Copii din 2002 *59* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 19
katty spune:
Neata...
Si la noi e cald de tot...de cateva nopti dormim cu geamurile deschise, suntem chiar la strada si noaptea e groaznic, clacsoane...ferrariuri, lamborghiniuri, harleiuri, scrisnit de roti, ambalari de motoare...ii apuca noaptea fix la 11,30, 1,30 cam asa...
Cristina22, picioarele mele sunt VARZA, am peste tot rani, si la degete si in spate si pe deasupra intr-un loc...azi mi-am luat cei mai comozi pantofi din garderoba mea...dar ma ating prin locurile respective, si chiar daca am pus plasturi...e vai de mine...cred ca trebuia sa vin desculta sau in papuci! Dar oricum e o idee mai bine decat ieri!
Si Andrei merge in maneca scurta, pantaloni subtiri!
Ce frumos ca v-ati intalnit cu Laura si Andy.
Nicoleta, ma bucur ca e cald si la voi, deci ati facut plimbarea de dimineata!!! Am vazut ca nu se mai poate vota proiectul surorii tale...a inceput etapa a doua nu, cum e?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, sunt proiecte cu peste 100.000 de voturi, iti dai seama cum e... Am auzit ca sunt programe care te ajuta la votat . Ea nu avea nicio sansa asa...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
light spune:
Dodo sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati de micuta crestina si sa o ocroteasca Doamne Doamne!Io, pe-aici sunt cam obosita, am avut o zi mai plina azi, de fapt toata saptamana va fi mai incarcata, dar sper sa reusesc sa ma vad cu bine luni, dupa ziua lui Liviu, tot in pachet de 2in1.
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Dodo, e o frumoasa Isabella!!! Dar la fel si nasica mica!!!
Katty, si eu am niste espadrile albe care ma strang...dar tot le mai port ca imi plac
La noi ploua de cateva zile incontinuu...cred ca vom avea un sezon incarcat cu uragane......Plantele mele sunt necajite ca nu le place chiar atata apa!!!!
Am pus un film de la serbare:
http://good-times.webshots.com/video/3091993250087737923KUkyot (sotu l-a facut, de asta e asa tremurat)
si ceva poze pe acolo
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
cristina22 spune:
Wow, Sanzi, nu m-am saturat sa-l ascult pe pianistul vostru!!
Mi-a placut si explicatia lui, are o imaginatie...!!!
Cum se descurca cu limba romana?
Lucia-cum esti?Cum il sarbatoriti pe Liviu?
Nico-tot singuri?
Si noi suntem singuri de doua zile si vom mai fi pana maine.
Katty-n-am primit o cafea de la tine!! se poate??
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Cristina, da, tot singuri, tot pana maine, tot de ieri... Or fi avand intalnire sotii nostri?
cristina22 spune:
Nico-nu se stie
Poate sunt pe ceva plaja, fericiti ca-s liberi!!
Ia sa-l sun io sa-l verific!!
cristina si Andrei
katty spune:
Sunt, cum sa nu...dar mi s-a terminat cafeaua!!! Ups!!!
Nu, glumeam, am ceva treaba, am intrat doar sa va citesc si sa va salut!!!
N-am apucat sa vad nimic in urma...dar cand fac o pauza am sa vad filmuletul lui Sinzi!
See you!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
SI al meu e plecat tot de ieri..eu l-am sunat se pare ca munceste
Sanzi cat sunt de dragutzi
Dodo sa va traiasca mica crestina..e frumoasa ca o printesa
Sa va zic ultima perla a lui Andy:l-am dus cu mine la shopping si i-am luat Alexiei niste hainute,el ca sa ma ajute imi tot aducea cate una..eu nu ca-i sunt prea mari,ei la un moment dat se satura copilul si-mi zice:BA nu sunt deloc,uite arata aici(aveau o eticheta cu un bb)de la 2 dinti in sus..Alexia are 2 dinti
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nicoleta spune:
Cristina, Laura, al meu e la Cluj, deci nu plaja si alte alea... Si cica munceste si el!
Laura, tare Andy! Si al meu a scos o perla ieri! Il pusesem la treaba...