Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 10
ALEX29 spune:
sal
Gata fetelor ,am inscris o la Milenium si nu stiu ce saracia am ca mi vine sa tot plang ,m a consolat faptul ca am stat cu ea 1 ora la joaca in curtea cresei si parea f fericita ,sper ca totul sa fie ok si sa i mearga bine
saptamana asta o voi duce aproape zilnic dar voi sta si eu la cresa ,nu vom ramane decat o ora ,max o ora jumate asta pt a o ajuta sa se integreze mai bine ,iar de saptam viitoare o voi duce doua zile full time
ELENA super pozele si super tortul ,f frumos ,ce fericire pe Dragos cu atata lume in jurul lui ![]()
nu te supara ca nu veti fi cu prichindelu de ziua lui ,asta e ,nu prea ai ce face
v ati revansat ieri 
eu imi tot sterg albumele de pe picasa ca sa le pot descarca pe cele noi ,am incercat sa mi fac cont nou dar nu prea merge
sa stii ca am sa incerc si eu samponul colorant pt par ,dupa ce marca sa ma uit ?
iar legat de vopsit in timpul sarcinii cat timp am fost gravida mi l am vopsit ,chiar mi l am decolorat si totul a fost ok ,nici o coafeza nu mi a interzis sa nu mi l vopsesc
THEA22 

felicitari burtico ,nu stiu detalii despre dr.
IOANA-S asa e ,nu m am abtinut sa mai astept pana face 2 anisori ,asa ca am cadorisit o mai repede cu masuta pt cosmeticele ei
,am luat o de la Metro cu 110 ron ,are o gramda de chestii f faine ,inclusiv lumina la oglinda 
Tiadris e tare incantata de noua achizitie si azi dimineata cum s a trezit s a dus la masuta ei ,s a asezat pe scaunel si a inceput sa si puna margelutele la gat ,sa se rujeze ,sa se piaptane![]()
vad ca ati tinut o tot intr o distractie 
ALINA cred ca de 2 sapt tot zic ca fac tort cu crema de zah ars ,da chiar trebuie sa fac ca asa pofta am 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
m.oana spune:
Salut gravidutzte si mamici de cluj! Eu sunt noua pe aici, cu un bebe mic
de 8 saptamani. Mai sunteti pe aici careva care nasteti in decembrie la ginecologie 1?
DianeAli spune:
buna feteleor,multe s-au mai intamplat pe aici.
am facut o mica pauza zilele trecute si nu am scris. scuze.
in rest ma simt tot rau, nu mai stiu ce sa mananc si persoanele de langa mine imi spun ca de 4 saptamani numai de mancare vorbesc..
. intr-adevar orice bag in gura imi intoarce stomacul pe dos..si raman cu o senzatie de foame acuta si cu arsuri in stomac..pai normal ca numai despre asta as putea vorbi nu?
of of, astept sa imi treaca greturile.. dar mi s-a spus ca s-ar putea sa ma tina toata sarcina. daca e asa, cred ca barbatu-meu dezerteaza si ma lasa in plata domnului.
7+
mami_alexia spune:
Salutare!
Eu absentez motivat, azi am examen, tineti pumnii!
Alex, va doresc mult noroc la gradinita!
Alexia a facut azi dimineata febra, 38...acum e bine, sa depistam si sursa...Muci are dar nu excesiv si mi se pare dubios sa faca de la ei. In schimb are 2 masele care ies, gingia e super inflamata, n-a fost niciodata asa. Sper sa nu ma amagesc ca i se trage de acolo.
O zi frumoasa tuturor!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
antoni spune:
am revenit si eu,va pupic, vad ca e vreme buna si lumea nu prea e pe la calc.noi bine,a fost tare frumos....
Gabi-iti sta f bine parul.
Elena-tot nu stii inca daca-i fetita sau baietel????La multi ani la flacau!!!
Soanso-ce mare a crescut Sorana, si ce dulcica e...
va pupic pe toate!
Meli+
Timea-Larisa
Lilly79 spune:
Thea22 bine-ai venit.Sarcina usoara si bebe sanatos. Eu am nascut anul trecut cu dna dr. Florescu la Stanca. Mi-a placut mult de ea. Ce amanunte vrei sa stii?
Alex29 mai erau locuri la Millenium? Astazi am sunat si mi-a zis la telefon ca nu mai au locuri pt 2009-2010. Sau poate nu mai au locuri pt grupele mici? Hm... Am stabilit o intalnire si ma voi duce maine sa povestesc despre listele de rezerva, eventual pt lista de anul viitor.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
elenuta23 spune:
vai mai fetelor am o durere ingrozitoare de cap 
, de dimineata ma doare capul de imi vine sa innebunesc , nici nu stiu ce sa mai fac sa iumi treaca
diane draga mea te inteleg perfect prin ce treci, sunt clipe de groaza pot spune daca ma gandesc ca asa am fost si eu, insa incearaca sa iti faci tu ceva pofte sau sa te gandesti ce iti cade bine sa papi, tare greu e
eu aveam zile cand papam un mar pe zi fara apa fara nimik si pe ala il dadeam afara 
ai putintica rabdare si va fi bine ai sa vezi, la mine de 3 saptamani e totul ok , pot papa orice si sunt tare fericita parac am si uitat raul care a fost
m.oana bine ai venit 
sa iti traiasca bebele si sa fie sanatos 
intreaba orice si noi iti vom raspunde, insa mai intai scrie repde 10 mesaje ca sa ne poti vedea ce scriem 
adriana bafta la examen 
multa multa sanatate cretulinei, au cred ca e de la maselute D asa reactioneaza la iesirea unor dintisori ![]()
alex e tare greu momentu despartiri insa trebuie facut odata si odata 
chiar azi ma gandeam sa il inscriu de la tomana si pe D la gradi , ns ce sa fac 
, o sa sunt sa vedem cum se procedeaza
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
21+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
ALEX29 spune:
ELENA asa e sa stii ca i f greu si decizia care am luat o astazi m a intors pe dos ,dar intr un fel ma bucur ca am facut pasul si sper sa fie totul bine pt puiutu 
eram f nehotarata la ce cresa s o inscriu dar fiecare are avantaje si dezavantaje ,important e sa primeasca multa iubire si dragoste din partea educatoarelor, pt copilasi asta primeaza deocamndata
poate o plimbare ti ar prinde bine ,e tare aiurea ca nici nu poti lua ceva medicam sa nu te mai doara capul
ce marca de sampon ai folos pt par?
ADRIANA mersi mult
. Cum a fost examenul ?
si Tiadris e tare maraita ,saliveaza mult ,sigur ii iasa ceva in gurita ,dragele de ele ,ce dureri mai suporta :((
DIANE sper sa treci repede de starea asta groaznica 
LILLY79 am avut mare noroc ca am mai gasit loc ,e mai bine ca te duci la cresa si vei vb acolo cu directoarea ,bafta multa 
M.OANA felicitari pt bebe
MELI cum e piticuta cu piciorusul ?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
nrl spune:
Buna dimineata, azi sunt mai matinala asa ca va poftesc la 
Bun venit noilor venite, sarcina usoara celor care asteapta sa devina mamici 
Alex, unde e Millenium?
Adriana, sper ca a fost bine la examen
Vine cineva in parcul mare azi dupa masa?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
elenuta23 spune:
neatza
nico mersi de cafea, insa eu va servesc cu o cana de lapte cu banane pt cine nu serveste cafea ![]()
ce bine e sa te trezesti la 9 dimineata
, de cateva zile D se trezeste la 9 -9,30 si e tare bine
inca sunt obosita dupa ziua de duminica , sper sa imi revin pana sambata ca atunci voi fi si mai si ![]()
iar am avut o noapte plina de insomnie
de la 3 nu am mai dormit pana ;a 7
, of of
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
21+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro