Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 20
Nicoleta spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96888&whichpage=7
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
sunt totali copilasii!!
Hai sa va zic si io o perla a lui Andrei.Il tot conving sa iasa in curte (nu vrea sub nici o forma) si imi zice:Nu pot.Soarele e contagios!!
Nico-ce conteaza unde e husbandu' atat timp cat imi aduce ciocolata?
Sa stii ca mereu il urmaresc pe Bucsa! Tare buna idee ai avut sa-i salvezi perlutele
cristina si Andrei
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Am pus un film de la serbare: http://good-times.webshots.com/video/3091993250087737923KUkyot |
Sinzi, copiii au dansat pe un cantecel german! Au si cantat? Si-am remarcat costumatia doamnelor si palariutele baietilor
Dodo, felicitari pentru botezul Isabellei, sa fie cu noroc si amandoi copilasii frumosi!
Nicoleta, varicela se tine departe de voi, asa-i?
Katty, sper sa gasesti ceva comod de incaltat pana se vindeca picioarele!
Cris, Nico, ce s-a potrivit sa plece sotii vostri in acelasi timp!
Deci iar s-au intalnit 2 mamici de 2002
Maine sunt sfintii Constantin si Elena, daca aveti in familie, sa va traiasca!
sinzi_ana spune:
Cristina_C, da...au si cantat!!! David imi canta mereu in masina...Educatoarea lor e din germania de est si i-a invtat multe cantece in germana si cuvinte/expresii. David imi spune ca in cantecel e vorba de hansel si gretel, asa este?
Cristina22, da...vorbeste si romana fluent...dar in lb romana face greseli gramaticale!!!
Am fugit la gradi...revin
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2709370920103379982RpAiGf
Poze noi si la final un studios .
Cris, daca iti aduce cioco inseamna ca e prin tari cu cioco buna .
Sinzi, fain ca ii invata si germana, asa, printre picaturi!
La noi ploua, era si cazul dupa ce caldura se facuse la pranz... Poate doarme piciul mai mult, sa-mi odihnesc si eu oasele trudite .
Cristina_C spune:
Da, asa este, ihn cantecel Gretel il invata pe Hänsel sa danseze. O strofa o canta ea, o strofa fratiorul.
Copiii chiar au pronuntat frumos!
crig72 spune:
Nicoleta,Laura haiosi foc !!saracii de ei..ce s-or face mai incolo cu atatea lectii?..
Ieri Mariuca imi spune.. mami e bine sa te faci doctor?eu..da pentru ca salvezi oameni..la care ea..sau un caine(la asta chiar nu ma gandisem
va pup si revin poate mai pe seara!nu promit ca am multe rau de facut.
andy.p spune:
Nico si al meu e la Cluj..ai nostri sigur s-au intalnit..am citit chiar ieri la subiectul tau de la poznasi,super cate perle scoate Stefan
Cris ce motiv a gasit
Crig tare dragutza Mariuca,se gandesc ei la tot felul de lucruri la care noi nici nu visam.
Sanzi super ca invata si germana..
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Azi, la cateva minute dupa ce i-am amintit de tema, imi zice: "Mami, nu-i asa ca joaca este foarte importanta pentru copii?" Nu va mai spun ce il impiedica sa isi faca tema...