Burtici fericite de septembrie-octombrie (47)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
Mie Iosup mi-a dat si la 12 sapt. film cu bebita mea. Si o sa-mi dea si la 21+. Cred ca depinde de doctor si de aparatura. Unde ai programare la morfo II si la ce dr.?

La Medlife la dr. Pelinescu. De-abia astept, nu mai pot. Pana acum n-am primit decat fotografii de la echografiile lunare.

Ioana 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Happy_uka am citit postarea ta din week-end, sper sa te simti mai bine (mai ales la capitolul moral. Despre valorile pe care le-ai trecut nu stiu ce sa iti spun pt ca eu am valorile pentru saptamana 16 (cand am facut eu). Cu dr. Rusa nu ai vorbit, el ce te-a sfatuit, pentru ca dr. de familie nu stiu cata competente are pe chestiile astea? Te pupic si sunt convinsa ca totul o sa fie bine!
Starchi ce bine ca ai scapat,ati fost niste curajoase amandoua! Iti doresc ca totul sa se termine cu bine si rezultatele sa fie super bune!
Roxxy si Raluk multa sanatate, ganditi pozitiv si eu cred ca o sa fie totul OK!
Lutoniana felicitari pentru bebe sanatos. Chiar mi-am inchipuit-o pe "doamna sonografa", cu un calm din ala tipic englezesc cum va ignora intrebarile referitoare la sex, si voi nimic tot insistati!
Multumesc fetelor pentru sfaturile referitoare la carucioare , patuturi si alte cumparaturi pentru bebe. Se pare ca ala de la chico 3 in 1 e castigator. Mama da ce mi-au placut bugagoo bee de pe site-ul pus de manga-girl (bine ca era si super scump).
Manga-girl multa sanatate si sa nu iti mai faca probleme tiroida!
Selenfelicitari pt ca te-ai lamurit in sfarsit ca e fetita! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

ralu80

Felicitari pentru fetite delia si Loremunteanusa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!

[b]danuta
imi pare rau sa vad ca esti racita, si nici nu poti sa iti iei concediu. Eu macar am stat o saptamana in casa cu ceaiuri, dar sa te duci si la servici in starea asta e tare nasol!

20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

noi caruciorul asta il avem (sunt 4 pozute) aici

si varianta sport

suntem extrem de multumiti de el. acum ca va veni si praslea, ii vom lua un carut sport evei, dar nu stiu exact de care.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele eu am o alta problema. Bine, una mica. Nu pot sa renunt la sare. Ce stiti, face chiar atat de rau? Eu nu ma pot abtine sa nu pun sare pe legume . HELP!!!!

Monica 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Fetele eu am o alta problema. Bine, una mica. Nu pot sa renunt la sare. Ce stiti, face chiar atat de rau? Eu nu ma pot abtine sa nu pun sare pe legume . HELP!!!!

Monica 14+

dar unde scrie ca trebuie sa renunti la sare? ai probleme cu tensiunea? ti se umfla rau picioarele .. nici nu e indicat sa renunti la sare .. trebuie sa pui cu moderatie, insa .. nu sa torni solnita ..

nici eu nu pot fara sare ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

TI-a spus cineva sa renunti? Daca nu ai probleme cu tensiunea nu cred ca trebuie sa renunti

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ellenuta nu am eu nici o problema de sanatate care sa fie legata de sare. Totusi, dr mea ginecoloaga mi-a zis la ultimul consult sa renunt cat pot la sare ca nu ii face bine bebelului. Nu mi-a dat prea multe explicatii. Oricum, vorba ta nu torn o solnita dar pun in orice mananc. Speram ca poate exista vreo explicatie logica in legatura cu renuntarea la sare pe cat posibil. Voua chiar nu v-a zis nik dr referitor la asta?

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monikus, poate ti-a iesit tensiunea mare sau ai luat prea multe kg, altfel nu stiu de ce ti-ar fi zis sa renunti la sare.

19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ellenuta nu am eu nici o problema de sanatate care sa fie legata de sare. Totusi, dr mea ginecoloaga mi-a zis la ultimul consult sa renunt cat pot la sare ca nu ii face bine bebelului. Nu mi-a dat prea multe explicatii. Oricum, vorba ta nu torn o solnita dar pun in orice mananc. Speram ca poate exista vreo explicatie logica in legatura cu renuntarea la sare pe cat posibil. Voua chiar nu v-a zis nik dr referitor la asta?

Monica 14+

nu, chiar mi-a spus ca nu e indicat sa renunt la sare .. sa pun cu moderatie, insa, sa nu o scot din alimentatie .. e drept ca atunci cand mi s-au facut picioarele butuci si mi s-au umflat si mainile mi-a recomandat sa renunt la sare .. insa nu am facut-o .. dar nu am avut nicio alta problema ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput