Colectia de toamna - iarna 2005 (236)
Raspunsuri - Pagina 13
monet spune:
dragele mele,
stiu ca n-am mai trecut pe la voi de o mie de ani si tare mindra de asta nu-s ![]()
nici n-am citit ce-ati mai facut, n-am nici o scuza sa vi-o scriu ![]()
am terminat scoala saptamina trecuta, m-am mutat inapoi acasa (din pittsburgh) cu catel, cu purcel si acum am citeva saptamini de vacanta pina incep noul job. vacanta pe care mi-am inceput-o facind curatenie de zile mari
! cu zapaceala din casa, probabil o sa ma tina o saptamina, daca nu mai mult
.... si cind zic 'zapaceala', nu ma refer la mindrele mele - ele-s la scoala, zi de zi si tare bine li-i.... ziceam de dezordine si mizerie strinsa de cind nu mai avem cleaning lady (cam de-un an am concediat-o ca nu aveam de unde-o plati. na, asa ca ma distrez. repar tot ce vad stricat, curat de zor, spal, sotorc, bibilesc.... ![]()
am pus niste poze noi de la ziua lui lia la gradinita (5 ani). sa vedeti si voi ce se mai imbratiseaza americanii 
![]()

pup pe toate, cu drag!!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Lia 5"
"Aprilie 2009"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
bb_alinus spune:
Anda un grand MULTU', acuma imi pare rau ca nu am intrebat inainte sa plec, dar ma bazam pe o amica acolo, care insa avea alte probleme de discutat, chiar nu puteam sa o intreb de restaurante!
Phiiii ce amintiri cu Casa Doina, cum am putut sa o uit!!! Am fost acum cativa ani, tot cu Phil, si chiar ne-a placut! Ramane pe locul 1 in optiuni. Acuma ca tot suntem si cu miss, ne-ar surade ceva mai aproape de hotel, deci de Piata Romana, asa ca Bistro ar fi cel mai aproape. Si cel din Amzei, dar esti sigura ca e La Mama? Stiu bine genul asta de restaurante, am fost si cu Phil, era pe langa Piata Alba Iulia, parca, insa chiar nu ne-a dat deloc pe spate. In schimb asta din spatele Amzei parea mai sic, are si o terasa frumoasa interioara.... Parca nu era La Mama.
Anda ca stiu ca tu esti informata: ai idee unde gases DVD-uri cu filme romanesti? Ma intereseaza Dumbrava minunata. Am fost la Diverta si nu era. Sau poate il aveti voi si pot sa il descarc de la voi 
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
camelia_daniela spune:
Alinush, am eu Dumbrava Minunata , dar nu stiu cum sa fac sa ti-l dau ... Mai am si Veronica
Monet bravo pentru "repatriere" !
Spor la curatenie ! Acum intru la vizionat poze!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Alinus vezi de ce nu ma mai uit eu la televizor
?!
Misto de voi ca sunteti imbracate subtire, v-ati obisnuit in Olanda cu frigul, mie inca mi-e frig pe aici. De fapt mi-e cald la picioare si frig in partea de sus, as umbla cu sandale si pulover.
DVD-uri cu tipic romanesc - vezi si la libraria Noi.
monet felicitari pt absolvire si bine te-ai reintors acasa!
Spor la treaba!
maria multumesc de aprecieri privind pozele. In schimb eu ii invidiez pe toti cei care sunt mai in centrul si vestul tarii ca ajung mai usor spre W. Noi pana ne extragem din Ro cu masina ne ia o zi. Iar apropierea de mari - hm! litoralul romaneasc mie una nu-mi mai place, la marea bulgareasca am fost de 2 ori si pana la urma e aceeasi mare, iar pana la Mediterana cu ale ei meandre e cam departe.
In momentul de fata eu sunt cucerita de Adriatica croata si pana acolo fac 2 zile
vs sora-mea care face o zi.
miri_b aseara in timp ce ma uscam pe cap
(n-are nicio legatura) ma gandeam la voi si la David al vostru cel pasionat de trenuri si geografie, ar fi frumos pt el sa-l duceti in vacanta intr-un loc interesant, cu trenulet, funicular, muzee tehnice interesante pentru copii, de exemplu in Slovenia (stiu ca am mai zis
) sau Austria. In ambele tari gasesti si stranduri/lacuri pt balaceala. E mai mare efortul din partea voastra dar cred ca i-ar placea mai mult decat intr-un AI. Si nu e neaparat obositor daca stii sa-ti planifici zilele in mod relaxat, nu sa alergi dintr-un loc in altul.
By the way la muzeul tehnic din Parcul Carol ati fost? Sunt si ceva locomotive pe acolo, cu aburi.
maria_alexia spune:
Lavi, chiar trebuie sa-ti deschizi agentie de turism!
(Sfatul pentru Miri cred ca ne-ar coafa si pe noi
)
Aaa, si e mortal comentariu la poza cu Nati agatata de piciorul tau: "Accesoriu de picior - colectia de toamna 2005"
(eu port de multe ori doua randuri de margele agatate de gat, unul din colectia 2005, altul din 2008, sau - cel mai des - marsupiu colectia 2008
. Desi trebuie sa recunosc ca eu ma refer la Anuca de cele mai multe ori ca "attachement"
. Nu stiu ce le-am facut la copiii astia de sunt asa mamosi...)
Monet, bravo ca ai terminat scoala! Parca vreo 2 ani ai facut, nu? Sper ca ai perspective mai roz acum, daca retin bine erai deja ultra-specializata in profesie. Chiar, cum simtiti voi, in State, criza, din punctul asta de vedere?
lavi02 spune:
Maria nu-mi fac ever agentie de turism sau vreo alta firma pt ca nu ma pricep sa vand. In plus eu nu cred in turismul "la pachet" ci in cel auto-organizat, omul stie mai bine ce vrea decat agentia.
Deci vad ca te inscrii cu succes in trendul margelitului de pe forum
, iar accesoriile in plus au si sonor
.
Revenind pt Slovenia ofer consultanta si dau imprumut si ghid Lonely Planet pt planificare si orientare. Fetelor le-a placut tare mult: ba castel, ba pestera, ba funicular, ba putin urcus la cascada, ba lac si balaceala, admirat ratuste si pesti si jucat cu pietricele, apoi alt castel, o inghetata, o praji, jucat cu iepurasul gazdei de la pensiune, samd. Tot timpul ceva interesant. Si n-am fost la muzeele recomandate copiilor din Ljubljana, n-am fost cu barca pe insulita la Bled, nu canoe, nu ne-am dat cu ceva nebunie pe partia de sanius, n-am fost la herghelia de cai (lipitani) de la Lipica, mai erau o gramada de chestii pe care le puteam face dar n-am avut timp pt toate si am preferat sa o luam incet sa ne tihneasca, sa mai si stam si sa contemplam, nu sa alergam de la una la alta.
Si unde mai pui ca toate activitatile astea sunt intr-un cadru 100% curat, civilizat si ingrijit, liniste, natura, floricele samd.
monet sa-ti traiasca fetele ca tare frumoase si scumpe sunt!
Iar tu arati super!
roxisialexia spune:

gabi, luni trebuia sa mearga si s-a trezit racita cobza, amanam pana lunea ce vine. cum ii merge mateei?
lavi, ma bucur ca ati avut vreme frumoasa si ati putut vizita tot ce ati vrut. Mie mi-a placut mult locul, mi s-a parut mie nu ai fost asa incantata de loc?
oricum ai nota 10+ pentru consiliere in destinatii vacante
. prietenilor le-a placut ?
alina, tu ai venit in Ro sa te uiti la tv? eu una nu ma uit deloc, rar de ma atrage sa deschid tv-ul.
toate masinile au centuri de siguranta la bancheta din spate, cand faci comanda specifica ca vrei sa fie functionale-centurile-
cate grade au fost la voi?
miri, vroiam sa iti spun de ceva vreme, felicitari pentru david..super tare ce stie el la varsta asta .
sa inteleg ca ai slabit, regim ,sala?
monet, doamne ce scumpe sunt fetele tale, de fiecare data cand le vad nu ma mai satur de ele, cum se inteleg intre ele?
La multi ani , Liei, viata frumoasa cu mult noroc si fericire.
corap, super tare ce vacanta va asteapta
. Iti spun de pe acum pentru ca maine sigur nu apuc sa intru, La multi pentru scumpa ta mica-Anais, sa fie sanatoasa, sa aiba noroc si fericire.
anda, ce super tare ca ajungi la NY, si ca te intalinesti cu mima 
.iti aniversezi ziua acolo? ![]()
nokiiii, ce faceti? ce face sarah? stiu ca inveti, dar mai respira
. ce face buni?
Am prins un scurt moment pentru ca matei face nani, si in loc sa invat bat la taste
, alexia a racit luni acum e mult mai bine, matei e un catarator si o fire independenta numai ce vrea el si cand, udne vrea el altfel e jale mare, se tavaleste pe jos, se da cu capul de podea..nu vreti sa stiti
. am cam obosit cateodata imi vine sa fug, ma termina nervos urletele lor si nu trec cu varsta, la alexia parca se amplifica
.matei este super mamos, tot scai pe mine, nu pot sa fac un pas ca se pune pe urlat, ehh ...
Va pupic, sanatate multa celor ce au nevoie 
roxisialexia spune:
cami, cum a fost pana la urma la doctor? sanatate dariei, cum se simte? eu i-am dat oscillococcinum si a mers fff bine.
inuta,copilasii tai cum se mai simt?
madaule, cand mai pui ceva poze noi cu miru, nu am mai vazut-o de multisor.
pentru micuta ta.
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxisialexia cami, cum a fost pana la urma la doctor? sanatate dariei, cum se simte? eu i-am dat oscillococcinum si a mers fff bine. inuta,copilasii tai cum se mai simt? madaule, cand mai pui ceva poze noi cu miru, nu am mai vazut-o de multisor. pentru micuta ta.Roxana mami de Alexia si Matei. - Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! - |
Roxi, saru mana de intrebare
, Daria e bine! Ii dau si eu Oscillo.Ne-a dat si reteta cu Nurofen, Eurespal si Debridat si nu am platit nimic. (pe astea le-am luat ca sa le am in casa)
Maria, esti mortla cu "margelele"!

Monet, superbe fetele tale!
Tu arati foarte bine!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
catutza spune:
hello!
Roxana , multa sanatate Alexiei
iar tie spor la invatat ca se apropie sesiunea
Camy , ai reusit sa iei panadol pe reteta? multa sanatate Dariei 
Lavi , mai scrie-ne de excursii si calatorii ca tare mult imi place sa citesc 
eu sunt pe fuga, avem teze cu subiect unic si numai tarziu ajung acasa, nu mai am timp mai deloc de Bia 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala