Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

trutzi,
eu in aprilie am avut ciclu de 33 zile, desi deobicei il am de 28 zile. Se mai intampla. Tu il ai tot timpul la fel?
Oricum nu mi se pare normal sa-ti dea medicamente de stimulare si sa nu-ti faca eco de monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Acum nu mi se pare normal nici mie dupa ce am citit ce ati scris voi, dar ce sa fac faptul e consumat.
Ciclul il am de 30 pana la max 40 de zile, f neregulat. In ultimul timp am ajuns la 40 de zile, asa l-am avut intotdeauna dar acum ca iau duphaston ar fi trebuit sa imi vina la timp. Asa mi-a venit luna trecuta cand am luat doar duphaston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

fetelor, doar 5 zile de clostylbegyt am luat si alte 10 zile de duphaston luna trecuta si acum sunt insarcinata!!!!! sotul avea oligospermie severa si si-a trat-o cu produse naturiste/apicole

Mergi la inceput

Little Girl, FERICITO .

Trutzi, eu as incerca in alta parte.
La ce clinica ai fost?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui littlegirl

fetelor, doar 5 zile de clostylbegyt am luat si alte 10 zile de duphaston luna trecuta si acum sunt insarcinata!!!!! sotul avea oligospermie severa si si-a trat-o cu produse naturiste/apicole

Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

Iti doresc o sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalinasi

Little Girl, FERICITO .

Trutzi, eu as incerca in alta parte.
La ce clinica ai fost?

Chiar nu stiu unde sa ma duc si la ce doctor, nu asi vrea sa dau gres iar.
Am fost la Euroclinic la dna Nuraltay Emel, citisem aici ca e destul de apreciata dar cred ca se pricepe mai mult la nasteri.

Mergi la inceput

trutzi,
de ce nu incerci la clinici specializate in tehnici de reproducere asistata?
ex: Giulesti, Medlife, MedNewLife, Gynera, Genesys, ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, in mod normal, foliculii ar trebui sa creasca cate 2mm. pe zi, deci in z.13-14 au timp sa depaseasca 18mm. desi nu sunt de specialitate, nu vad de ce sa-ti mai dea alta stimulare. poate pregnyl ca sa se sparga foliculii, closty cam da chistulete.
despre endometru, cand ma uita pe ecografiile mele, in z. 9 E=3,7mm, in Z.11 E=7,2, in z.13, E=9mm, as trage concluzia ca in primile 10 zile valoarea lui se dubleaza, apoi creste usor. as crede ca are timp si el sa se ingroase.
nu stiu, intreaba si fetele de la FIV, ca ele au depasit faza cu closty, si au ceva experienta la el

Citat:
citat din mesajul lui catalinasi

Fetele,
z7 = 2 foliculi (12 si 13) dupa closty,
iar endometru mic (3 mm)
De azi mi-a dat dna dcotor sa iau Gonal pt ca mi-a zis ca am foliculi mici. Stiti cumva daca Gonal ingroasa endometrul?

Mergi la inceput

Simonia,
acuma ma gandesc ca poate mai erau si alti foliculi mici la care nu mi-a zis dimensiunea si mi-a dat Gonal ca sa creasca si ei mai repede.
Asta pt ca tot disecand ce mi-a zis la eco, mi-am dat seama ca defapt a mormait intai ca am mai multi, dar mici si deabia apoi mi-a zis cu voce tare ca am unul de 12 si unul de 13.
E posibil sa-mi fi dat Gonal pt altii mai mici?

Mergi la inceput

Simona,
eu la prima inseminare am endometrul in z10 = 6, in ziua 12 = 6.9,
iar in z13 am facut inseminare pt ca aveam un folicul de 21 in z12

Mergi la inceput