Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 3
elenuta23 spune:
alex uite ceva mai micut pt Tiadris daca te intereseaza
http://www.magazinjucarii.bizoo.ro/vanzare/44652/Mini-atv-electric
acuma am papat o portie de spanac si dupa cum bine stiti al meu copil nu s-a mai saturat de el , a papat de minune 
a facut pauza o luna si ii era dor insa sper sa nu imi ceara iar 3 saptamani numai spanac ![]()
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
20+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 Ion si Maria la maternitate: - No Marie, ce avem? - Baiat. - No, .......si cu cine seamana? - ... Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti Elena , mamica lui Dragos Stefan si 20+ ![]() www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro |

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

DPN 20 septembrie 2009
anca.b spune:

LA MULTI ANI ALEXIA!!!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
elenuta23 spune:
anca cum ii???? 
au venit acasa baieti, Dragos era ff insetat , a baut o cana mare de apa dupa care merge la scaunul unde papa si imi zice vreau panac
, au mers dupa paine si urmeaza a 2 tura de spanac 
![]()
si
20+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
kitzy spune:
Din pacate sarcina mea s-a hotarat sa plece intr-o lume mai buna 
Maine ma duc la dr pt un control sa nu fi ramas resturi.
Va pup!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
RAMONELLA spune:
Multumim pentru griji.Am fost la doctor,pana la urma la Interservisan,ca la Vladutiu numai la sfarsitul lui mai avea loc...Are o conjuctivita.Ne-a dat ceva picaturi,sa-i pun de 4 ori pe zi.La praful de pe Campului,nici nu ma mir...
A fost foarte cuminte la doctor,nici n-a clipit cand s-a uitat doctorul la ea,si cand i-a bagat luminita in ochi.Si acasa pe noi nici nu ne-a lasat sa vedem ce are...Am fost tare mandra de ea.![]()
Gabi si Raluca ati vazut ca s-au apucat de drum???Iuhuuuu!!!!Au inceput de sus,azi au adus bordurile,deci se pun serios pe treaba.De abia astept sa fie gata!!!!
Raluca

imi pare tare rau...Nu stiu de ce se intampla asta tot mai des,la tot mai multe femei...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
bendeljulia spune:
Buna!
Sunt insarcinata in saptamana 12 in urma IA facuta cu d-l dr. Romeo Micu. As vrea sa va intreb daca dintre voi a nascut cineva cu dansul sau cunoasteti pe cineva, as vrea detalii. Va multumesc anticipat.
antoni spune:
kitzy-tare rau imi pare, dar daca a fost asa, poate organismul a facut selectia naturala...data viitoare va fi ok, sunt convinsa.va pup si noapte usoara scumpa.

somnic usor fetelor!
antoni spune:
fetelor, eu cred ca piti papa laptic numai ca sa compenseze suzeta.tare mult roade le tetina...ati patit careva asa ceva?cateodata am impresia ca ar renunta la lapte.voi nu ati patit-o? cat lapte va papa ai vostri?m-am gandit sa trec la lapte din comert sau de casa dar deja 2 medici pediatrii mi-au zis sa nu, e mai ok laptele praf.dar poate s-a saturat...offf, nu stiu.cred ca v-am zapacit
nu stiu daca ati inteles,hihi.blonda...
elenuta23 spune:
asa is de suparata ca nu imi merge kalku asta , mai mult mi se blocheaza decat sa ma pot folosi de el 
ralu draga imi pare tare rau
, asa ma intristeaza vestile acestea proaste 
multa putere si sanatate 
mai fetelor nu stiu ce e cu lumea aceasta in care traim, tot mai multe mamici patesc acaeasta tragedie, oare de ce????
si
20+