Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 7
cristina22 spune:
Katty-poti nota si o baie la Baile Felix!!!
Foarte frumos circuit.
Ma gandesc daca as putea convinge husband-u' sa facem si noi o vizita prin Ro, adica sa renuntam la mare si sa ne plimbam prin tara.Hmmm?!!
O seara frumoasa!!
cristina si Andrei
andy.p spune:
Buna seara...eu am fost prinsa azi cu socrela care ne facu o vizita
Cris din pacate eu n-am dus aparatul,l-am uitat cu graba sa ajungem si la tenis si la intalneala..nu fi suparici,ne vedem altadata
Katty neaparat sa pui in traseu si Oradea,o baie la Felix,vedeti si nuferii cei frumosi,1Mai..si cateva locatii de vizitat sunt si prin Oradea..plus ca ne vedem noi live
Luciaufff iarna,nu-mi place deloc..hai la noi ca e vara si frumos..am burtica,sa ne spui cand scoatem agitatele...deci si voi cu tenisul,uite asa ne vom vedea si noi,pe la campionate..visez nu?
Nina drum bun si sa va odihniti,dar si sa va distrati..ar fi minunat sa ne putem intalni toate
Nicoleta ce mai faceti?Sper ca mai bine
CristinaC cum stati cu mutatul?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Cristina_C spune:
Nina, pe cand plecarea?
Laura, stam bine pentrul stadiul asta. Incet, incet, tot ce avem ajunge in cutii, deja o camera a ajuns depozit. Saptamana trecuta am colindat dupa oferte convenabile de bucatarii (apartamentul nu are bucatarie si trebuie sa facem una de comanda), cel mai probabil o sa luam de la Ikea, ca au cel mai scurt timp de livrare - in alte locuri dureaza intre 6 si 8 saptamani, enorm! Sper sa o avem pana la jumatatea lui iunie. Singuri o sa ducem cutiile (de max. 25 kg) iar pentru transportul mobilei o sa apelam la o firma de mutat. Daca avem noroc si ne miscam repede, Robert poate sa prinda ultimele saptamani de gradinita acolo (apt. e la mai putin de 5 minute de merds pe jos pana la gradinita, fata de un sfert de ora cum e acum). Scoala e la aceeasi distanta de amandoua, tot aproape.
Nicoleta spune:
Salut.
Laura, nu suntem bine, se infunda nasucul la orizontala... ufff, nu mai trece odata!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
light spune:
M-am gandit ca si asa nu am ce face ca tot bantui pe aici in timp ce Romania doarme, asa ca v-am pregatit o cafea, sa fiu si eu utila cu ceva, nu? . In weekend am primit o groaza de hainute de la rude si prieteni asa ca ieri si alaltaieri nu am facut altceva decat sa spal si sa sortez. Mai am putin si imi deschid magazin sh de hainute bebei.Cristina C vad ca si voi sunteti cu preocupari similare ca sa zic asa, tot un soi de impachetat, despachetat si organizat, doar ca la o scara mai larga. Asa ca va urez succes in continuare, ca la voi e munca serioasa nu gluma.Stati cuminti nu va grabiti sa scoateti pampoanele, ca mai am un pic, in fiecare zi imi zic, ca bb trebuie sa vina la termen si nu mai devreme, nu ca as avea vreun simptom, dar ma chinuie pe mine gandul asta... Termenul este ziua mea si a lui Sinzi, asa ca e usor de tinut minte - 15 iunie, deci mai avem timp. Cu toate astea, mi-am facut si bagajul si planul de nastere, am pregatit aproape tot, mai am doar cateva maruntisuri de adaugat la bagaj, deja am inceput sa citesc despre metode de ajutat bb sa doarma linistit, in pace, fara urlete si asa mai departe. Trebuie sa fiu cu lectiile la zi. :)
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata si multumim de , Lucia!
Vad ca ai insomnii, in loc sa dormi odata cu noi!!!
Eu nu ziceam sa nasti, Doamne-feri, intrebam cand nasti ca sa am timp sa scutur pamponelele, stiam ca prin iunie, dar nu stiam exact DPN. Bine ca esti pregatita! Odihneste-te cat poti!!!
Cristina22, Laura, noroc ca n-am inaintat prea mult cu pregatirea traseului, abia ajunsesem la Sibiu, si ne-am dat seama ca trebuie musai sa fiu in Bucuresti macar o zi in saptamana 20-25 iulie pentru inchiderea semestrului si trimestrului precedent la fosta firma cum ne-am inteles, asa ca ...ioc, dupa aia nu mai are sens sa plecam iar din Bucuresti in circuit...daca le legam era altceva! Probabil, ca de la Olanesti vom pleca pe transfagarasan, vom face un minicircuit cuprinzand Sibiu, poate Sighisoara, apoi Brasov si apoi Bucuresti va fi ceva mai mic, am vazut ca sunt multe de vizitat in Sibiu, mai ma uit si spre Brasov incolo! Asa ca, Nicoleta, pazea ca venim...o zi doua in Brasov!
Asa ca ,virgula, cade Oradea si nordul Transilvaniei! Dupa aia mai vrem sa prindem pana in sfarsitul lui iulie si cateva zile pe litoralul romanesc!
Cristina_C, cred ca abia asteptati sa va mutati! Ce agitatie...te-ai hotarat cum transporti constructiile lui Robert???
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Anina_n spune:
, dragi mamici !
Lucia, pentru ! Te-ai gandit bine sa ne lasi o cafea, pe dimineata.
Multumesc pentru urari !
Duminica, pe 10 mai, mergem la Brasov si de acolo luam trenul spre Buzias. Stam 10 zile, asa ca revenim pe 20 sau 21 mai, daca toate merg bine.
katty, ma bucur ca ai inclus si M-Ciuc in traseu. Poate vrei sa vizitezi Biserica romano-catolica de la Sumuleu - Ciuc, unde se afla cea mai inalta(227 cm) statuie a Fecioarei Maria din lume, sculptata din lemn de tei si aurita, fiind numita "Femeia imbracata in soare". Poate stii de pelerinajul de Rusaliile catolicilor, la Sumuleu, unde se aduna credinciosi catolici din intreaga Europa.
Numai sa ne dai de stire cand ajungi in zona.
O zi cat mai faina, va doresc, tuturor !
PS- Sinzi, ti-am admirat tortul buburuza !
Amandina este una din prajiturile mele preferate. E greu de facut tortul amandina ?
khristin, ti-am admirat juniorul in poze ! Ce seamana cu Yasmine si ce bine ii sade ca surioara mai mare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Cristina_C spune:
Katty, cu multa grija si atentie, cu masina personala, separat in niste cutii, ca nu-i gluma si acolo le punem direct in dulap.
Anina_n spune:
Cristina_C, l-am vazut pe Robert ce emotinat, mandru si incantat era, calare pe camila !
Cand am fost la circ, weekend-ul celalalt, Cristina a calarit un ponei, dar n-am avut aparatul foto la mine sa imortalizez momentul, ca ma gandeam ca e cam intuneric la circ.
Tare emotionata si incantata a mai fost si ea.
Spor la treaba, ca ai nevoie !
Nicoleta, voi ce faceti ? Cum mai e Matei ?
Laura, voi ?
Cristina22, hai la apel, ca e trecut de amiaza !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andy.p spune:
Am fost la scoala si am cunoscut-o pe viitoarea invatatoare a lui Andy...mi-a placut destul de mult,are o voce calda si mi-a explicat cam tot ce am intrebat-o,nu era grabita,agitata,mi-a insuflat liniste,acum sa vedem din toamna..i-am spus ca am emotii ff mari ,dar mi-a zis ca totul va fi bine,sa speram ca asa va fi
Nina va ..suntem bine.Mai aveti un pic si plecati.Ce zice Kiki?Cred ca de abia asteapta..
CristinaC incet da sigur cam terminati.
Nicoleta am vrut sa-ti scriu aseara...noi cand am fost asa puneam seara o picatura de Vibrocil in nasuc si aveam in priza pastile de Olynth,asa mai respira si ea,si bineinteles aspirat la greus i sper sa treceti cat mai repede...urasc primavara asta,bate vantul intruna,intruna.
Cris ce mai faceti??
Kattyimi pare rau ca nu ne vom vedea.Ce mai face Andrei?
Lucia se apropie termenul si sa stea bb cuminte pana la termen.
Khristinam frumosii si mamica.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei