Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 2
velenamaria spune:
Ramonella 0264532874.doar marti, miercuri si joi intre orele 15-18..suna azi. e doamna doctor Vladutiu Cristina. e cab privat dar lucreaza si la clinica de ofta.
La multi ani Alexia!
o zi buna tuturor
kitzy spune:
La multi ani Alexia!!!!!!!!!!!!! Si felicitari parintilor pt bubulina!!!!!!!!
Eu saptamana viitoare ar trebui sa merg la eco, dar cred ca mai aman ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
5+
RAMONELLA spune:
La multi ani Alexia!!!Sa cresi mare si sa fi sanatoasa!!!
Elena mersi mult de tot.Sper sa mai gasesc azi loc.Bea are o problema.De cateva zile,ii e putin rosu ochisorul,in coltul intern.Am crezut ca e de la praful de pe strada,ca a mai patit anu trecut asa.Roseata a mai trecut,dar nu de tot.Insa azi am observat o pielicica alba,care ii acopera putin din iris,din partea maronie.Sper sa nu fie nimic grv.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
velenamaria spune:
Ramonella..sper sa fie totul ok,,dar nu stiu cate sanse o sa ai sa gesesti azi loc..e foarte ocupata doamna..eu am sunat in ianuarie si am facut programarea pe martie..eventual spune-i ca e urgent.succes
arghirmonica spune:
Servus..
Alexia La multi ani..cum trece vremea.
ramonello stai calma cu pielita aia..nici macar sa nu te duci la ofta. pt asa ceva.Pune-i 1, 2 picaturi apa fiarta si racita si se trage singura in jos si o iei cu batista..ai priceput??Nu-i nici un bai..asa m-am dus si eu cu al meu si asta mi-o zis sa fac.De la praf mai fac si eu da mi le scot singura..asa ca succes![]()
mami_alexia spune:
Co, Ani, Andreea, Meli, Alex, Ada, Elena, Raluca, Ramona, Monica, un
dulce din partea Alexiei!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
alinabojuc spune:
Alexia
uauuuuuuuuu doi anisori 
Tort? a zis cineva ceva de tort?
Ramonella pupam ochisorul lui Bea sa se faca bine 
O zi frumoasa fetelor 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
elenuta23 spune:
Ion si Maria la maternitate: - No Marie, ce avem? - Baiat. - No, .......si cu cine seamana? - ... Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti
Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
20+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro
elenuta23 spune:
GATA, am comandat de pe net ce v-am aratat, acuma om vedea maine sau joi cand ajunge coletul, abia astept ![]()
alex atv nu au centura de siguranta deoarece is recomandate de la 2 anisori ![]()
co, alex voi la care tipa mergeti la coafor la ioana sau diana?????? care e mai priceputa
coafeza mea nu e in cluj in 9 cand sunt nasa si as vrea sa merg acolo la salon ![]()
astept raspuns si un numar de tel pt programare 

Elena , mamica lui Dragos Stefan
si
20+ 
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">www.inimacopiilor.ro