Colectia de toamna - iarna 2005 (236)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Roxi parca niciodata n-am fost asa grasa ca acu.
Stie multe copilul meu dar are si carente, lucruri pe care alti copii le fac si el nu vrea/poate:imbracat/dezbracat,mancat singur,colorat,si alte activitati mestesugaresti.pe care ce-i drept nu am insistat ca dc vede ca nu-i iese, nu mai vrea sa incerce.ca si pedalatul,trotineta si alte alea.

Lavi exista si muzeul CFR. program? marti-vineri de la 10-16.In parcul Carol mergem frecvent, n-am intrat la muzeu.

Astazi au sarit mamicile cu gura pe maica-mea ca le impinge David copii.Eu cand ies cu el stau aproape si previn orice tentativa. Maica-mea sta pe banca si al meu isi face de cap.I-am facut o morala, amenintari, pedepse...acum ma mai intraba din cand in cand dc mai sunt suparata.L-am vazut si eu la Pl. Trece pe langa un copil si ii impinge, doar asa din mers, fara preaviz...eu il trag dupa aia si mergem la copilul speriat sa-si ceara scuze. se pare ca nu e suficient sa se potoleasca.Ce sa mai incerc?

Ma duc sa-l hranesc. n-a dormit azi la pranz dar e fresh.
pupici si LMA! ptr Marius si mama Corapinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Catutza, nu am mai luat Panadol pe reteta ca tocmai luasem (am luat Nurofen) , dar mi-a zis farmacista ca se da ... poate nu stia ea !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si cea mai tare stire despre porci si gripa lor: www.hotnews.ro/stiri-international-5674766-afganistan-unicul-porc-din-tara-fost-pus-carantina-teama-gripei-porcine.htm" target="_blank">porcul din afganistan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello! Remember me?

In primul rand, si fetelor care au intrebat de mine.

Am fost la Bistrita, Sarah a fost cuminte si pe drum si acolo. Bunica mea e in continuare in spital, situatia nu e roz, are si 85 de ani, dar nici nu mi se pare muuult mai tragica decat era mai demult.Bine macar ca e pe maini bune, in sectia socrului meu.

Amu sunt in concediu medical cu o viroza respiratorie cu nas curgator si cu o gramada de toceala si examene pe cap. Plus un botez, plus ziua de nastere a nasei lui Sarah. Nu mai stiu, zau, de unde sa fac rost de timp. Da' trebuia musai sa va scriu 2 randuri, acolo, de samanta....

Am citit printre randuri, asa ca zic ce am retinut in mare...

Anda, ma bucur mult ca te americanesti. Astept cronicuta cool. Have fun and take pictuures!

Lavi- superba atmosfera bulgareasca desoperita si d enoi vara trecuta. Chiar trebuie bagat pe lista VT.

Tania- hotelul ala e nou-nout, tot lantul Delphin, deci trebe sa fie bun. Pup si vacanta faina!

Roxi- spor la examinari si tie, doamna! Pupam habaucii-sefi!

Maria- hi hi hi, stiu ca Anuntza era accesoriu d ebratica, draga de ea.PS - si io m-am distrat teribil de accesoriul Laviniei...[:)))]

Monet- bravos pentru finalizarea studiilor si repatriere acasa usoara.Ai niste fete superbe. Da' stii asta.

Alinus- ehehehe...si lumea care ma aude ca eu NU ma uit la Tv zice ca-s nebuna si rupta de realitate.

Madau- wooow, azi am petrecut? Cool! Sa-ti traisca barbatusul! Sa fie cumintel si iubitor!

---

Amu ma retag glorios pentru inca cateva zile de toceala. Pup colectia draga!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Tot io, ca nu puteam sa nu va zic ultima gaselnita a vietii mele: agricultura. Mi-a dat soacra-mea - mare meseriasa- rasaduri de rosii - cherries si inima de bou, plus un ardei capia(t) pe care le-am plantat pe balcon, in ghivece. Ele insotesc patrunjelul din jardiniera, care e mare si semetz si asteapta sa fie gatit intr-o supa.

Plus ca am si o gramada de flori - trandafiri pitici si inca altele. EU!!! Adica acea persoana careia nu i-a reinflorit o floare in viata ei si careia toate i se uscau si mureau in maxim o saptamana.

Mama e socata. Nu stie ce-i cu copilul ei. I-am zis io...e semn de batranete, maica. Daca ma auziti si ca incep sa citesc - carti, NU manuale scolare , puteti sa ma duceti direct la azilul de batrani....Sau la centrul Ana Aslan.

Amu chiar ca fug.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Si daca tot am dat drumu' la laptop, am pus in contul comun invitatie la pozele de la intalneala. Din pacate, nu am timp sa pun comentarii, dar copilasii sigur ii recunoasteti. E in fata un opis de copii si de mamici.

Amu fug la nani.

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap la multi ani Anais!
Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si vesela si ceva mai putin poznasa, (cat s-o putea)!

Noki sanatate bunicii tale!

Roxi toata gasca adulta am avut cam aceleasi impresii: la Arbanassi ne-am placut mult, liniste si bun gust, case traditionale, foarte frumos, potrivit pt familii cu copii nu pt tineri pusi pe distractie. Multe restaurante au gradini mari, spatiu mult unde se pot juca copiii in voia.
Despre VT: ne asteptam la mai mult, in sensul ca zona turistica din oras sa fie mai mare. Circulatie multa.
E un loc fain de mers in we.

Ce am mai apreciat in mod deosebit in BG fata de RO - lipsesc gunoaiele de pe marginea soselelor, din padure si de pe camp.

Aoleu, deci si Matei e urlator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI ANAIS!! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa ai parte numai de noroc, fericire si iubire!

Noki, bine ati revenit de la Bistrita! Tinem pumnii sa fie bine bunica ta! Bravo pentru pasiunea pentru agricultura - sa-ti iasa si rosiile si ardeiul la fel ca patrunjelul!
Mi-au placut si pozele de la intalnire ... se vede ca v-ati simtit bine! Offff, de asta imi pare mie rau ca nu-s in Bucuresti!

Lavi, suuuper pozele voastre de la Arbanassi si VT! Foarte frumos ati surprins partea asta de Bulgaria ... n-ai zice ca e Bulgaria! Mi-ati facut pofta sa mergem si noi pe-acolo!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki multumim de poze! beton zgatiile!

Miha80 ce mai faci, ai terminat reparatiile?!
Mai scoate capul de sub moloz si hai prin parc. Maine pe la 5 nu iesiti in parc?

maria faza cu Porcul din Afganistan.

Nati la serbare va fi buburuza mi se pare ca i se potriveste.
Pt costum am mobilizat-o pe sora-mea, ma gandesc la o mantie rosie cu buline negre si ceva antene pe cap. Plus rochita rosie, de-asta putem refolosi de la costumul de craciunita. Oricum, trec si prin Debenhams sa vad ce gasesc.

La voi a inceput agitatia pt serbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata,

multam de urari :) am copii mari de-acum. pe fi-mea a invatat-o ieri bona sa multumeasca pentru cadori si de dimineata dupa ce i-am dat cadou si i-am spus "lma" a spus "mutumesc mami si andrei pentru cadou. va iubesc. pupic." e draguta fata mea. si mi-a mai spus ca azi face doi ani si nu mai e mica. "eram mica, acum sunt mare". (ce-i drept e mare, am masurat-o aseara si are 99 de cm, lungana lu' mama, e mai inalta decat andrei la 2 ani (eu am facut semne pe usa, pt orientare)

a... si referitor la serbare - m-a zapacit andrei ca el nu vrea catel, cum ii era sortit, ca vrea albinuta . am negociat dimineata cu educatoarea sa-l faca albinuta, ca m-a capiat aseara ca el nu-i catel, e albinuta.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, margelute si chestiute

margelute noi de 1 mai

Mergi la inceput