Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 98

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina ,sarbatorim si nu stim?Sa ne traiesti,dragutza,sa fii fericita si sa vina bebe foarte repede dupa ce vine si sotul!Chiar astazi e ziua ta?Atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Uite ma cum ies ele din barlog!
Nu m-am tinut de cuvand ca ieri trebuia sa vin cu bata aia, dar vad ca nu prea mai e nevoie!
Alina, la multi ani!
Magditule, asa cum zice Lali, anul asta e al nostru!
Va vad vb despre analize si mi se mai apeinde un beculet, in sensul ca mi se nazare sa fac si alte analize, cu toate ca medicul mi-a recomandat sa refac doar hormonalele si eco.
Saptamana viitoare merg si eu la eco, ca sunt aproape de perioada de ovulatie si vreau sa vad daca ovarele mele benzinesc cum trebuie dupa laparo.
fetele!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Alina, La multi ani, sa fii sanatoasa in primul rand, si binecuvantata in curand cu o minune in burtica .
Ilenutza, pup dulce fata si ma rog la DD sa te aiba in vedere cu aceasta mare dorinta de a deveni mamica .
Elly, cu ce vesti vii de la dr.T ?
Georgi
Sandy, felicitari din tot sufletul pentru inimioara . Sper din suflet ca dr.T sa te ajute sa iti tii copilasul in brate.
Feli
Madutz, pup mamica si grasunelul .

Pup toate fetele si va urez o zi minunata, senina mai ales , fara stres si ganduri negre.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Sandy, felicitari draguta pt inimioara! Probabil ca e cel mai frumos sunet pe care l-ai auzit vreodata!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Magdut,Tamaryllis si celelate fete (scuze pt ca nu am scris pe fiecare) va multumesc pentru sustinere.Eu una am niste greturi de zile mari,iar de la Pregnyl am niste ameteli ceva de groaza.Pup fetele si va mai tin la curent cu ceea ce se mai intampla.Astept de la voi numai vesti bune .

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Sandy, felicitari pentru cantecelul de inimioara! Sa creasca mare, sanatoasa si sa-i bucure mult pe mami si pe tati!

Alinuta, multi ani fericiti iti doresc! Sa ti se implineasca toate dorintele!

Lilisor asa este cum spui tu. M-ai facut sa-mi amintesc, apropos de anticonceptionale, de zilele studentiei cand ni s-a spart prezervativul si am luat repede Postinor ca sa nu cumva sa facen copchii de necasatoriti... Daca stiam eu ce va urma, incercam sa fac copil atunci, chiar si nemaritata decat sa ne zbatem acum ca pestele pe uscat

Elly, ce faci? Cum stai cu infectia urinara?

Tamy, cu analizele cochetez si eu dar din doua motive parca as vrea sa ma las temporar de ele: unul ar fi ca pana in septembrie am zis ca incercam naturel iar al doilea ar fi ca-n orasul asta de 2 lei e greu sa faci o analiza ca lumea... Asa ca de voie de nevoie fac pauza...

Jorjilic, pup fata care iesi din barlog! La butoi a fost gramada mare dar ma bucur ca s-a rarit!

Aditu

Magdi

In lipsa de anlize, mi-am luat ieri teste de ovulatieeee. Asa ca o sa incep sa ma testez, macar la astea sper sa vad liniutele rozalii

Pup gascoteca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Pup toate fetele

Eu vin cu vesti bunicele

Despre mine - Z11:
endometru- 5.3 (cam micut)
OD- 1 folic 16.5

Niciodata nu am avut un folicul asa baban in Z11
Mie imi cresteau folic. din Z16
Sunt super incantata.

Despre spermograma sotului:
- A spus "la el sunt ceva probleme- trebuie sa faceti inseminare- vreti?"
Am spus ok- dar tratament?
A spus ii dam si tratament: tribullus terentis 3/zi

Asa ca de ieri am inceput sa-i dat trat:
zinc 1cp/zi
naprasnic 4cp/zi
tribullus terentis 3cp/zi

O sa-i iau si multi maca.

Ma mai duc vineri si daca a crescut folic. o sa facem inseminare.

Georgicule - daca imi mai poti da sfaturi - ce trat sa-i mai dau sunt binevenite

- de la toate fetele astept sfaturi

saru'mana

In rest- starea mea de spirit este din ce in ce mai buna; desi firma sotului nu merge bine si e posibil sa ramana fara serviciu (iar baza materiala este el) eu sunt super ok.
Ne vom descurca noi- ca nu muncesc pe nasturi .
Daca DD vrea sa raman acu insarcinata si sotul sa ramana fara servici- o sa fie ok- sunt o luptatoare (nu ma dau batuta).
Lu' bb nu-i va lipsi nk.- o sa fie cel mai rasfatat copil.

Ce-o vrea DD.
Sanatosi sa fim si facem copii.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Elly, ma bucur ca ovulezi, bafta multa luna asta ! Sa va ajute DD sa reusiti ! Legat de rezultatul spermogramei, eu te-as sfatui sa vorbesti pe indelete cu dr.Matei. Pe noi ea ne-a trimis la eco testiculara si asa am descoperit acele chisturi aparute din cauza chlamydiei, de care tot ea ne-a intrebat. Dr.T nu pune mare pret pe chlamydia, dar eu sunt sigura ca tratamentul ala dat de dr.Matei cu doxicilina ne-a imbunatatit morfologia fff mult si am reusit sa raman insarcinata. Parerea mea, vorba Ralei.
Am facut rectificarea, din dostinex in doxicilina, ca va bagasem in ceata de tot. Dr.Feli, mersi ca mi-ai atras atentia .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magditu

Elly, deci ovuleeeeezi! Asta e o superveste! Daca s-ar mai imbunatati si spermograma ar fi nemaipomenit! Pentru mobilitate baga-i l-carnitina si multe fructe si legume proaspete pt ca fructoza hraneste gigeii si-i face mai veseli!Succes!

Sarah, stai acolo in barolg si nu zici nimica? Sigur nu ne faci vreo surpriza?

Pup gascoteca,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

toate fetele
Elly, super vesti. Felicitari ptr frumusetea de folicul. Tratati gigeii de dr Matei chiar daca sunt putini, vor fi cei mai buni( sa ai incredere in ea). Bafta multa la inseminare si sa ne tii la curent cu toate vestile legate de inseminarea la dr T. Sunt f interesata
Iti tinem pumnii stransi sa iasa bb din prima( asa ne incurajezi si pe noi)

Mergi la inceput