Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, la noi sunt alte specii de camila:
http://good-times.webshots.com/photo/2531864600087737923NVkobY

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, ce poze faine!! Ce aparat maaare ai!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna!
Foarte frumoase pozele, Cristina_C si Sinzi!!! Ce distractie pe copii, eu cred ca n-as putea sa-l sui pe Andrei pe o camila, nu's de ce, am incercat odata sa-l suim pe ponei la Gradina Zoologica si ce-a mai plans...indaratnic!!!

Mari, felicitari pentru progresele Emei!

Cristina_C, eu de-aici de pe forumul de copii din 2002, m-am intalnit cu Sinzi, cu Nicoleta, cu Cristina (Crig) si, mai demult cu Karina! E greu sa ne intalnim, suntem prin toata lumea si orasele tarii!

Laura, ma bucur ca ti-au placut pozele! L-ai mai dus azi pe Andy pana la urma la gradi? caci s-a anulat greva...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty, ce frumos ca v-ati intalnit, am vazut si eu pozele.Sa ne laudam ca ne-am vazut si noi cu fetele? Hihi, acum vreo 3-4 ani, nici nu mai stiu...ce repede a trecut timpul. Si cu Sinzi si David ne-am vazut dar cam pe fuga si in aceeasi perioada. Chiar asa, Sinzi n-am uitat ca mi-ai promis ca imi trimiti poza facuta de prietena ta, baietilor. Deja m-am resemnat...Mari, trebuie sa fii tare mandra de Ema, iar ea tare entuziasmata cu gradinita. Multe felicitari pentru progrese si succes in continuare. Doamne ajuta!Laura, ma bucur ca lui Andy ii merge bine cu tenisul, si noi progresam, desi avem doar o juma de ora pe saptamana, insa mergem cu placere. Nicoleta, sper ca sunteti bine.De la noi nimic nou, doar ca in cateva saptamani vine iarna...

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Suntem bine, am intrat in febra pregatirilor de plecare catre Buzias.
Inca nu m-am intalnit cu Nicoleta sau altcineva din tara, dar....in drum spre Buzias, am avut ocazia 2 ani la rand, sa ma intalnesc cu Nicole, la Alba Iulia, la parintii ei.
Stiu ca s-au mai intalnit Lucia si Cristina(crig) la mare, ca aveau o poza faina Liviu si Mariuca impreuna, participanta si la "Clipe de viata...". Si mai stiu de intalnirea la Otopeni a lui Nicole, Lucia si Caprioara, la sosirea lui Nicole in tara, in 2007.
Plus, Sinzi si Cristina(crig), care adeseori s-au intalnit la C-ta. si nu numai.
Iar Cristina(cristina22) si Laura, la Oradea.
Si mai stiu de o intalnire la Bucuresti, Sinzi si Lucia
sau Sinzi si katty.
Tare fain ar fi sa reusim sa ne intalnim toate la un loc, odata, undeva.
O zi cat mai faina !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

[font=Comic Sans MS][navy]Buna, dragi mamici !
Tare fain ar fi sa reusim sa ne intalnim toate la un loc, odata, undeva.
O zi cat mai faina !

Asa e, ar fi tare fain...
Noi acum suntem in pregatirea unui circuit al Transilvaniei in iulie, dupa Olanesti, sper sa putem bifa macar cateva orase in care sunt fete de pe forum!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

salut!

Ca vorbeati de intalniri DC, aseara s-au intalnit oradenii, dar eu am lipsit, din pacate.Andrei a avut invitatie la o petrecere si imi era mila sa-l deranjez.Stiti voi cum se distreaza copiii.
Da, m-am intalnit cu Laura si frumosul ei si, cu alta ocazie, tot intalnirea oradenilor DC, de anul trecut, m-am vazut si cu Gabi K, a noastra.

Mari-felicitari multe pt Ema!!

Nina-gata bagajele?? Cu scoala cum procedati?

Katty-mare-i Transilvania!!!

Laura-tu nu ai poze cu intalneala de aseara??

Nico-bine zici, Matei va fi calit pe cand incepe gradi!

Lucia-nici sa nu pomenesti de iarna...abia astept caldura!!
Voi ce temperaturi aveti?
Cum e burtik?

Cristina-mi se pare mie sau era un pic emotionat Robert?

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
Si mai stiu de intalnirea la Otopeni a lui Nicole, Lucia si Caprioara, la sosirea lui Nicole in tara, in 2007.
Asa este, am uitat sa mentionez de intalnirea asta, deh neuronu insarcinat e de vina.Cu Sinzi era gata gata sa ne mai intalnim odata la Medlife in Bucuresti, isi facuse o programare cu David, dar a anulat-o nu mai stiu de ce, insa oricum ne vazusem inainte, pe fuga, cum spuneam mai devreme.Nina, succes cu pregatirile, drum bun si bafta mare sa va fie bine acolo si sa mearga totul ca pe roate.Cristina22 te inteleg perfect ca nu vrei sa mai auzi de iarna, asa m-am tot plans eu ca venisem aici anul trecut in martie dupa o toamna si o iarna in Ro, si aici a continuat cu o alta toamna si alta iarna, mai blande ce-i drept dar ne saturasem de vant si vreme rece oricu, si taman bine ce boscorodeam noi vremea ca a venit canicula aia urata, bine ca a fost scurta, si apoi a trecut vara de parca nici nu afost , trece acum si toamna, si iata-ne in prag de iunie, prima luna de iarna. Deocamdata avem 17 grade maxima zilnica si constanta pentru o saptamana, cu minime noaptea si dimineata intre 3 si 9 grade.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Cristina22, stiu ca e mare Transilvania, dar cand a zis sotul sa facem un circuit prin Transilvania de 1 saptamana - 10 zile, dupa ce plecam de la Olanesti, intai si intai m-am gandit la voi, fetele din tara...si am inceput sa visez cum ma intalnesc cu voi! Daca imi zici obiective turistice deosebite din Bihor venim si acolo, eu sunt responsabila cu intocmirea traseului...Eu deocamdata ain linii mari am asa: Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Cluj, Maramures, Bistrita, Sighisoara, Miercurea Ciuc, Brasov si Bucuresti...bineinteles cu cateva obiective stabilite in jur...vreau sa vedem pesteri: Ursilor , Scarisoare (astea sunt in Bihor, chiar cat sunt de departe de voi?), alte pesteri, de-abia acum incep sa ma documentez...

Lucia, vine iarna??? Mai ai mult pana nasti? parca in iunie ziceai, nu? Trebuie sa ne scoatem pampoanele de la naftalina si sa le scuturam de praf in asteptarea momentului Z!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, era emotionat, mai ales c-a fost ceva cu totul si cu totul neasteptat... nu stiam ca gasim camile acolo, la o serbare sateasca, a fost o surpriza.

Sinzi, pai a voastra e dromader

Mergi la inceput