Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

ralu80, la multi ani cu sanatatate si bucurii cu carul !
selen si delia, felicitari pt fetitele din burtici ! Imi amintesc si eu momentul in care dr mi-a dat vestea asta, randul trecut... sa fiti sanatoase !
lutoniana, felicitari pt rezultatele bune de la eco !
danuta, sanatate multa si recuperare rapida !

Cumparaturi o sa facem si noi inainte de nastere, dar nu f multe. Musai avem nevoie de un scaun de masina (de preferat unul 0-13 kg) si chiar rog din suflet fetele sa ma ajute cu o idee. Noi nu am avut masina chiar de cand s-a nascut Daria, ci dupa 1 an si 1 luna, asa ca am trecut direct la alta categorie. Apoi, cred ca un balansoar si hainute (dar nici din astea f multe, intrucat avem).
Eu rugasem fetele sa ne zica din experienta lor cu magazinele online pt bebei si copii.
Eu nu am comandat (din tara) online f mult, dar cel mai mult carticele si consider f buna oferta celor de la editura crisan (www.edituracrisan.ro), apoi de la babypoint.ro, diverse cosmetice, dar acum cu rata de schimb euro-RON, nu prea imi mai suna rezonabil, de la bebelusultau.ro, dar astia imi par cam scumpi, de la www.biomania.ro papica (biscuiti, cereale, sucuri bio) si cand imi mai amintesc, mai scriu si, evident, daca chiar intereseaza pe cineva discutia asta.

Pup si o zi frumoasa !

Geani 20+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

monikus, mie mi-a zis sa reduc sarea din cauza tensiunii (crescuse subit ca nu vroia bebe sa miste, dar la urmatoarelel masuratori a fost ok). N-ar trebui sa treaca un consult fara sa ti-o masoare. Nici medicul de familie n-o face?
Iulia 16+ cu "probabil"

Medicul de familie de cand l-am informat de sarcina imi ia tensiunea. Mi-o iau si eu acasa, ca am aparat de incheietura. Eu stiu ca nu sunt probleme. Totusi, medicul ginecolog nu mi-a luat tensiunea niciodata nici nu m-a cantarit pana acum si nici nu m-a masurat cum am auzit ca se face. Nu stiu daca e cazul sa il schimb pt chestia asta. La voi medicul ginecolog face toate astea?

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Si mie mi-a zis sa nu mananc f sarat, dar ca o masura preventiva (pt ca n-am luat multe kg, si mi-a verificat si gleznele si nu sunt umflate), in sensul ca vin caldurile care oricum favorizeaza retentia de lichide (despre care a scris f complet Ralu)...pe langa asta, mi-a mai zis sa beau multe lichide (de fapt a zis apa plata, nu lichide), si sa mananc putin si des....

dr ta probabil a vrut sa te sperie ca sa tii cont de sfat, nu stiu ce sa zic....pt ca eu nu am auzit sa faca rau la BB, ci doar tie....si cum noi de multe ori ne neglijam pe noi, s-o fi gandit ca de BB o sa faci tot posibilul sa ai grija.....dau si eu cu presupusul.....

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus
Medicul de familie de cand l-am informat de sarcina imi ia tensiunea. Mi-o iau si eu acasa, ca am aparat de incheietura. Eu stiu ca nu sunt probleme. Totusi, medicul ginecolog nu mi-a luat tensiunea niciodata nici nu m-a cantarit pana acum si nici nu m-a masurat cum am auzit ca se face. Nu stiu daca e cazul sa il schimb pt chestia asta. La voi medicul ginecolog face toate astea?

Monica 14+

nici mie pana ieri nu mi-a luat tensiunea, iar de masurat niciodata, dar o face med de fam, de aceea trebuie mers la ambii o data pe luna, pt ca dr gineco e concentrat mai mult pe BB, pe cand med de fam se ocupa mai mult de mamica....
de cantarit m-a cantarit de fiecare data, dar asta si pt ca dr mea e putin obsedata de greutatea mamicilor, asta o stiam dinainte de la alte paciente de-ale dansei....

21+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

gegea, o sa iti dau de acasa cateva site-uri online de pe care comand eu si care imi sunt cunoscute. Pana acum nu am avut probleme decat cu laredoute din fr ca nu am primit 2 pachete dar mi-au dat banii , defapt am luat altceva de banii aia.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Pe mine dr. ginecolog nu m-a masurat si nici nu m-a cantarit.

Medicul de familie se ocupa cu asta:)

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

monikus, mie mi-a zis sa reduc sarea din cauza tensiunii (crescuse subit ca nu vroia bebe sa miste, dar la urmatoarelel masuratori a fost ok). N-ar trebui sa treaca un consult fara sa ti-o masoare. Nici medicul de familie n-o face?
Iulia 16+ cu "probabil"

Monica 14+

dr meu ginecolog ma cantareste si imi ia tensiunea de fiecare data. le noteaza pe o foaie si ma trage de urechi daca sar calu' .. cu kg ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ohhh selen, daca mananci sare si ai tensiune face taaare rau la bebe Doamne fereste

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Si eu stiam ca trebuie sa reducem consumul de sare pentru a evita retentia de lichide, dar nu sa renuntam de tot. Eu daca nu pun un pic de sare parca nu pot sa mananc. Tensiunea nu mi-a masurat-o nici medicul ginecolog, si nici medicul de familie. Oricum la dr. de familie am fost o singura data, cand mi-a dat trimitere pentru analizele de trim. I., dar atunci nici nu m-a cantarit, nici nu mi-a masurat tensiunea si nici nu mi-a zis sa mai vin pe acolo, asa ca nu am mai trecut pe la ea. Tensiunea mi-am luat-o odata cu aparatul electronic al lui taica-meu, si era un pic mai mica decat normal, dar asa o aveam si inainte de sarcina. Iar de cantarit, ma cantaresc in fiecare zi, si m-am cam ingrozit ca am luat deja 7,5 kg!

20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Eu am luat 9 kg si mor de ciuda...e un subiect in care nu vreau sa intru.

Medicul de familie este obligat sa faca o fisa separata pentru gravidute. Asta stiu sigur, si trebuie sa monitorizeze sarcina pe tot intervalul de 9 luni.

Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Varsta BB Alex

Mergi la inceput