Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )
Raspunsuri - Pagina 6
amy2007 spune:
Buna. Si eu sunt noua, dar se pare cu o problema veche, la fel ca majoritatea. Povestea mea e putin mai complicata cu sensul ca acum cativa ani am facut HSG la dl.prof Bogdan Marinescu (M-am dus cu gandul ca daca a nascut doamna aceea de 67 de ani cu dansul, poate resusesc si eu la 28-29 :D ). Rezultatul: o trompa perfect permeabila, cealalta mai putin dar permeabila sa intre totusi micutul. :P deci, acasa si pune-te pe treaba. Treaba treaba, dar degeaba.
Schimb doctorul, imi da tratament de stimulare, nimic.
Intre timp, sotul meu schimba mediul si se cupleaza cu cea mai buna prietena a mea (de vreo 10 ani eram ca 2 surori). deci ce rost mai avea tratamentul??? L-am intrerupt ca deh, ramasesem fara obiectul muncii. :))
Problema e ca domnisoara respectiva a ramas gravida. deci...buba era la mine.
Schimb iar doctorul cu o doctorita tanara si draguta care de cum ma vede imi da sa fac Luveris injectabil (in loc de Pregniyl. Nu mai conta ca e 270 RON o fiola, nu m-a deranjat decat ca alte analize ioc, decat un control sumar. Dupa aceea, iar stimulare cu Ova-mit si Duphaston. 3 luni si iar nimic.
Azi tocmai ma chemase sa fac un nou HSG, in ziua a 12-a, si bineinteles m-a trimis acasa ca trebuia sa vin intr-a 8-9 zi, desi ea singura calculase cand mi-a facut programarea. Si iar Luveris... Foliculi grasuti azi a 12-a zi: 24/15,2 cm.
Asa ca...cum eu am schimbat cocosul intretimp, ne-am pus pe treaba. sa vedem, sa vedem, ce-o sa iasa, vorba cantecului. :D
dar...am abia 33 ani, pana la 67 mai am timp :)).
galliciana spune:
bun venit amy!!!!!!!!
ufff, draga mea, imi pare teribil de rau ca ai trecut prin asemenea greutati!.....
speram ca esti bine, asa ca, join the club!!!!
noi speram, ca, in scurta vreme iese treba buna! sau supa!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Ellyshor spune:
Galli, fata scumpa, am vazut ca ai postat 2 babyboom:)))))....ce bine ar fi sa vina amandoi o data. Eu ii astept...cu bratele deschise. Sa vina...sa vinaaa:))))
Tu ce faci? Ai avut sangerare.....stii cand trebuie sa-ti vina cm-ul acum? Doctorul ce a zis?
Uta, bafta multa scumpa! Sa creasca foliculasii, sa iasa bb frumos frumos. Te duci si la monitorizare?
Amy, faza cu sotul m-a lasat praf...desi nu ma mai mira nimic pe lumea asta....dezumanizata...in fine. Foarte bine ca ai scapat de un om care nu numai ca nu te iubea, dar nici nu te respecta si aprecia la adevarata ta valoare. Si ma gandesc, poate DD tocmai de aia nu ti-a dat un atunci, pentru ca nu era taticul potrivit
Ce ne-ai spus de dr ta, ma pune pe ganduri....sincer, nu mi se pare o profesionista, mai degraba superficiala....si crede-ma am intalnit atatia medici ca ea....ca mi-e lehamite.
Sper totusi sa ma insel, sau sa schimbi tu dr
Monitorizarea ovulatiei ti-a facut inainte de a-ti da stimulare? Dozarile hormonale le-ai facut?
Eu iti tin pumnii....si cu mult ajutor de la DD vei reusi cu siguranta!
Pooooooooooooooooop fetele scumpe....eu sunt in zilele cu prestatul...tot iubesc de zor...poate fac si eu un iubaret:))))))))))
Babyboom...vino la mami...acum
Mona40 spune:
Fete, Hai la Cafeluta...
Eu dupa 3 stimulari Clomifen ramasesem cu chistuletz.
Doc nu mi-a dat nici un tratament ( si bine a facut ) si luna aceasta s-au resorbit....
De maine voi sti ce tratament incepem ( injectabil )
AM INTRAT DOAR SA VA SPUN CA SA NU FACETI TRATAMENT DE STIMULARE FARA MONITORIZARE......AVETI GRIJA....E FFFFF IMPORTANT
pupici
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Galli, fata scumpa, am vazut ca ai postat 2 babyboom:)))))....ce bine ar fi sa vina amandoi o data. Eu ii astept...cu bratele deschise. Sa vina...sa vinaaa:)))) Tu ce faci? Ai avut sangerare.....stii cand trebuie sa-ti vina cm-ul acum? Doctorul ce a zis? Uta, bafta multa scumpa! Sa creasca foliculasii, sa iasa bb frumos frumos. Te duci si la monitorizare? Amy, faza cu sotul m-a lasat praf...desi nu ma mai mira nimic pe lumea asta....dezumanizata...in fine. Foarte bine ca ai scapat de un om care nu numai ca nu te iubea, dar nici nu te respecta si aprecia la adevarata ta valoare. Si ma gandesc, poate DD tocmai de aia nu ti-a dat un atunci, pentru ca nu era taticul potrivit Ce ne-ai spus de dr ta, ma pune pe ganduri....sincer, nu mi se pare o profesionista, mai degraba superficiala....si crede-ma am intalnit atatia medici ca ea....ca mi-e lehamite. Sper totusi sa ma insel, sau sa schimbi tu dr Monitorizarea ovulatiei ti-a facut inainte de a-ti da stimulare? Dozarile hormonale le-ai facut? Eu iti tin pumnii....si cu mult ajutor de la DD vei reusi cu siguranta! Pooooooooooooooooop fetele scumpe....eu sunt in zilele cu prestatul...tot iubesc de zor...poate fac si eu un iubaret:)))))))))) Babyboom...vino la mami...acum |
neata, dragele mele!!!
pe cei 2 babyboom, i-am trimis la mamica lor-ellyshor!!!!!!!
care treb sa fie cat mai rpd!!!!
hai, care mai doriti, care mai poftiti??
hihihi, ellyshor, "nimeni" nu stie nimic.......suspans....
amy, treaba buna am vrut sa spun.......
indiferent de morcov!!
iubiti-va mult!!!!!!!!!!
pupici la gagici!!!
amy2007 spune:
Buna dimineatza dragelor !
Pai mi-a facut o singura ecografie intervaginala si avea folicili pe amandoua ovarele, pana sa-mi dea stimularea cu Ova-mit. Apoi mi-a dat tampenia aia de Ova-mit si nu m-a chemat la monitorizare si cand m-am dus ieri la histero s-a luat de mine ca de ce nu m-am dus sa ma monitorizeze. Cred ca schimb medicul. :D
A concluzionat, dupa ce i-am spus ca am mai facut histero si trompele sunt ok, ca am mai luat stimulente ovariene si ca toti doctorii mi-au zis ca sunt ok, cu ,,Offf, tare ciudata mai sunteti". Tot eu, nu ea. :D
Dar...ma pun pe treaba si vedem ce iese. Oricum la histero nu ma mai duc. Poate la anul daca imi fac curaj iar.
Pupici.
galliciana spune:
amy, sigur trebuie sa il schimbi....
sunt chestii prea ciudate...
pupici la gagici!!!
Mona40 spune:
Fete, mi-au venit analizele de la lab...
Z3 ,
Estradiol urgent 335 pmol/l
Progesteron Urgent 3.5
Faza este ca luna trecuta cand mi-a gasit chisturi , in aceeasi
Z3
am avut
Estradiol 225
Progeste 3.5
Intrebare, daca luna trecuta cand am avut chisturi aveam 225 de ce luna asta cand nu am estradiolul a iesit mai mare (335 )?
Uffffffffffffff
Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Ellyshor spune:
Ce fac scumpele mele stimulicioase?
Galli...cum iubita "suspans"?...pai du-te peste ei...bate-le cu pumnul in masa....heyyy..sa vina cu niste raspunsuri. Voiam sa te intreb daca sotul tau este ok? pooop dulce
Mona, sincera sa fiu nu stiu care e treaba cu estradiolul.....hmmm...cred doc ar fi cel mai in masura sa-ti zica de ce e mai mare acum.
Eu inca iubesc si sunt iubita...sper sa fie si cu folos....cred ca asta seara se sparg foliculasii mei ca tot simt niste junghiuri prin ovare
Va pooopic dulce!
Babyboom...vino la mami...acum