Bronzare organica
Raspunsuri - Pagina 6
Carmen_M spune:
Maria, spune-mi si mie (eventual PM)cu salonul unde gasesc bronzul asta glod shimmer, te rog.
Multumesc mult
camelia_daniela spune:
Neatza!
Maria, ma poti ajuta si pe mine cu un PM cu datele de contact de la salonul unde mergi tu??? (peste o luna am nunta sora-mii, am rochie fara umeri si as vrea sa ma colorez un pic inainte) Eu le-am trimis un e-mail, dar nu mi-a raspuns nimeni ... Da-mi un numar de telefon, un nume ceva (ca sa-mi fac intrare!)
Multumesc anticipat!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_ene spune:
Carmen, Camelia v-am trimis PM la amandoua, va rog sa-mi spuneti daca l-ati primit sau nu! Aaa..si sa-mi lasati si mie niste gold
gabrieladum spune:
Gold? a aparut acum? cum se asta? eu nu stiu cum se chema solutia cu care m-am facut eu...dar asta suna si mai bine.
maria_ene spune:
Inca nu am vazut pe piele, ieri m-au anuntat fetele ca au bronzare organica cu particole aurii care cica nu e ca un sclipici, iti face pielea cu reflexii aurii...iti dai seama ca trebuie sa arate spectaculos
octopusu spune:
Vrea si eu datele de contact al unui salon care are asa ceva in Bucuresti (daca se poate in sectorul 1 sau 6), va rog frumos!
SIMONABB spune:
Maria_ene, te rog da-mi si mie datele salonului cu "gold"
tu nu ai PM activat
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
SIMONABB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita70 Pe mine ultimul bronz organic m-a tinut mai mult de 12 zile. Din pacate, nu am reusit sa-mi fac o alta programare decat vineri. Mare atentie: incercati sa faceti un peeling acasa inainte de a face bronzarea. O sa va tina mai mult si nu va patati. |
Luminita, la ce salon te-ai facut ?
multumesc
http://community.webshots.com/user/simonabb
Criss3 spune:
Asa este m-am convins. Si la mine a tinut bronzul vreo 10-11 zile, cu toate ca la salon mi-au zis ca te tine in jur de 7-8 zile. Eu fac si 2 dusuri pe zi deci nu m-a tinut ca nu m-am spalat:))) Foarte tare. Mi-am mai facut o programare saptamana asta. Am sa incerc si bronzul gold sa vedem cum e.