Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

uffffffffff, nu pot crede.......
la noi gasesti, daca nu iti TRIMIT EU!!!!!!!! era cam 300.000 lei o cutie, deci 30ron - acum 2 ani era 270000, nu stiu dupa, ca nu am mai cumparat, dar pot intreba!!! bine, max 500.000 lei - 50 ron, dar, serios, la noi in oras se poate lua si fara reteta, daca nu, iti trimit eu, numai sa stiu din timp. da, draga mea, asta inseamna sa incepi sa iei din 15-16, ma rog, cand ar cadea z.16....sau daca vii in vizita, iti pot trimite!
oare nu cumva ti-a daunat ceaiul de zmeur?? stai, ma duc sa citesc..
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc mult gallician, nu e nevoie sa trimiti, o rog pe mama sa cumpere si sa trimita prin persoana care vine sapt viitoare

ma gandesc si eu la ceaiul de zmeur, cred ca am sa beau numai pina la ovulatie

m-am hotarat sa astept pina luni sa vb cu asistenta, ca doctorul oricum nu e in tara pina marti, dar eventual iau zilele 3-7 in loc de 2-6

multumesc inca o data, acum o sun pe mama sa-i zic

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

exista mai multe concentratii? de care sa-i zic sa-mi cumpere?

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mda............. am gasit ceva.........
uite:Ceaiul de frunze de zmeur ajuta in travaliu, in sensul ca face contractiile "eficiente". Este cunoscut ca "intaritor" al muschilor => contractii mai puternice si mai regulate, deci dilatare mai rapida si travaliu mai scurt... Despre cantitate... In medie cam 3 cani pe zi. Eu beau aproximativ un litru pe zi, pun cam o lingurita - o lingurita jumatate de frunze "tocate" la o cana. Se bea incepand din saptamana 35 - 36, adica in ultima luna...
inca ceva:
Fetelor , eu am gasit capsule cu frunze de zmeur si am inceput sa le iau saptamana trecuta . Problema este ca a doua zi dupa administrarea primei pastilute am ajuns la spital cu travaliu fals , deci fara vreo dilatatie a colului . Acum sper sa fi fost doar o coincidenta , desi am citit - dupa aceea - ca produsul poate declansa nasterea . Sfatul meu este sa lasati totusi ceiutul dupa saptamana 37 implinita , macar sa fie bebe la termen .

da, ciudat.... exact la asta ma gandisem....
ai grija, ca unele medicamente de stimulare NU merg cu naturistele!
ok, am inteles, dar, oricand, cand ai nevoie de ajutor, te rog sa imi spui!!!!!!!!!!!!!
un singur fel........ asa e la noi!! glumesc.
ai grija, daca nu, renunta la stimulare, amana cu o luna, daca tu crezi ca nu e ok....ai grija de tine, si dak e ceva, scrie-mi!! oricum!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna, dragutelor si o saptamana frumoasa.
La multi ani celor cu pitici, celor fara pitici si tuturor asiprantelor de Ziua Copilului.

Dar sa revenim la oile noastre: tare naspa mai sunt pastilele alea de Branca Ursului, le rup in 2 sau 3 ca sa le iau. Abia astept sa se termine. Astept inca raspunsul de la analiza progesteronului seric (maine sper sa fie gata) si in functie de ea, o sa o rog pe doctorita mea sa mai fac o luna stimulare si monitorizare, sa vedem daca se sparg foliculii.
Nu vreau sa ma duc sa-mi faca HSG si nu stiu ce laparoscopie pt ca in iulie plec la care la inceputul lunii si cine stie ce minune de operatie o fi laparoscopia aceea (ceva legat de ovare, sa sparga foliculii, nu mi-a explicat prea bine).
Sper ca voi sa aveti vesti mai bune.
Pupicei !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

:))...plec la mare (erata pt mesajul anterior ) :P

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Buna dragelor. Am rezultatul la progesteronul seric, analiza facuta in ziua a 21-a: 23. E mult e putin? Cine stie, pls?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Buna dragelor. Am rezultatul la progesteronul seric, analiza facuta in ziua a 21-a: 23. E mult e putin? Cine stie, pls?

E foarte bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hello!
Am intrat sa mai raportez si eu
Ziua 13-a....maine ma duc la dr.....dar luna asta n-am mai facut stimulare.
Asta pentru ca m-a durut ovarul drept la cm foarte tare. Este ovarul pe care am avut un chist destul de mare.

Asa ca luna asta sunt mai naturel....ma duc insa maine sa vad cum arata ovarele.

Va pupic dulce dulce! Sper sa auzim numai de bine!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

elyshor, bafta maine, sper sa vezi folicul numai bun de spart

eu astept ziua de joi sa vad cati am produs, sper eu ca mai mult de unul ca doar luna asta am luat dublu, 100mg clomiphene

Mergi la inceput