Bunele maniere... in parc

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da' cu copil astmatic e voie in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Amuzant !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

E clar..subiectul o ia la vale...deja incepe mistocareala....

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Da...bunnn...am citit tot dar acum hai sa va spun si eu ceva.Azi in parc in timp ce ma jucam cu fetita mea si prieteni ei de parc o mamica vine urca plodul pe bicicleta noastra si pleaca.Eu binenteles ca nu am vazut si ma face atenta o bunica,ma uit dupa ea vorbea la telefon si plimba baietelul cu bicicleta.Ei si ce...o sa spuneti nu s-a intamplat nimic a plimbat si ea copilul putin.Da asa am spus si eu dar mamica respectiva nu mai avea de gand sa aduca bicicleta,dupa o jumatate de ora ma duc dupa ea si o rog sa duca bicicleta de unde a luat-o,la care ea ofensata spune "dar ce draga sa luat vopseaua dupa bicicleta'.....Am ramas fara replica si socata in acelasi timp,ea trege de bietul copil mai mai sa-l dea pe jos si pleaca gesticuland din parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:
citat din mesajul lui alra

Amuzant !

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

amuzant zici? fata mea are astm si tuseste ca magaru pana in vara bine ori de cate ori se agita si cand da cu nasul in aer rece. la locurile de joaca se agita, deci tuseste.
cu ea ce facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Alra, bine ca stii ca are astm si privesti problema in ochi, ca sa zic asa! Ai mei au privit alergiile mele la orice, pe cind eram copil, ca pe niste... mofturi, ca sa spun asa si am dat in astm. Mi s a spus ca daca imi era limitata expunerea la alergeni sau daca mi se facea un tratamentde desensibilizare aeam o sansa sa nu mai fac astm. O sansa, nu o garantie, ce i drept. Propun o sectiune de parc speciala pt noi, astmaticii mici si mari, fara praf, fara acarieni, unde sa putem tusi cit vrem noi, in legea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oanamada mi s-a intamplat si mie sa vad cum o fetita incerca sa ii care cateva picioare pe shestache fie-mii la intratea in tunel, m-am dus frumos si i-am zis "we do not hit". (nu se loveste). In momentul ala ma durea undeva daca aparea parintele, mi s-ar fi parut normal sa fie acolo si sa reactioneze el si sa nu fiu eu nevoita sa reactionez. De altfel nici nu stiam parintii fetitei deci nu aveam cum sa le atrag atentia.

Daria, mama Giulei sunt o norocoasa nu cu leoaica mea? Si daca te uiti la semnatura mea vei vedea ca sunt norocoasa la dublu. In fine, traiasca leutii nostri si noi sa reusim sa-i imblanzim macar putin.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

subscriu la ce au zis cateva fete mai sus,cel mai rau ma enerveaza mamele care si aduc copiii raciti la locul de joaca si daca le intrebi,spun cu un aer nonsalant''da,e racit,aseara a facut febra 40,dar ce sa fac ,draga,sa l tin in casa?lasa,ca daca raceste si al tau,se imunizeaza.nu l mai tine draga,atat, intr un glob de sticla''

eu cred ca e alegerea mea daca dorm sau nu cu el in pat,daca l duc sau nu la gradinita.si nu cred ca ar tb sa i pese nimanui de asta,atat timp cat nu l afecteaza in mod direct.eu am ales sa nu mi duc copilul la gradinita,desi avea atunci 3 ani jumatate,pt ca nu voiam sa i dau si celui mic,abia nascut,antibiotice.pt ca era clar ca la asta se ajungea.
acum cel mic mai are putin si implineste 1 an si s a imbolnavit o singura data,tot din cauza unei mame inconstiente,care a venit langa mine si i sufla in gura lui fii miu,care era in marsupiu,lipit de mine.cand sa plecam,scoate o sticla de suc din carut,bea din ea,dupa care mi spune''ti as da si tie,dar sunt gripata rau,de 2 zile fac febra''
urmarea?s au imbolnavit- mai intai cel mic,apoi cel mare si ca sa nu ma internez cu ei sa mai ia si altceva de prin spital,am facut tratament acasa.am cheltuit 8 milioane vechi intr o saptamana.

am fost off topic,dar m am enervat rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Treaba cu nu-mi hrani copilul e relativa... Eram zilele trecute la o gogoserie pentru a cumpara 2 gogosi si langa era o mamica cu o fetita de 4-5 ani care poftise si se tara pe jos ca vrea gogosi, urla din toate puterile pur si simplu. Am vrut eu sa ii dau o gogoasa, dar mama a zis ca n-are voie pentru ca e pedepsita si ca o tine langa gogoserie ca sa pofteasca si alta data sa nu mai faca prostii. Mi s-a parut o mama sadica si cred ca nu asa educi un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Treaba cu nu-mi hrani copilul e relativa... Eram zilele trecute la o gogoserie pentru a cumpara 2 gogosi si langa era o mamica cu o fetita de 4-5 ani care poftise si se tara pe jos ca vrea gogosi, urla din toate puterile pur si simplu. Am vrut eu sa ii dau o gogoasa, dar mama a zis ca n-are voie pentru ca e pedepsita si ca o tine langa gogoserie ca sa pofteasca si alta data sa nu mai faca prostii. Mi s-a parut o mama sadica si cred ca nu asa educi un copil.

Mihaela

Extrem de sadica as spune....dar noi discutam strict despre chestia cu hranitul in parc!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput