Bunele maniere... in parc

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Gasim si balti Guestus. Cu noroiul stam prost. Trebuie sa mergem la talasso sa gasim si noi nitel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Sa mincati rosii si castraveti care su fost crescute/i cu kk de cal proaspat e okay...si organic......dar sa calci 1 data/saptamina pe kk de om/cal nu este bine ..va deranjeaza.

Offtopic!
Si uite asa aflam ca Guestus nu a mirosit/calcat niciodata o balega de cal........pe bune...stii cum e sa cureti rotile carutului de asa ceva? Sau talpile pantofilor? (la adidasi e chiar foarte distractiv!!!!)...si eventual sa mai fie si undeva peste 30-35 de grade afara?

Eu am comis-o odata si am curatat cat am putut, dar tot mi-a mirosit masina (chiar si dupa ce am fost la spalatorie) o saptamana.

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

Eu am comis-o odata si am curatat cat am putut, dar tot mi-a mirosit masina (chiar si dupa ce am fost la spalatorie) o saptamana.

adica ai facut treaba aia grea in masina...sau ce?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

adica ai facut treaba aia grea in masina...sau ce?

Nu sunt cal...noi vorbeam de baliga....inca nu m-a lasat ultimul meu neuron....nu, am trecut cu carutul printr-o baliga...scuzati amanuntele dezgustatoare, dar trebuie sa-i explic baiatului ...., am curatat carutul de mi-au sarit ochii din cap si tot putea...asa a putit si portbagajul meu si toata masina...bleahhh...zau mai Guestus tu chiar nu stii ce "adiere de primavara" are o balega?
Androix, mi-am amintit...culmea, impricinatii din plumbuita nu erau deloc romi....de unde concluzia ca totusi nu stam intr-un cartier atat de rau famat pe cat i s-a dus vestea!!!

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Yo cred ca tu oanamada esti prea delicata si sensibila...sau poate ca ai rude regi si regine.

Mergi la inceput

Citat:

Yo cred ca tu oanamada esti prea delicata si sensibila...sau poate ca ai rude regi si regine.

As vrea eu.... sa am rude regi si regine...da-s bucuresteaca clasica (cu oleaca de sange german acum vreo n-spe generatii!)
Delicata oi fi...nu stiu...depinde de ochii privitorului, Sensibila nu-s ca m-a intarit viata!

CATI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Ce am inteles eu pana aici:

-ca toata lumea de pe forum da dovada de maniere alese in orice situatie, exceptand situatia de fata ;
-ca unii isi lasa copiii sa se balaceasca in noroi in timp ce altii le scutura panicati fiecare firicel ratacit pe haine;
-ca unii isi plimba copiii in scutec pe munte in timp ce altii se invart in jurul casei in asteptarea olitei echipata cu tasnitoare si pompita pentru sapun lichid, confundand astfel snobismul cu aristocratia;
-ca unii mananca in parc in timp ce altii acasa;
-ca unii pun nisip pe tobogan in timp ce altii il sterg;
-ca unii stau toata ziua in parc in timp ce altii viziteaza muzee;
-ca unii se joaca cu copiii in timp ce altii barfesc;
-ca Oanamada se contrazice din nou;
-ca Guestus are din ce in ce mai putin umor.

...ce nu stiati din toate astea?

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Ce am inteles eu pana aici:

-ca toata lumea de pe forum da dovada de maniere alese in orice situatie, exceptand situatia de fata ;
-ca unii isi lasa copiii sa se balaceasca in noroi in timp ce altii le scutura panicati fiecare firicel ratacit pe haine;
-ca unii isi plimba copiii in scutec pe munte in timp ce altii se invart in jurul casei in asteptarea olitei echipata cu tasnitoare si pompita pentru sapun lichid, confundand astfel snobismul cu aristocratia;
-ca unii mananca in parc in timp ce altii acasa;
-ca unii pun nisip pe tobogan in timp ce altii il sterg;
-ca unii stau toata ziua in parc in timp ce altii viziteaza muzee;
-ca unii se joaca cu copiii in timp ce altii barfesc;
-ca Oanamada se contrazice din nou;
-ca Guestus are din ce in ce mai putin umor.

...ce nu stiati din toate astea?

Absolut corect...ai omis cateva lucruri, dar in principiu asta este ideea.
Te-as ruga sa-mi spui cu ce ma contrazic?...nu de alta, dar la absolut fiecare postare am sustinut aceleasi lucru...ca eu nu am nimic cu- copiii pentru ca sunt copii si este normal sa nu astepti de la ei ceea ce astepti de la un adult ci cu parintii care nu-i supravegheaza si ii lasa deseori sa repete le infinit greseli care pot dauna altui copil (vezi exemplul cu betele si ciomegele)...asta a fost tot timpul ideea si firul pe care am mers!
Serios, anca, chiar te rog mult sa-mi spui cu ce m-am contrazis...fara suparare

CATI POZE NOI

Mergi la inceput

auzi si tu ce spune anca-a....cica te contrazici.
adica ieri ai spus ceva si azi altceva ...in locul tau as fi nervos tare acum. prin extrapolare se ajunge la alte bazaconii...cum ca nu mai tii minte ce spui..uiti repede..ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Oanamada,

Citat:
3. Va rog sa va admonestati copiii care se urca cu picioarele pe tobogan (pe partea opusa cursului normal de coborare)...eu mi-am invata copilul sa nu se aseze in nisip, dar pleaca murdar pe haine de la jegul pantofilor copiilor vostri!

Citat:
Catinca are un an si 8 luni si nu am incercat deloc sa o invat chestii de genul nu se sta pe jos in nisip, nu se pune nisip in par...etc...pentru ca nu a fost cazul! Nu se suporta murdara!!! Ea nu a mers deloc in patru labe a mers direct in picioare (acum ce o mai apuca sa se mai tarasca pe covor!) si nu suporta sa stea in fund in nisip (iar daca se joaca cu mainile in el...vine la final si cere servetel umed!)...sta pe vine. Daca se intampla sa cada in fund...se ridica repede, ca fripta si se scutura nervoasa....

Mergi la inceput