Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Ce fac scumpele mele stimulicioase?
Galli...cum iubita "suspans"?...pai du-te peste ei...bate-le cu pumnul in masa....heyyy..sa vina cu niste raspunsuri. Voiam sa te intreb daca sotul tau este ok? pooop dulce

Mona, sincera sa fiu nu stiu care e treaba cu estradiolul.....hmmm...cred doc ar fi cel mai in masura sa-ti zica de ce e mai mare acum.

Eu inca iubesc si sunt iubita...sper sa fie si cu folos....cred ca asta seara se sparg foliculasii mei ca tot simt niste junghiuri prin ovare

Va pooopic dulce!

Babyboom...vino la mami...acum

neataaaaaaaaaa
ellyshorule, pregateste-te, ca babyboom e pe drum, ai grija!!!
si soseste cat de rpd!! uite asa:
elly, si vineri am fost la dct, a treb sa astept 1 ora, pt o reteta, m-am enervat, am vrut sa plec, ei-stati,stati,stati, ca dvs intrati- mersesem fara progr, si ca atare, am mai stat 10 min in fata usii.
fara stim cred,2 luni, iar.
voi, dragele mele, ce faceti??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata scumpelor!
Eu sunt un pic ingrijorata....inca ma dor ovarele...nu am facut Pregnyl...as ca de unde stiu eu ca se mai sparg foliculasii???...ufffff.....am o stare agitata asa.....azi sunt in ziua 16-a......iar din ziua 18-a trebuie sa incep sa iau utrogestanul....dar daca nu ovulez pana atunci????

Uffffffffff!Uf!Uf!uf!
Sper sa fie bine...abia astept sa treaca luna asta...
Galli
Va pooopic scumpelorrrr pe toateee...mai intrati sa ne spuneti cum merge la voi stimularea...sa mai face schimb de experiente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Si eu am fost la monitorizare folicul, dupa injectia cu Luveris facuta alaltaieri, si acum am 2 foliculi pe 1 ovar si 1 pe celalalt, dar nu a vazut daca s-au spart. Trebuie sa merg iar vineri la monitorizare. :(

Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

Buna, sunt si eu o noua aspiranta si ma pregatesc de IA cu Clostilbegit si Puregon. Nu am mai intalnit in comentariile de pe forum aceasta sa fie luate impreuna, mai este cineva care face stimularea astfel?

Mergi la inceput

buna,mico! bine ai venit printre noi!!!!!!!!!! sincer, eu am luat doar closti, dar, nici eu nu am intalnit cazuri....
iti tinem pumnii!!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna fetelor!
eu is un pic mai bine cu moralul.......toata lumea incearca sa ma ajute si sa ma sustina...nu imi ramane decat sa le multumesc celor care imi sunt alaturi si imi poarta de grija.
Eu una astept sa vina cm si sa vad cum ma descurc de Ovitrelle sau Pregnyl.. fie imi aduce un coleg de-al sotului meu (daca mai gaseste) fie imi ia sefa mea din Italia, dupa 23.05, daca ii da fara reteta.... sa vedem cum mi-o fi norocul. La mine la birou toata lumea se mobilizase...care mai de care.....daca ar stii ei prin ce trec eu luna de luna..ufff.....ironic, desi in linii mari stiu f putin despre ceea ce ma apasa pe mine, ma simt atunci cand is la pamant...eu sunt foarte vesela si zapacita de obicei...iar cand sunt tacuta.. se sperie... devin o alta Eu...
Acu conteaza si de cand vine cm_ul, ca injectia asta ar tb sa o fac in ziua a 7-a, iar cum nimic nu e simplu la mijloc mai este si o deplasare in care tb sa plec sat viitoare...un cm care se lasa neasteptat si un medicament care parese ca a intrat in pamant...

show must go on!!!!!

va pup

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa
Lumy, da-i doamnei si o reteta de a ta, nu cred ca se dau medic. in italia fara ea, ca si in franta, de altfel.te rog sa fii optimista!
iti trimit un pm.
Motanel? ce faci,pe unde esti? mico, amy, elly?
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineazta dragelor.
Aseara m-am dus si mi-am luat Branca ursului pastilute si ceai, dar am zis sa treaca si ciclul asta sa vad daca raman sau nu si daca nu raman, incep sa iau de luna viitoare. In rest...astept monitorizarea de maine, desi am studiat ecografiile acasa (cea de luni si cea de ieri) si ...pe ovarul drept unde aveam un foliculas maricut ieri aveam 2 mai mici. S-or fi inmultit sau s-o fi impartit ala in 2? Ca nu prea inteleg.

Pupicei.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata! Va invit la o , sau o ...fiecare dupa preferinte

Galli...tu ce mai zici fata scumpa? Esti in pauza 2 luni, dar macar sa vina uratenia cum trebuie ca sa stii si tu in ce zi esti....mama lui de uratul naibii!Nu mi-ai zis dc sotul a facut gigelograma.

Lumy...imi pare rau iubita mea....din pacate, asta este tara in care ne-am nascut si in care traim conditionati de diverse.....o tara in care nu numai ca statul nu sprijina infertilitatea, dar nici macar nu-ti asigura medicatia necesara cu plata, nu gratuit.....dar nici macar asa nu sunt in stare. Deh.....
Sunt de acord cu Galli, sa ii dai doamnei o reteta ca altfel nu cred ca reuseste sa-ti ia medicamentele.
Multa bafta scumpa mea, starile de dezamagire sunt inevitabile, stiu, dar stii si tu ca minunile se intampla numai daca noi luptam pentru ele....asa ca pieptul in fata, privirea inainte si zambetul pe buze...va rasari soarele si pe strada noastra

Restul fetelor ce mai zic? Asteptam noutati...
Eu sunt bine, inca prestez....de maine incep utrogestanul, sper sa fie bine

Pooooopicei multi multi! Sa aveti grija de voi scumpele!

Mergi la inceput

ellyyyyyy!!! neataaaaa!
ufffff, cu gigeii, cica, stam bine, doar daca nu s-or fi stricat la cap si ei intre timp, ca noi..... o sa mai facem una, cat de curand, am fost ...preveniti...
uratul, elly, de abia trecu vineri, dupa indelungi lupte de 2 sapt... l*am trimis la
da, chiar, acum si eu pot scoate pieptul in afara, ca am cu ce...
am dat si eu de o ...girafa roz.....

elly, si amy, activati-va pm, va rog!,ms
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput