Gravidute prin FIV (38)
Raspunsuri - Pagina 14
Fragutza spune:
Tot program de 6 ore am si eu, dar ma mai ia valul cateodata si uit sa mai plec:(
22+
buluna spune:
Micky, daca stateai sa ma anunti si pe mine...ridicam un monument . In momentele alea...este de inteles. Te pup de mii de ori pe tine si pe ingerasi. Sunteti minunati. Mi se umple inima de bucurie cand va vad. Abia astept sa nasc si eu...
Moniland, pai dupa cum zici tu este "parfum". La mine hemoglobina este 10,3 (val. normale=12,1 - 17,2), hematocritul 32 (36,1 - 52) si am facut si Fe care este 58, val.normale=37 - 165.
Leucocitele=11,5 (val. normale=4-10. Eu iau maltofer 100mg de cateva zile. Tu cum te tratezi?
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
33+
Moniland spune:
Mie mi-a dat Centrum materna 1tb/zi. Atat. Si asta pentru ca la nastere voi pierde mult sange. A, si mi-a pus dignosticul de anemie gravidica. Si fierul mi-a iesi tin limite normale. Eu zic sa nu te agiti ca stai mult mai bine decat mine.
28+Laura Ioana Irina Maria
bombonique spune:
Dragele mele, va multumesc tare mult pt tot.
Nu am citit inca din urma, din lipsa de timp, putere, emotii, etc.
Promit sa revin cu detalii despre tot!
Sunt asa de multe sentimente...
inca nu am putere sa scriu.
Va pup cu mare drag pe toate!
Bq 40+
nusy spune:
Andicu,Liana, Moni: multumesc pentru incurajari!!
Muffi: iti multumesc pentru urari,sa fii si tu sanatoasa si sarcina usoara in continuare!!
Nusy 32+ Ingrid Cristiana
A.M.R. 7 saptamani!!!!
rubia spune:
Hello!
Vesti bune:de azi puteti sa ma treceti pe lista de gravidute deoarece in urma Fiv-ului nr 4 reusit m-am ales cu un bebe vizualizat azi la eco la 6 sapt si 3 zile,deci visele se transforma in realitate...am simtit-o pe pielea mea.
sper sa fie totul bine de acum inainte.
datele procedurii au fost urmatoarele:
punctia-6 apr
ET-11 apr
urmatoarea eco o sa fie pe 3 iunie
alte date va trebuie?
6+
Liana30 spune:
Micky felicitari mamico ai doua comori minunate.
rubia felicitariiiii!!!
va pupp
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
buluna spune:
Felicitari Rubia. Sa ai o sarcina usoara si la termen si fara peripetii. Se pare ca simtim o minune decat dupa ce ne chinuim...fara sa stim ca se intampla minuni zilnic. Si eu simt altfel lucrurile din jurul meu dupa ce am ramas insarcinata.
Acum sa ai grija de voi.
Moniland, eu nu m-am stresat asa tare...doctorii s-au stresat...eu m-am simtit mai bine pe perioada sarcinii decat inainte...
Multa sanatate si putere.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
33+
betty78 spune:
Felicitari Mickey pentru puisori....sunt frumosi ca niste ingerasi....de abia astept si eu sa vina bebe 2; parca acum am emotii mai mari decat prima oara. Iti doresc sa ai bebici sanatosi, mancaciosi si o recuperare cat mai rapida. Mi-am dat seama ca oarecum ne cunoastem...de fapt azi am realizat ca te-am mai vazut undeva la Euroclinic, eu veneam si voi plecati si am facut legatura dupa ce am vazut pozele si mi-am amintit discutia pe care am avut-o azi cu taticul . Sa iti traiasca comorile si te bucuri de ele. Iti dau daca vrei pe PM detalii.
Betty78 13+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario