Bunele maniere... in parc

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cu cita atentie o urmaresti pe oanamada.....si te-am vazut ca ai si ris cind ai citit "Ea nu a mers deloc in patru labe a mers direct in picioare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mie acest topic imi trezeste dileme moderatoricesti
Sa il inchid conform regulamentului (27 de paginute) sau sa il mut la zezeu ca are potential.....
sa il inchid?
Sa il mut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ultimele postari m-au amuzat... au destins atmosfera. cred ca au prins bine topicului.
Dupa parerea mea, poti sa inchizi subiectul, oricum a fost super interesant.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Lasa-l pina cind se plictiseste lumea, ca ne mai descretim si noi fruntile, ca la cel cu bonele... subiect bun, la care se discuta orice, despre oricine si de oriunde... Mai ales acum ca a venit si Guestus, chiar daca nu mai are umorul de alta data...

Ana, !

Si poate gasim si raspunsul la marea intrebarea: ne c...m/p..m sau nu la tufisuri daca nu avem toalete? Nu noi, copiii, dar intrebarea ramine...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Care m-ai pirit, mah, pentru o nenorocita de balega? Macar zi aici public, daca ai curaj Complet off-topic: propun ca avertismentele sa fie semnate!

Nelia, eu votez cu pipi la tufa, caca nu am vazut, dar asta si faceam eu pe-aici de fapt: un sondaj nu de opinie, chiar vroiam sa vad daca e cineva aici care face kk in parc.

Anca, sa inteleg ca m-ai facut snoaba pentru treaba cu olita? intreb si eu ca sa fiu sigura...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, mie mi s-a parut ca ai spus in gluma "motivul" de la triunghi. Deci fara avertisment.

Iar ca raspuns la pipi in tufis, dar nu kk ... Pai, cum, nu poate copilul sa tzopaie de pipi 15 min pina acasa, da' poate sa o faca atunci cind il apuca #2? Sau unde face atunci?
Si mai e o intrebare: unde face cind nu exista tufisuri imprejur?

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Androix, stai linistita ca nu la tine ma refeream .
E vorba despre o duduie ashea mai portocalie...ce si-a schimbat recent doar parul...naravul ba.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a
-ca unii isi plimba copiii in scutec pe munte

ca unii nu stiu sa faca rezumate

Io zisei ca iau un scutec dupa mine pentru a colectiona probele de laborator in caz de urgenta. Si nu pe munte ca n-am. Am parcuri naturale amenajate in paduri, pe insule, printre dune sau plaje. Si daca scot de pe poteca ceva nedescoperit din cauza de poison ivy risc sa facem injectii cu cortizon doua saptamani. Si pe boardwalk nu mi se pare atractiv. Uite cum arata: http://www.flickr.com/photos/easygoer/3453967678/in/photostream/
Am incercat cu punguta da nu-s compacte si cum cosuri de gunoi n-am prin salbaticie. In parcurile orasenesti sau la playground nu-i nevoie ca avem toalete curate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pana nu se inchide subiectul
AB-urel, te invidiez de mor pentru drumurile alea de plimbare...oau....superbe!!!!! Ce mi-as clati si eu ochii...Aici nu prea avem nimic inafara de Everglades, si risti sa dai nas in nas cu aligatoru' daca te aventurezi

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB

Citat:
citat din mesajul lui anca_a
-ca unii isi plimba copiii in scutec pe munte

ca unii nu stiu sa faca rezumate

Io zisei ca iau un scutec dupa mine pentru a colectiona probele de laborator in caz de urgenta. Si nu pe munte ca n-am. Am parcuri naturale amenajate in paduri, pe insule, printre dune sau plaje. Si daca scot de pe poteca ceva nedescoperit din cauza de poison ivy risc sa facem injectii cu cortizon doua saptamani. Si pe boardwalk nu mi se pare atractiv. Uite cum arata: http://www.flickr.com/photos/easygoer/3453967678/in/photostream/
Am incercat cu punguta da nu-s compacte si cum cosuri de gunoi n-am prin salbaticie. In parcurile orasenesti sau la playground nu-i nevoie ca avem toalete curate

AB si eu imi plimb copilul pe munte in scutec si o spusei fara nicio urma de ironie

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput