Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 17
puisorul spune:
Buna dimineata
Va citesc zilnic dar mai greu cu scrisul.
copilasii poznasi si frumusei . Daca am timp o sa pun si eu poze cu pitica sa vedeti ce a crescut.
Noi deocamdata nu ne gandim la gradinita pana la 3 ani. Vom vedea ce fac dupa doi ani, dar probabil ca va fi bona sau bunicii.
Diana, e o scumpa Ana
. Am vazut-o in Babes de cateva ori cu mama ta dar se vede ca e mare iubire intre ele. S-a si "jucat" cu Stefi de cateva ori. O data am prins si bona in parc si stii ce numi-a placut? Ca nu zambea deloc. Adica mama ta e asa draguta si zambitoare, iar bona nimic. Poate de-aia nu o place nici Ana, ca e un copil destept.
Ioana13, daca te intereseaza este un loc de party-uri in spate la fabrica de bere, Happy Party se cheama parca. Noi am fost la o onomastica de vreo doua saptamani si toata mancarea si pt pici si pt parinti au adus-o iei. Nu stiu dexact care a fost pretul dar daca vrei pot afla.
Adriana, ce bine ar fi daca ati gasi alta solutie pt Alexia. Oricum ai rezistat eroic lunile astea 
Alex, cum a dormit Tiadris? Sa stii ca si eu suspectez ca nu mai are loc suficient in patut, la somnurile de peste zi ca noaptea doarme cu noi
. Dar vazand-o cum doarme noaptea si cum se rasuceste in toate directiile ma gandesc ca poate de-aia nu vrea sa doarma noaptea in patut. Oricum acum nu ne mai putem hotara noi sa o lasam sa doarma singura, atata ni de draga 
Ioana, ce mai faceti? Sara e bine?
Gabi, ma bucur ca faceti progrese cu scapatul de pampers. Deocamdata nici nu ne gandim la asa ceva.
Ramo, cum mai papa Bea? Stefi tare rau mananca si e tare mofturoasa. Se si " vede" ca nu are decat 9600 gr. Noroc ca e micuta si la inaltime si nu se vede ca e chiar asa de slaba.
Elena, distractie frumoasa la nunta
.
Co, pupici. Chiar nu mai facem o intalnire? Mie dor de voi sa mai stam la povesti.
Adab, daca puteti sa o mai tineti acasa, eu cred ca e cea mai buna alegere. E cam supraestimata socializarea la varste asa mici. Ei au nevoie de dragoste si siguranta, de restul au timp toata viata.
Gabriela, sa ne tii la curent cu evolutia lui Ionut. Si asteptam poze proaspete.
Alinabojuc, sunt tari batoanele de cereale? Adica tre rontaite? Ca ma gandeam ca nu prea au in sa se inmoaie cerealele si nu cred ca le poate manca pitica.
Un weekend frumos pt mamici si pitici 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ploscariu spune:
Buna dimineata! Serviti o 
Ieri de la ora 12 pana la 19:30 am fost cu copii la pneumologie si am facut aerosol din ora in ora. Initial medicul de familie i-mi daduse bilet de trimitere doar pentru Ionut, pentru ca ii curge nasucu de foarte mult timp, iar eu am cerut ieri si pentri Ioana bilet de trimitere pentru ca ea tuseste foarte tare, chiar si noaptea, cand a ascultat-o doctorita de la pneumologie s-a speriat, a spus ca e o adevarata criza de astm ce are Ioana, mi-am pus si eu urechea pe pieptul ei si se auzea ca o vijelie. La Ionut i-au facut analize din care a reiesit ca e alergic (dar inca nu stiu la ce), iar Ioanei ii vor recolta sange doar luni.
Ne-am cumparat aparat de aerosol, dar nu cred ca-mi scrie cineva reteta sambata, asa ca vom mai merge la pneumologie si azi si maine sa facem cate 6 sedinte de aerosol, iar de luni vom face acasa.
Am pus niste poze de la spital si un filmulet
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ploscariu spune:
Adriana sanatate Alexiei! vai ce rau e cand sunt bolnaviori copii!
Elena ce mare a crescut Dragos si ce destept e! Felicitari mami si tati pentru ca il educati asa cum trebuie!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Gabriela, dar cu ce substanta faceti aerosoli? Si cine sa va scrie reteta,ca n-am inteles. Doar si un doctor de la spital va poate da reteta, nu? Si Alexia face acum, cu bicarbonat, avem aparatul acasa, mi-ar fi groaza sa stau atata in spital. Multa sanatate.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Gabriela77 spune:
Deci nici acum nu mai sunt om, dupa ce sperietura am tras! Cosmar, nu alta! M-a inchis Sara pe balcon, si cand am realizat am inghetat. N scenarii horror mi-au trecut prin cap! Usa de la casa era inchisa cu cheia pe dinaunru, deci nimeni din exterior nu putea veni! Noroc ca aveam celularul...Nu va mai spun ca minutele scurse au fost de groaza si ca nu mi-am revenit nici acum, noroc cu C ca mi-a zis sa ma imping cu forta in usa, ca daca nu e inchisa de tot, manerul era oblic, nu lasat de tot in jos, se va deschide. Si asa a fost! Sara nu a apucat sa sesizeze pericolul, slava Domnului! Probabil ca as fi daramat si o usa de fier, in halul in care eram...Deci, atentie iar! Atatea pericole ne pendesc! FRactiuni de secunda...Cine s-ar fi gandit ca stie sa invarta manerul, niciodata nu a facut-o!
Gabriela, ce dulci sunt copiii tai! Sanatate multa!
Diana, o placere sa aud de voi si sa va vad! Ma bucur de fiecare data cand postezi si intelegem absenta ta! Nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand voi incepe serviciul, clar ca fiecare moment liber va fi al Sarei! Pe mine ma pasc si deplasari prin tara si afara!
Ana e o frumoasa si tu la fel
, cu bona, nu stiu ce sa zic, ca pe mine ma sperie varianta asta, desi nu stim niciodata ce ne rezerva viitorul. Mult succes, poate mai cautati si gasiti ceva mai ok pt Ana!
Alex, deci e mortala Tiadris bucatareasa mica!
Ada, din experienta iti spun ca daca nu vrea sa stea pe olita sau reductor, mai bine lasa fata in pace. Si Sara a avut perioade in care nu voia si o lasam pana se imprietenea iar. Acum la olita nu mai vrea deloc, dar e fan colacelul ei Wc! Nu facem nimic deocamdata, dar macar vrea sa stea!
Ani, cred ca mai dureaza mult pana scapam de pampers, initierea o incepem insa odata cu caldura!Sa vedem ce o sa iasa! Deocamdata nu inregistram niciun progres, decat ca e incantata sa stea pe Wc! Si asta e mare lucru!
Ioana, cand ne vedem sa imi spui si mie tarifele de l spatiile astea pt petreceri! Ma intereseaza!
Anca, ce frumusica si grasunica s-a facut Sorana! Tare mi-ar fi placut sa mai stam la taclale!
Oare Diana cu Irina ce mai fac?
Va las, ca m-am intins ca o zi de post! Weekend minunat! Il asteptam pe tati sa iesim la niste gratare!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
tocmai ne-am repatriat, dupa 2 saptamani de rasfat la bunici...as fi vrut sa-l mai las pe eric pana duminica(cand trebuie sa mergem la o nunta)...dar a plans si a dormit f rau azi noapte, asa ca am preferat sa-l stiu aproape...
gabriela, mami de Ionut si Ioana...doamne cate mai trageti si voi...sanatate multa si sa le treaca repede puilor...cu ce le faci aerosoli acasa??
Adriana, sanatate multa si voua...ufff ce nasol cu racelile/virozele/penumoniile astea...

gabi, mami de sara, tare dulce domnisorica...ce bine ca-i place tricicleta...si noi mergem sa cumparam azi...sper sa avem succes si noi...altfel...
am vazut o alta domnisorica eleganta si dulcica, Ana...si pe harnicutul Patrick...mai , mai...
a...si Tiadris e mortala...m-am distrat bine cand am vazut-o...
nu mai stiu daca am scapat pe cineva...ma uit si revin cu impresii...
Un weekend frumos sa aveti!
avem si noi poze de la bunici...in albumul Eric in 2009...pt cine are chef si placere sa ne vada...![]()

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, DRAGOS!!!!

Sa va traiasca baietelul frumos si destept!!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI DRAGOS -PRINTISOR CU OCHI ALBASTRI
,FELICITARI MAMICO SI TATICULE PT PUIUTZU VOSTRU SCUMP 

ELENA distractie faina deseara 

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
ALEX29 spune:
GABI puiule mi s a ridicat paru pe mine cand am citit ,bine ca nu s a intamplat nimic ,draga de tine cred ca te ai speriat f tare 
la fel a patit si soacra mea cu nepotelul meu ,a inchis o pe balcon si a stat acolo 2 ore
de la copilashii astia ne putem astepta la orice
sapt.viitoare vom face si noi cateva drumuri cu tramvaiu si autobuzul pana nu se incalzeste prea tare ,mersi de idee,de abea astept sa vad cum reactioneaza Tiadris ![]()
ANI draga mai bine m ai fi intrebat cum am dormit noi
,Tiadris a dormit ca un ingeras ,iar eu is rupta de somn ,is la a 3-a cafea ,iti dai seama ca am facut ture living -dormitor iar cand ma puneam in pat si aproape ca eram adormita aud:Alex ce face fata ?sa nu cada din pat ,sa nu se sperie ,ma duc s o vad -si uite tot asa ,cand eu cand Clau ,iar azi dimineata dragul meu sot mi a spus ca nu i cazul sa facem o astfel de mutare si ca el nu mai poate dormi fara a lui fetita
asa ca ne mutam iara in dormitor si ramane sa i caut un patut mai mare sau sa i fac unul la comanda
asteptam pozele
pai ar trebui sa mai organizam o intalnire ,hai tu cu propunerea ![]()
ANDREEA f frum. pozele ,ii lasi parul lung voinicelului ?
IOANA 13 eu zic sa incerci si la Big acolo te lasa sa duci tu mancarea ,IOANA-s te poate ajuta cu mai multe info
ADRIANA bine ca ti ai luat aparatul si nu esti nevoita sa te duci cu pitica la spital
cum se simnte?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Ioana13 spune:
La multi ani, Dragos!!! Multa sanatate, ca frumos si destept esti!!!!
Gabi, bine ca ai avut mobilul la tine! Eu de mult ori m-am gindit... si incerc sa inchid usa de la intrare, de cite ori imi amintesc, astfel incit sa se poata deschide si de afara!
Si eu cu P, numai cu reductorul am succes, nici ala prea mare. Cu olita nuu, imediat e in picioare.
Ani, daca nu e prea complicat, te rog sa te interesezi cit a costat inchirierea. Nu as vrea sa iasa petrecearea de 2 ani, 10 milioane, c-apoi la majorat trebe sa il trimit pe Coasta de Azur!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)