in bloc, langa bloc nu avem copii mici. Doar o prietena cu 6 luni mai mare care sta mai departe Voi cum va petreceti timpul iarna in casa, tinand cont ca aproape toata vara am fost afara. Iarna trecuta eram micuta (n:27.06.2002) si stateam in carut , dar acum am o energie…Deci astept sugestii (sau chiar propuneri)
Briana (si mama Gabi)
Raspunsuri
ponicid spune:
Si eu sunt interesata. Mi-e groaza de urmatoarele 7 luni friguroase care vor urma.
Daniela, mamica de Ana-Maria
mitub spune:
Pai programul evident este in functie de cat de frig este sau mai ales daca ploua sau nu. Va mai amintiti cum zicea Basescu: "Iarna nu-i ca vara!" :D
Oricum, nu va fie teama de toate cele 6 luni care urmeaza, ci numai de zilele cu ceata, in rest, Miruna mea a iesit de 2 ori pe zi de obicei. e drept ca pe seara e mai greu, dar anul trecut in Romania a fost zapada mai mutl de o luna in fiecare zi, asa ca ea a fost fericita sa mergem cu saniuta, sa facem om de zapada etc. A iesit si tati cu noi cand venea mai devreme de la servici...
Asa ca...hainute calduroase si impermeabile si... la joaca!
Va pup,
Boga
ancadm spune:
Andreea imi povesteste in fiecare dimineata cum ca acusi vine zapada si vine mos Craciun si aduce bradut in care punem beculete si pe urma mergem cu sania! Abia astepta sa vina iarna si curata in fiecare zi saniuta din garaj. Pentru orele cind nu stau afara inarmati-va cu crioane colorate, carti de colorat, foi de decupat, forfecute de plastic, acuarele (daca aveti curaj), carti de citit, cuburi pentru construit castele, etc. Am si eu o intrebare! Mai sunt copii de 2 ani si 9 luni cu pasiunea decupajului? Fetitza mea taie orice foaie prinde in mina si cu greu am reusit sa ii gasesc niste foarfeci din plastic speciali pentru 3-4 ani.
Spor,
Anca
simon_aut spune:
am citit mesajele voastre dar nu am vazut nimic despre cum procedati cu bebei mici de cateva luni.
Noi zilele astea ploioase pe Alex [4 luni jumatate] l-am scos pe balcon de 2 ori pe zi.
N-am avut curaj sa-l ducem afara cu carutul.
Voi cum procedati?
Simon
Nicoleta spune:
Salut.
Eu am vazut bebei de 3 luni afara cu caruciorul cand erau 13-15 grade si nu aveau nimic. Daca voi credeti ca le este prea frig, plimbati-i in marsupiu, daca va tine spatele.
Si pe Stefan (7 luni si jumatate) l-am scos afara si la 11 grade, l-am imbracat bine si a fost ok.
Acum insa a luat nu stiu de unde o viroza si ne-a pironit in casa... Insa dupa ce trece il voi scoate iar afara.
Nicoleta.
carrie spune:
si fetita mea de 3 luni jumate e obisnuita sa iasa afara de doua ori pe zi de la doua saptamani si daca ploua si e vandt si n-o scot e ff suparata iar seara ar vrea s-o tin numai in brate cred ca de plictiseala...se pare ca nici o jucarie nu substituie bine plimbarica...
cristiana si bb Theodora Alexia
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
angi_gemeni spune:
Anul trecut, am stat si noi mai mult in casa. Dar nu din cauza frigului, ci pentru ca eram singura si nu puteam sa ies cu amandoi. Acum, pana sa plece tati, am iesit si pe frig si mai pe seara. Acum ploua si oricum nu-i scot. Am remarcat si anul trecut si acum, ei nu cer afara ca alti copii(imi zicea prietena mea ca baietelul ei isi duce la usa toate ghetutele si sta in fata usii ca un catelus!). Ei sunt doi, se joaca impreuna, nu se plictisesc. Pe de-o parte e bine, pe de alta, la aer e altceva. Deocamdata, chiar cu stat in casa, au acelasi program, au pofta de mancare, dorm bine...
Noi stam la casa, asa ca, daca nu ploua, iesim in curte. Dar am vazut, tot la prietena mea, ca si-a amenajat balconul special pentru baietel: cu jucarii, scaunel... Cred ca solutii sunt!
Acum sa treaca toamna asta mai repede si iarna! Nu-i asa ca ne e dor de caldurile alea insuportabile???
Angi si gemenii
Aalina spune:
Noi la 4 luni jumatate iesim afara chiar daca ploua. Am observat ca bebelusului ii place mai mult cand e racoare si doarme mai bine. Il scoatem in carut sau in marsupiu depinde cat de mult stam afara.
tinatache spune:
Si noi iesim pe aproape orice vreme. Ii pun o husa din plastic pe carut daca e umezeala si gata. Iar cand e zapada... veselie mare. Aici copiii ies la plimbare din primele zile, indiferent de vreme. Chiar ieri am vazut o mamica cu un bb mic de tot, nascut la 7 luni, ii cumpara haine si l-a luat cu ea prin magazine.
Pt iarna Andra are un sac de picioare din blanita de miel, si tine f cald, asa ca iesim si cand sunt -x grade. Il recomand cu caldura.
Cristina, mamica cu burtica