Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)
Raspunsuri - Pagina 6
selen80 spune:
stati ca mai uitasem ceva: multumesc tuturor fetelor pt felicitari si pt ca v-ati gandit la mine ieri 
Monica, da, mi-ai zis si tu, si multe cunostinte si prietene ca ma vad mai degraba mamica de fetita
dar m-a socat la tine ca ma vazusei doar intr-o poza, si ai avut asa o intuitie
Santorini, Happy_uka, vreti sa faceti Lamaze?? am un nr de tel de la dr mea, este o asistenta calificata pt Lamaze, deci daca v-ar interesa, ma gandeam sa mergem impreuna ![]()
21+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
ralu0308 spune:
Si eu as vrea sa stiu de mailul comun![]()

Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
crissbebe spune:
Fetelor ma ingroziti... nu am stiut ca trebuie sa iei atatea lucruri ptr bebe
Deci cred ca va trebui sa fac de pe acum o lista cu tot ce trebuie ptr ca sigur ma voi trezi ca am uitat ceva..![]()
18 + cu"probabil masculin "
Iulika29 spune:
Buna fetelor!!Am facut si eu ochisori..Mi-a venit liberul..3 zile acasa ![]()
Lutoniana
felicitari pt bebe sånåtos...Felicitari daca reusesti sa nu te mai duci la un eco så vezi ''putzulica''..Eu imi propusesem ca daca nu se vedea så ma si programez tot acolo la alta eco..
..Eu nebuna 
Selen felicitari pt bebelina...Si ma duc så citesc din urma ca eu cautam postarile tale...mai ales ca Monica te striga pe aici![]()

Eu azi ma bag la bucatarie så vedem ce ganduri de papa imi vine pe drum spre bucatarie..
Cu siguranta trag cu ochiul si pe forum ca dehh doar nu stau cu mana decat pe cratitå![]()
Iulika, cea mai fericitå
21+cu
Bruce Nicholas
santorini spune:
Selen poate tu te-ai interesat cam ce se face la cursurile Lamaze . Eu am cautat de ex. pe net si am vazut ca se invata mai multe chestii pe langa nasterea propriu-zisa, inclusiv notiuni despre alaptare. In cazul asta chiar as fi interesata. Daca la cursul de care zici tu se vorbeste exclusiv despre travaliu, nu prea imi foloseste pt ca eu vreau sa nasc prin cezariana.
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
ralu0308 spune:
Exista vreun site unde se pot afla localitatile in care se fac cursuri lamaze? Persoane de contact ....etc.?
Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
Varsta BB Alex
kiki_cri spune:
Pt fetele care intrebau de adresa de mail comuna este sept_oct2009@yahoo.com, iar parola daca nu o stiti v-o trimit pe PM.
Pe prima pagina sunt trecute toate informatiile legate de conturile comune
.
KIKI
17+ cu 

monica_dicut spune:
diseara ma apuc sa pun linkuri pe mailul comun si date pt listuta de cele trebuincioase ca nu mai tine cu voi
Tre sa va apucati mai fetelor de shompinguit 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Monica, multumim!!! Recunosc ca nici eu habar nu am ce trebuie sa cumpar...adica imi imaginam ca ajung niste hainute![]()
Deci lista asta ne va fi de mare folos mai ales celor aflate la prima sarcina.
KIKI
17+ cu