Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_C spune:
Bravo, Matei! Nicoleta, pai de-acum o sa se poata plimba de manuta cu Stefan!
Laura, succes la intalnirea cu invatatoarea!
Nina, bine ca infectia urinara e usoara si c-ai aranjat sa-i faca vaccinul la Timisoara ca sa nu amanati plecarea la Buzias.
Azi am fost intr-un parc unde Robert si a calarit pe o camila! A fost atat de incantat, mai ales ca nu stiam dinainte de distractia asta, am aflat la fata locului!
In rest suntem ocupati cu mutatul...tragem tare in timpul saptamanii, dar in weekend ne relaxam!
Va pup si va urez numai bine!
katty spune:
Buna,
Dupa 2 zile extrem de incarcate, am ajuns si eu sa va salut!
Vineri am fost la cumparaturi si hoinareala prin Carrefour, iar seara cand am ajuns acasa, m-a rugat mama s-o insotim ieri la un parastas la un unchi de-al meu, tb sa duca colive etc...si n-avea cine s-o duca din Dr. Taberei pana in Damaroaia, dar bineinteles ca sa mergem si la cimitir si la masa la restaurant.
Am avut un pic de ragaz intre biserica si cimitir si am fost o ora si ceva in parcul Bazilescu, in care nu fusesem niciodata, unde Andrei s-a plimbat cu rolele, asa am constatat ca a inceput sa alunece nu numai sa paseasca cu ele...
Dupa-amiaza am fost la niste prieteni, apoi impreuna cu ei am fost la o noua tura de shopping in Cora , apoi am revenit la ei la masa, apoi pe la 11 seara acasa!
Astazi avem program de relaxare, mai incolo ne intalnim cu Cristina (Crig) si familia ei, iar mai pe seara mergem la sora mea!
Sinzi, ma bucur ca ati hotarat data la care veniti in Romania, sigur abia astept sa ne vedem!
Cristina_C, interesant ca a calarit Robert pe o camila si nu s-a speriat, mai mult ca i-a placut! Bravo lui!
Nina, n-am mai vazut nimic din DPT, nici nu stiu cum s-a incheiat, chiar voiam sa intru pe subiectul de aici de pe forum! Si aici vremea a fost cand cu ploaie, cand cu soare, cand cu nori! Noi am trecut prin ploaie fara sa ne atinga, nu stiu cum, dara asa s-a nimerit!!!
Nicoleta, mai bine ca e precaut, fiecare in felul sau, oricum cred ca e tare dragalas!!!
toate fetele!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Scriu inainte sa plecam ca apoi nush daca mai apuc..mergem la gratare la ai mei..e frumos asa ca numa bine de stat afara.
Katty ce program incarcat ati avut,sa faci poze cu Crig sa va vedem..super ca va intalniti
Sanzi super ca mai ai in gradina una alta,e o relaxare sa lucrezi acolo..deci veniti in tara??Super..o escala pe la Felix??
CristinaC ce curajos baitzel ai!!
Ninama bucur ca sunteti mai bine si ca ati avut doar o infectie usoara
Nicoleta ce mai faceti?
Luciaici multi..
Crispe unde umblati??
ici tuturor si o duminica cat mai frumoasa
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Salutare.
Matei e mucios, am avut deja 2 nopti grele... Ii dau Influcid, homeopat, poate-poate... Parca e mai bine! Stefan e si el putintel mucios, a si tusit putin in somn... Ooof, primavara capricioasa, pleaca de la nooooi ca te killllaresc de nu te vezi!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
sinzi_ana spune:
Katty, abia asteptam sa va revedem Nu stiu daca am apucat sa iti spun...nu am gasit forma sa facem fluturas la botezul lui Aidan si am facut pana la urma gargarita, asa ne-a iesit: http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/3499528728/
Nicoleta, sanatate!!
noi iar am petrecut pe picior mare sapt asta:
http://family.webshots.com/album/571705379gVsNqs
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
cristina22 spune:
'neatza!!
Gata vacanta...
Abia am reusit sa-l trezesc pe Andrei, cu toate ca l-am culcat de vreme!
Sanzi-draguta gargarita! Ce crema ati avut?
Nico-cum e piticu'? Au mai trecut mucii?
Laura-ati papat gratare?
Katty-bravo lui Andrei pt ca se descurca cu rolele!!
Noi nu ne laudam cu asta, cred ca nu are talent...
Is telegrafica, dar revin!!
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Noapte naspa, copil mucios, mama varza... tata la serviciu... copil mare acasa...
katty spune:
Neata!!!
Sa aveti o saptamana minunata, fara necazuri, mucisori, tuse, sau altele de orice fel!
Am inceput munca cu bateriile destul de incarcate dupa acest weekend prelungit, cu activitati intense dar fff.placute!
Dupa cum stiati ieri ne-am intalnit cu Cristina si cu Mariuca, a fost foarte frumos si placut, Andrei si cu Mariuca s-au inteles de minune, am fost la un loc de joaca de langa circ, unde ei au fost singurii copii din spatiul de joaca si au putut face tot ce le-a trecut prin cap, dupa care am fost in Herastrau, unde ne-am plimbat, copiii s-au dat pe tobogane, apoi au incins un fotbal de milioane!
Intr-un final s-a declarat o zi reusita si cu promisiuni de revedere! Poze aveti aici!
Cristina (Crig), multumesc pentru intalnire! A fost super!
Dupa intalnirea cu Cristina, am fost la sora mea, unde am stat pana pe la 10 seara, dupa care am revenit pe la casele noastre, unde a urmat baita si culcarea!
Sinzi, am vazut pozele, bag seama ca nu va lipseste distractia deloc! Va admir, v-ati facut o gasca tare simpatica! Si eu astept sa ne revedem!
Nicoleta, sanatate multa puilor stranutatori si muciosi!
Cristina22, pana anul trecut Andrei doar mergea pe role adica pasea, nu si patina, acum doar ce le-a pus in picioare si a si inceput sa alunece, ceea ce noi ne-am chinuit atatia ani sa-l invatam, probabil ca acum era momentul lui! Isi tine echilibrul bine, chiar si la cele cateva caderi a cazut nesperat de bine...a stiut cum sa cada fara urmari prea grave! Inainte daca avea retineri sa-i luam rolele in parc, acum el le cere si vrea neaprat cu rolele! Cred ca mai mult tine de psihic!!!
Cine mai doreste sa faca prezenta, doua dejte in aer!!!????
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Cristina_C spune:
Buna dimineata!
Azi l-am dus pe Robert la gara la 7,30, a plecat cu gradinita la München, sa viziteze teatrul bavarez.
Am iar o saptamana plina... poate descarc si eu niste poze totusi, promit c-o sa ma uit si la ale voastre..
Multa sanatate si numai bine!
Nicoleta spune:
Katty, Cristina, ce fain v-ati distrat! Imi aduc aminte ca si noi ne-am vazut cu fetele acum 2 (?) ani.