Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Ellyshor tu cat timp ai facut stimularile cu closti?
Eu sunt la prima luna de stimulare , sunt in ziua 9; am fost deja la doctor in ziua 7 si am monitorizat ovarele (am vazut foliculi marisori..11, 13 mm ); miercuri ma duc iarasi..
Astept si experientele voastre si sa speram ca luna asta va fi cu ochisori
Doamne ajuta sa mergem la odisee

Mergi la inceput

Uta ciun- tu in ce zi esti? si eu sunt in suspans luna asta..foliculi s-au format..miercuri ma duc sa vad cat au mai crescut ( ziua 12) Va tin pumnii si sa speram ca venim cu vesti bune,,,luna asta spre sfarsit sau in iulie..
Noapte buna la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

bine ai venit, siema! speram sa ne dai vesti bune cat mai rpd!!
eu ma voi duce la dct sapt aceasta, pt a stabili si tratamentul pt luna viitoare. o pauza de 2 luni e de ajuns, ma gandesc.
voi cum mai sunteti? haideti, veniti cu vesti bune!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Uta_Ciun,
si eu sunt la fel ca tine, am luat ovamit 50 mg la prima inseminare si am produs un singur folicul, iar acum merg pe 100 mg si ma rog sa fie mai multi.
Azi ma duc la eco.

Mergi la inceput

Azi merg la doctor sa mai vedem cum au evoluat foliculii- sunt z 11. Va tin la curent
Astept vesti bune de la toate aspirantele

Doamne ajuta

Ema C

Mergi la inceput

Fetele,
z7 = 2 foliculi (12 si 13) dupa closty,
iar endometru mic (3 mm)
De azi mi-a dat dna dcotor sa iau Gonal pt ca mi-a zis ca am foliculi mici. Stiti cumva daca Gonal ingroasa endometrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello scumpele!
Ema si Catalina, bine ati venit si va doresc sa treceti repede repede de cealalta parte a baricadei....adik....la burtici maiii

Galli....dor de tine...dor de noi. Ma bucur ca iei taurul de coarne Sa dea Dumnezeu sa fie bine

Ema, eu am facut luna trecuta stimulare cu Ova-mit, tot pe baza de clomiphene ca si Closty....nu s-a prins dar luna viitoare sigur sigur ies cu burtica inainte. Foliculii tai sunt maricei....eu zic ca pana in ziua 14-a o sa fie babani...tocmai buni cu oute de calitate superioara Bafta multa!

Catalina, in ziua 7-a sunt destul de mari foliculii....de ce te trece pe Gonal dr, ca nu inteleg? Pai eu am avut in ziua 11-a.....doar unul de 13 mm.....repet...in ziua 11-a!!!
Iar in ziua 14-a aveam deja 2....de 19 mm, respectiv 17 mm. Am ovulat 2 zile mai tarziu cand cred ca aveau amandoi peste 20 de mm.

Ne "auzim"!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Ellyshor ai PM

Mergi la inceput

Elly,
nici eu nu am inteles de ce sunt mici. M-am gandit ca poate nu am inteles eu si poate mi-a dat Gonal pt endometru si pt ca sa obtin mai multi foliculi. Dar pe de alta parte daca iau gonal din ziua 8 de unde sa mai apara altii daca de la inceput nu au aparut decat 2?
Nu inteleg nimic :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Salutare!

Ma primiti si pe mine?
Va urmaresc de ceva timp dar din umbra, acum m-am hotarat sa va scriu.
Am facut luna asta stimulare cu clostilbegyt z5-z9 si ulterior am luat duphaston z15-z25. Doctorita la care am fost nu mi-a zis nimic de monitorizari deci nu am facut (nici nu asi fi putut ca am fost plecata). Partea proasta e ca sunt in z 31 si nu mi-a venit. Am facut un beta HCG si mi-a iesit 0,1 deci nu sunt insarcinata. Am fost azi la cabinet si mi-a dat nr unei doctorite care e de garda duminica, sa imi faca o ecografie.
Va dati seama ca imi fac tot felul de ganduri.
A mai trecut cineva prin aceeasi situatie? Daca da, ce ati facut? Multumesc.

Mergi la inceput