Gravidutze si mamici de Cluj - 121

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

GABY bine ati revenit
se vede ca ati fost in vacanta , tare dulce e Sara, parca mai crescut, i se pare schimbata
iar noua tunsoare ti se potriveste de minune
ma tenteaza si pe mine insa ns , oricum ma voi tunde peste o saptamana

alex cred ca te referi la salopetica bej, e cumparata de la carrefour
m-am facut cu sampon deoarece nu se vede ca si vopseaua cand iti creste firul de par, iar legat de firele albeam o gramade de un an incoace
si se acopera bine cu samponul

mama se face insa are parul scupt si o tine o luna jumate

azi am fost la plimbare cu tati si D cu atv, am ramas profund uimita ce bine se descurca cu el D printre masini, mai ales ca am fost pana la cimitir si inapoi
nu credeam ca se va descurca cu el, credeam ca e prea mititel pt asa ceva insa e super

alex pretul a fost super bun la atv , a vazut C exact la fel in cora si era 4 mil iar pe net 2 jumate plus taxele am ajuns la 3 mil

ioana nu cred ca e bine sa te vopsesti in timpul sarcini insa eu am dorit o mica schimbare la nuanta
sunt programata la eco pe 15 mai la ora 15

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 21+

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

am avut o zi fff grea si obositoare, cu multi invitati si poze putine , daca mami nu face poze tati e absent
am pus cateva poze cu sarbatoritul

http://picasaweb.google.com/elenus82/LAMULTIANIIUBIREALUIMAMI#

am primit multe cadouri frumoase, hainite, masinute cu telecomanda, cu animale......roaba......tot ce se poate, tare fericit a fost , insa oboseala si-a spus cuvantul

tortuletul l-am comandat la pralina de la kaufland, a fost super gustos

va pupik dulce , ne auzim maine ca sunt epuizata

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Elena sa iti creasca mare si sanatos sarbatoritul
Ce tort frumos si gustos
Pe mine ma tot bate gandul sa fac o crema de zahar ars ca am prea multe oua
Bebe a inceput de dimineata cu sportul. face antrenamente

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Elenuta sa stii ca sunt flori, dar deja incep sa treaca, lalele is foarte inflorite, unele deja se duc, zambile nu mai sunt, liliacul si magnolia se scutura deja, prea repede au inflorit si s-au dus, dar in schimb e foarte verde pe acolo, liniste, o atmosfera foarte relaxanta.
Poze n-am pus pe Picasa ca n-am apucat, da daca vrei iti trimit pe messenger pozici noi, inclusiv de la ziua ei.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

neatza

alex tare frumos e cadoul lui tiadrtis
chiar ma gandeam ieri la voi ca aveti deja 1, 7 luni si la Draia, Alvaro

am dormit pana la 9 jumate cu o mica trezire la 6 jumate , ce bine a fost dar tot is franta, ma dor picioarele la cat am pedalat ieri

D e cuminte azi , se joaca de cand s-a trezit, am avut si o portie de iubire in pat , tare dulce e cand vine si ma cheama sa mergem la mine in pat sa ne iubim, imi creste inima

ralu nu mai ai spatiu pe picasa??????? de nu mai pui poze acolo, tare mult as vrea sa le cad iar pe mess se descarca greeu

imi place mult la gradina botanica , sambata vom fi aoclo cu siguranta insa fara D , parca ma simt vinovata ca nu vom fi cu el de ziua lui , credeam ca il vom duce si pe el la nunta dupa ce se trezeste pe la 4-5 insa planurile s-au schimbat , am primit un tel azi si se pare ca nu va veni

offff Doamne viata asta

Mergi la inceput

Elena am spatiu da n-am avut timp sa le pun.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Salut mamici de Cluj si viitoare mamici! Sunt si eu o viitoare cu sarcina in 20 sapt.Imi poate da cineva informatii despre dna. dr. Florescu? Pana acum am o parere f buna despre dansa, dar as vrea sa imi povestiti si voi experiente legate de dansa. Pupici!

THEA2219+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Salut mamici de Cluj si viitoare mamici! Sunt si eu o viitoare cu sarcina in 20 sapt.Imi poate da cineva informatii despre dna. dr. Florescu? Pana acum am o parere f buna despre dansa, dar as vrea sa imi povestiti si voi experiente legate de dansa. Pupici!

BINE AI VENIT
sarcina usoara mai departe si un bebe sanatos si la termen
eu personal am auzit lucruri bune de dr , insa amanante nu stiu, poate te ajuta fetele care au nascut la Stanca
o zi buna

Mergi la inceput

Thea bine-ai venit si sarcina usoara!
Si eu am auzit lucruri bune despre dansa, dar n-o cunosc personal.

Poze Diana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Bine ai venit iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput