Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 7
santorini spune:
Bravo Monica si multumim pt initiativa!
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ralu0308 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Pt fetele care intrebau de adresa de mail comuna este sept_oct2009@yahoo.com, iar parola daca nu o stiti v-o trimit pe PM. Pe prima pagina sunt trecute toate informatiile legate de conturile comune KIKI 17+ cu ![]() ![]() |
Multumesc Kiki .
Nu stiu parola si mi-ar folosi listuta Monicai
Daca e poate un PM

Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09Varsta BB Alex
selen80 spune:
Deci: vad ca v-a lamurit Monica cu mailul...
Santorini, din cate stiu nu se axeaza doar pe nastere, ci se face si putina gimnastica pt gravide, si cursuri de ingrijire BB...dar ma pot interesa cand o sun pe tipa respectiva....ca poate poti participa doar la cursurile care te itnereseaza, si le platesti doar pe alea....
Mie mi-a dat un coleg o lista cu lucruri necesare pt BB, inclusiv cele pt bagaju pt spital, este de la un magazin specializat de aici din CT....sunt niste vanzatoare dragutze care iti dau lista chiar daca nu cumperi nimic in momentul ala :P Santorini, Happy-uka, ma refer la cel de pe IG Duca, vis-a-vis de Antoniadis.....
21+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu0308
Multumesc Kiki . Nu stiu parola si mi-ar folosi listuta Monicai Daca e poate un PM ![]() Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09Varsta BB Alex |
Ralu sa iti acivezi PM. Nu mai stiu exact cum se face...intri pe profil personal si la mesaje cred...dar gasesti tu, ca altfel nu pot sa iti trimit.
KIKI
17+ cu 
kiki_cri spune:
La contul meu, la mesaje private, optiuni si iti activezi sa poti primi mesaje private.
KIKI
17+ cu 

ralu0308 spune:
Mercic. Cred ca e ok acuma.
Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Pt fetele care intrebau de adresa de mail comuna este sept_oct2009@yahoo.com, iar parola daca nu o stiti v-o trimit pe PM. Pe prima pagina sunt trecute toate informatiile legate de conturile comune KIKI 17+ cu ![]() ![]() |
Poate imi trimiti si mie te rog parola pe PM. Sper sa poti ca habar n-am ce trebuie activat. Saru'mana

Monica
14+
santorini spune:
Pai daca e asa si se fac mai multe chestii vreau si eu sa merg Selen, chiar daca merg la toate (ca poate nu se poate fractionat). Sa imi zici si mie cat costa!
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
mary_07 spune:
Salutare
Doar ce m-am trezit,am tras un pui de somn de 2 ore cu Alex
Selen,felicitari pt 

Vroiam sa va zic ca, de ex. scaunul de masa poate fi luat si mai tarziu,ca oricum il veti folosi dupa 5-6 luni. Sunt cumparaturi care n-are rost sa le luati de acum...credeti-ma,sunt destule cheltuieli acum,puteti sa le lasati si pe mai incolo![]()
Iar referitor la carucior, eu l-am primit cadou de la nasi, este 2 in 1 ,cu scoica si se face sport...dar ce vroiam sa punctez la el e faptul ca are tavita in fata ( n-am gasit pe niciun site modelul sa va arat dar cred ca va imaginati la ce ma refer),mie mi se pare f folositoare,cand era mai maricel ii puneam pufuleti in tavita si sticluta de apa/ceai in suportul specialsi era f comod![]()
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
21+, cu
-Alexandra
monikus spune:
Kiki, eu stiu ca am activat optiunea mentionata de tine. Sper sa fie ok. Si multumesc anticipat.
Monica
14+