Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Uta_ciun, voiam sa te intreb cum ai baut ceaiul de frunze de zmeura? Din prima zi a cm-ului pana la ovulatie....sau cum?
Vreau sa beau si eu....ca luna trecuta endo a fost cam mic....doar 8 mm.

Poooooooooopicei dulci!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

mie clostylbegitul nu mi-a folosit deloc, din contra, endometrul nu a trecut de 6mm. si foliculii de 10-12mm. in lunile de stimulare. rezultate mai bune am obtinut cu branca ursului luata in primile 13- zile ale cm. si gemoderivat si ceai de coacaz negru. dupa presupusa ovulatie, gemoderivat si ceai de zmeura.
nu am avut indicatie de la dr. dar mi-au facut bine.
cu endometrul de 8mm. stiu ca sunt sperante de a se prinde o sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Simonia tind sa cred ca la tine Closty mai tb combinat cu ceva, eu am raspuns la o stimulare atat de bine incat am dat in hiperstimulare.
eu am avut schemuta cu Gonal+Closty+Ovitrelle si Luveris .............de indata ce imi vine cm, o refac dar scot Gonalul, ca sa vedem cum reactionez, iar Ovitrelle il inlocuiesc cu Pregnyl.

bafta multa!!!

ciao ciao dragutzelor!111
pooop

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Uta_ciun, voiam sa te intreb cum ai baut ceaiul de frunze de zmeura? Din prima zi a cm-ului pana la ovulatie....sau cum?
Vreau sa beau si eu....ca luna trecuta endo a fost cam mic....doar 8 mm.

Poooooooooopicei dulci!

imi pare rau pt Z1...partea buna e ca in ~14 zile faci un bebe

eu am inceput sa beau ceaiul de fapt cu citeva zile inainte de "rusi"

am facut luna trecuta mamografie ( am citeva chisturi) si am gasit pe internet ca ceaiul asta e bun si pt simptomele de dinaintea ciclului, si pt noduli si pt ingrosarea endometrului

se poate bea toata luna, nu trebuie oprit la ovulatie, dar odata confirmata sarcina trebuie intrebat un doctor...am mai gasit ca in ultimul trimestru ar fi bine de baut iar ca pregateste uterul si faca viitoarele contractii mai eficiente

nu stiu daca de la ceai, dar eu am avut in Z 16 endometru de 10 mm si ceva

am baut 2 cani pe zi

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey....buna dimineata!

Uta...iti multumesc frumos....chiar astazi ma duc sa-mi iau si eu ceai. Si incep sa beau chiar din seara asta. Iti doresc ca luna asta sa fie cea in care testul de sarcina iti iese cu ochisori!

Simonia....cred ca Lumy are dreptate. Daca nu ai rezultate bune doar cu Closty, atunci combina-l cu ceva mai puternic. Cat despre endometru....tocmai ca de la Closty se subtiaza....de asta incercam sa luam un adjuvant care sa ingroase endometrul. Uta zicea de ceaiul de frunze de zmeura rosie......la ea a dat rezultate. Ar trebui sa incerci si tu.

Lumy...bafta multa scumpa mea! Haideti fetelor....ca va fi bine si pentru noi. Eu am un feeling bun. Presimt ca suntem pe punctul de a primi o veste buna. Doamne ajuta!

Va imbratisez cu drag si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

fete dragi, am mare nevoie de un sfat

mi-a venit ciclul azi, neasteptat de repede, la 10 zile dupa ovulatie, ceea ce inseamna o faza luteala de 9 zile, ingrijorator de mica, nu stiu ce se intampla, toate lunile astea de cand fac grafice, am vazut ca am faza luteala de 12-13, o data chiar de 14 zile

sunt speriata, daca este de fapt un avort timpuriu?

dupa cum stiti, am luat clomid, mi s-a spus sa testez abia luni, 2 saptamani de la injectia cu pregnyl

nici nu stiu ce sa fac acum, e sambata, cabinetul e inchis, e Z1

in mod normal ar trebui sa iau clomid Z2-6, adica maine

oare sa incep de capul meu un nou ciclu cu clomid?

am intrebat in mod expres daca luna asta va fi aceeasi doza, 50 mg, luata in aceleasi zile si mi s-a spus sa astept vb, dupa testare, pareau siguri ca voi ramane

nu mi-a trecut prin cap s aintreb ce sa fac daca imi vine in week end

si sunt suparata ca am cerut sa-mi masoare progesteronul si nu au vrut, au zis ca nu e relevant, ca daca am ciclu regulat si oricum ovulez singura, nu e nevoie

si in state nu post sa fac nimic fara trimitere de la doctor, nici nu exista laboratoare in care sa intre pacientul de capul lui sa ceara vreo analiza, totul sa face prin cabinetul doctorului

of, of, sunt suparata ca iar e Z 1 si nu stiu ce sa fac...nu putea sa-mi vina luni?

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

uta, buna, da, situatia e destul de ciudata. si ma intreb, de ce doctorii astia dau stimularile asa de ciudat.... eu, de ex, am avut din ziua 3-7, altele 5-9.... ar fi trebuit sa iti dea tratament de sustinere a sarcinii, din ziua 16-25, de ex...
sincer, si doctorul meu se astepta sa raman in prima luna, cu clostilbegytul lui cu tot! am reactionat f bine, dar....nimic...
ma mai gandesc, de asemeni, ca, daca nu iei din z.2, si o faci incepand cu z 3 sau 5, atunci se mareste faza luteala, sper sa nu gresesc... dar, dar, in primul rand iti trebuie tratament de sustinere din z.16. eu asa am avut: closty z.3-7, si duphaston z.16-25. parerea mea e ca poti lua si din z.3. mai mult, nu pot spune.
s-ar putea sa fie un avort spontan....
a cata luna e stimularea??
nu mai fii suparata.... te rog!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

galliciana, multumesc mult pt raspuns, iti dai seama ca stau pe linga calculator si mai dau un refresh

se poate cumpara duphaston din romania fara reteta? ca vine cineva in vizita sapt viitoare si parca as ruga sa-mi cumpere, sa am macar pt luna urmatoare

a fost prima luna de stimulare dupa citeva fara, dar eu am si endometrioza ( sau imi place sa cred ca am avut, ca am facut operatie laparoscopica sa indepartez chisturile de pe ambele ovare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

duphaston sau utrogestan.... nu ai primit nimic??

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

nu, nici macar nu a pomenit de asa ceva

am cerut eu sa-mi masoare progesteronul si nu au vrut, mi-au zis ca nu e relevant si nu e nevoie din moment ce stiu ca ovulez songura si am ciclu regulat

deci as putea cumpara din romania fara reteta, cam cat costa? sa am la mine macar pt luna viitoare, sunt hotarata sa iau

Mergi la inceput