Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 5
lavi02 spune:
Anda insanatosire durabila lui Nichita!
Corap ai dreptate cu instalatorul. Cand mi-am renovat baile nenea asta era indisponibil pe o perioada mai lunga si am apelat la instalatorul recomandat de gasca de mesteri. Abia l-am prins dupa ceva amanari ca era "angrenat" in mai multe proiecte imobiliare
, vile, samd, deci greu sa vina la apt meu amarat sa monteze doo' WC-uri si-o chiuveta. Cand a intrat in casa, primul lucru: "nu faceti si 'mneaastra o cafea?"
. Dupa care s-a apucat de treaba dar problema cu scurgerea de la cada n-a rezolvat-o ca cica "asa e doamna, din constructie, n-avem ce-i face!". Bineinteles ca a rezolvat-o nenea asta dupa ceva timp, era acumulata mizerie pe undeva.
anda77 spune:
hai mai lavi ca si io intreb acelasi lucru cand intru intr-o casa de om si nici macar nu repar ceva util...:D
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
anda, insanatosire lui nichita. da' (zic si io, nu ca m-as pricepe) l-ai verificat de vreo alergie, ceva?
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
camelia_daniela spune:
Anda, sanatate maxima lui Nichita! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
gabitaco spune:
anda77... sanatate multa pentru Nik. 
Role...noi avem de alea cu cate 4 roti...2in fata si 2 in spate...daca intelegeti...da Mateea nu prea e incantata...merge cu ele f bine...da nu se omoara. Vrea musai de astea moderne ..."smechere" cum zice ea - adica patine cu casca si cotiere. Asa ca...suntem in pline cautari...
mandyksch..vacanta placuta si voua si tuturor celor care mai pleaca ...
.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
felicia74 spune:
Bun, bun subiectul cu rolele. Ia ziceti, la Decathlon (sau cum s-o scrie) e aglomerat? M-as duce in zilele acestea libere (ati ghicit, nici noi nu plecam din oras
).
Ce marci sunt mai bune, sau ce criterii sunt mai importante de urmarit cand le cumpar?
Ma bate gandul sa pun si eu unele in picioare![]()
Discutie aseara cu husbandul: "noi de ce nu ne-am dus la intalnire?" "pai era la 5, cand vii de la serviciu, si erai obosit". "aaa, nu eram, uite a mai si fost pana mai tarziu"
Nah, mie mi-a fost jena sa-l intreb, ca stiu ca dupa 8 ore de munca nu are chef de iesit in oras. Data viitoare!
Acum raspunsuri la sondajele zilei:
- Ilinca poarta 26 la picior.
- doarme aiurea, de la 11 noaptea la 8 dim, apoi de la 3 la 4-5.
- si eu sunt in asentimentul tuturor, nu cred ca prietena lui Gabitaco este 
Anda sanatate lui NIc.
corap spune:
a, progr alor mei seamana oarecum cu al ilincai
adica 9 seara - 6 !!!! (hai 7 in zilele bune) dim
si de la 15- 16:30,17
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
lavi02 spune:
Feli, nu e aglomerat. E po****t dar ai loc sa circuli, vezi, alegi, probezi.
De ce nu vii doar tu cu Ili la intalniri? Ajungi imediat in Cismigiu cu metroul pana la Izvor.
Minivacanta placuta tuturor!
felicia74 spune:
Camelia super pret, super hotel. Mai ca as veni si eu. Daca mai sunt bilete spre sfarsitul lui mai, ma mai gandesc, acum trebuie sa mi se lamureasca niste treburi.
Acum sa lansez si eu un sondaj: cat de sensibili sunt copiii vostri?
Sa va povestesc faza: Doru i-a explicat Ilincai ca ea va creste mare si noi vom imbatrani, ca asa merg lucruriel etc. Pe mine m-a apucat melancolia, i-am zis in gluma sa ramana mica, ca e draguta asa si cand va fi de 10-12 ani nici nu va mai merge cu noi in parc
Ei bine, si azi s-a bazait ca ea nu vrea sa creasca, iar noi sa imbatranim, ca de ce trebuie sa fie asa? Nah, cica sa mai inveti copiii ceva, nici nu mai stiu cum s-o dau.
Lavi au, cum e aproape statia Izvor de Cismigiu? Ilinca merge ca melcul, plus ca metroul nu e chiar in zona noastra, plus ca avem autobuz si troleu direct pana acolo.
Raspuns: de lene, e mult mai simplu sa ma urc in masina mea.
madau spune:
Role eu i-am luat din astea http://www.price.ro/specificatii_worker_role_polly_set_125820.htm , sunt foarte bune, reglabile, au si casca, si cotiere si genunchiere, Miruna merge cu ele de nu mai poate, chiar am ramas uimita cat de repede a prins cum sta treaba, citez "piciorul stang, acum si piciorul drept"![]()
program de dormit, cand merge la gradi se trezeste la 8, doarme de pranz de la 13.30-15.30 si apoi se mai culca la 23.30-24. Cand nu are gradi se trezeste mai tarziu, in jur de ora 10 dimineata, de culcat se culca tot asa tarziu, si mai doarme si cel putin 1 ora la pranz
Anda insanatosire lui Nic, si sa-l si tina!
Eu sunt neagra de suparare, marti e ziua lu' domnu' nostru, si-o serbeaza insa poimaine si azi cand m-am dus la Alice sa-i dau comanda de tort m-am pomenit ca-s in concediu pana pe 10
. Asa ca i-am comandat in alta parte, sper sa fie bun. Da' asa ma oftic...
Ma duc sa calc, ca mai am putin si ma dau rufele afara din casa 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele