Gravidutze si mamici de Cluj - 121
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
Ultimele poze:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Salutare!
Am vazut pozele cu Sara si filmulete cu Dragos, copii frumosi si destepti!
Despre noi nu va zic decat ca ne laudam cu o pneumonie acuta mixta, fara febra si complicatii, doar cu o tuse de mama focului. Tocmai tusea m-a pus pe ganduri si m-am dus ieri la pediatrie, apoi la radiologie pe Motilor si i-am facut radiografie la plamani ca sa fim siguri de ce e acolo. Si e pneumonie cauzata de bronsita anterioara care nu a raspuns intru totul la tratament. Alexia e ok, n-ai zice ca e bolnava decat daca ai auzi-o tusind
. Noua cred ca pana aici ne-a fost cu cresa pentru moment..cautam alte solutii de iesire din criza.
Ma bucur ca aud de copii inscrisi la crese / gradinite si ma inteb daca nu am facut totul sa fie bine..nici nu stiu dar parca e prea mult pentru sanatatea Alexiei sa o mai chinui cu cresa. Plus ca am incercat sa o ducem de 2 ori saptamana asta la cresa(din nevoie acuta de timp sa ma duc sa-mi prezint proiecte, sa dau partiale) si de fiecare data am esuat. Cand dau sa o trezesc dimineata refuza categoric sa se ridice din patut , imi zice ca ea face nani si ca sa o las in pace. Si dupa ce reuseam sa o trezesc si realiza unde trebuie sa mearga plangea cat o tinau plamanii. Asa ca am lasat-o balta, eu ma strecor cum pot pe la facultate inca o saptamana si traim cu speranta ca gasim o solutie..adica avem una , foate buna pentru Alexia, mai putin buna pentru noi, parintii, dar pana la urma o sa facem cum o sa-i fie ei mai bine...
O sa intru sa va mai povestesc, va doresc o zi frumoasa!!!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Gabriela77 spune:
Adriana, imi pare tare rau

Cu siguranta, ai facut tot ce ar fi facut orice mama responsabila! Si daca reusesti sa gasesti alta solutie pentru moment, cu siguranta vei fi mai linistita! Sanatatea ei e cea mai importanta!
Si eu sunt cu inima indoita, as fi fost mult mai impacata daca o dadeam la gradi de la 3 ani, toti medicii mi=au spus ca e varsta ideala, ba chiar 4 ani, de la care copilul trebuie dat la gradinita, pana atunci sisitemul lui imunitar nu face fata cum ar trebui! Da, stiu, ca cei mai multi spun ca asa isi formeaza imunitate, dar cu ce pret?
Daca voi fi si eu intr-o situatie asemanatoare, cat am afirmat sus si tare ca nu imi las copilul cu bona sau cu bunicii din alta localitate, probabil ca as face-o!
Mult curaj si putere, mamico draga, orice solutie ai alege, o faci ca sa ii fie mai bine puiului tau! Fruntea sus si sanatate mul;ta Alexiei! 
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Multumim mult, Gabi. Ai foarte mare dreptate in ceea ce spui, toti ne putem incalca promisiunile la un moment dat cand nu mai avem incotro...Eu totusi sper ca voi , toti ceilalti care o sa alegeti varianta gradinitelor sa scapati mai usor.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Ioana13 spune:
Am pus poze noi: http://family.webshots.com/album/571851605IKDWlu
Adriana, off prin cite trece Alexia! Si alaptata atit de mult! Daca a avut imunitate mai mare de la tine, nici nu vreau sa ma gindesc ce va fi cu Patrick! Noi il ducem din august, poate fiind vara nu vor fi atitea viroze... numai enterocolite
Daca o duceti la bunici, ii va fi bine, va trece vara fara atita caldura de aici din Cluj.... e dezavantaj ca e atit de departe!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anamica spune:
Salutare fete dragi,
De tare mult timp mi-am promis sa intru pe forum si mai mereu intervenea ceva mai urgent si incercarea mea esua. In primul rand mi-a fost tare dor de voi, va imbratisez cu drag si sper sa fiti bine si voi si puiutii, din pacate nu am reusit sa citesc din urma.
Adriana multa putere iti doresc si sper sa fie frumoasa si dulcica Alexia, bine! Tu esti esti cea mai buna mama pentru puiul tau si nu ai motive sa te invinovatesti! Mi-a placut tare mult ce ti-a scris Gabi!
Ana este bine, chiar nu imi vine sa cred ca am o fetita asa mare, e plina de afectiune si foarte pupacioasa.![]()
De aproape 2 luni avem si o tanti care vine si sta cu ea atunci cand mama mea nu poate veni, in principiu 1-2 zile pe saptamana. Pe tanti am angajat-o prin agentie, si am incercat sa fac tot ce stiam eu sa o verific de la cazier, la analize, referinte, vizita la domiciliu, teste psihologice etc, dar nu sunt foarte incantata de ea. Ana a acceptat-o bine, sta cu ea fara probleme dar nu e atasata de ea, mai exact jubileaza cand ajunge sotul meu acasa si ii arata doamnei usa si ii spune pa-pa! Ce sa zic, e o solutie de compromis in asa fel incat sa o ajut si eu pe mama mea sa isi poata rezolva problemele de acasa.
Ana a facut prin luna martie o laringita acuta, fara febra dar cu tuse urata si mi s-au parut ingrozitoare cele 2 zile si nopti cand tusea pana se ineca. Asa ca, desi ma gandeam sa o duc la ceva gradinita din toamna, o sa o inscriu abia din 2010 si pana atunci ne mai ajutam cu bunica, cu tanti asta sau alta...
Am pus si eu cateva poze mai noi cu Ana http://family.webshots.com/album/571756354QPkCuy
In rest eu sunt obosita si frustrata de programul de la job, dar ma straduiesc sa ma revansez fata de Ana seara, cand pur si simplu o rasfat si o dragalesc cat sa-mi ajunga pentru o zi!
Va pu cu drag si sper sa intru mai des,
Diana
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
adab spune:
Buna seara,
M-am delectat cu poze frumoase cu Tiadris, Dragos, Sara, Patrick, Ana. Ce maricei sunt deja toti si care mai de care mai "talentat". Da, vine o noua etapa in viatza lor....integrarea in colectivitate. Sa speram ca va fo o reisita pt. fiecare in parte.
Noi nu suntem foarte constransi inca sa o dam pe Sara la gradi. Eu m-am gandit ca odata cu venirea frigului la iarna nu va mai purtea iesi asa mult pe la parculetze si i-ar placea tare mult sa fie in compania copilasilor. E drept ca riscul imbolnavirilor va fi f. mare, asta e singurul motiv care ne retzine de altfel. Ma gandesc sa o inscriu pt. a-i rezerva locul, apoi vom mai decide. SI acum Sara are mucusori , pare ceva usor dar si asta e un chin pt. ea (aspiratul nasucului e horor) .... nici nu-mi vine sa ma gandesc cand va avea ceva mai serios cum va fi....
Adriana multa sanatate Alexiei si fii cu inima impacata ca ati incercat si ati facut ce e mai bine pt. ea. SI la fel veti face in continuare, sunt convinsa.
Alex m-ai dat gata cu oala de 3l. Eu am gasit in toamna la unul din hipermarketuri (cora sau Carrefour) dar oala de 1.5l. Nici nu stiam ca ar fi oale asa mari....![]()
Gabi ce bine ca e incantata Sara de gradi....si uite ca azi maine scpati si de pampi....e domnisoara deja Sara , ce mai... EU in privintza olitzei nu stiu ce sa ma fac. De cand a inceput sa fie constipata (din cauza ca merge la bunici) refuza si olita. AM incercat si cu colacelul ajutator si nici o sansa. AM zis sa nu mai incerc o vreme si apoi vom vedea. E in plan sa scapam si de suzi si asta as vrea pana nu incep maselutzele sa-i apara si sa o chinuie, atunci stiu ca nu ar fi momentul prea bun.
noapte buna la toata luea si un weekend frumos....calduros va fi cu sigurantza.
ALEX29 spune:
GABI din pacate chiar n am nici un dulap unde as putea sa le pun sus :(,oricum trebuie sa fiu mult mai atenta
ce bineee ca i asa fericita mamaruta cu tricicleta
si mai ales ca s a bucurat cand a vazut gradinita 
ADRIANA chiar nu ai de ce sa te invinovatesti ,nu te ma necaji si eu as fi facut la fel in situatia ta ,sanatate multa puiului 
IOANA 13 ce baiat harnicut ai mamicoooo 
ia uite aici ce casa buna ar face cu gospodina mea ,ce zici ?
http://picasaweb.google.com/sanda252003/PrimiiCovrigeiFacutiDeMicaNoastraBucatareasa#
DIANA ai o scumpete de fetita 
fetelor in seara asta mamaruta va dormi singura in dormitor, iar noi vom fi in living ...sper ca totul sa fie ok ..tare ciudat mi se pare ,dar era cazul sa facem ceva ,ca de 3-4 zile se tot trezeste noaptea ,nu mai incape asa cum trebuie in patutzul ei ,se chinuia saracuta de ea
cred ca i vom face un patutz la comanda ...tati a venit cu ideea de a face doua patuturi suprapuse
sa fie ok si pt urmatorul bebe
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
ALEX29 spune:
ADA la Cora n am vazut oale pt laptic ,dar si una de 2 l ar fi ok ![]()
si eu zic ca i mai bine sa scapati de suzi pana nu i iasa maselutele la piticutza
o seara frumoasa
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
Ioana13 spune:
Alex, era vorba ca ne facem firma de curatenie! Dar sa curate dupa altii, pe bani, nu dupa ei! Ce dulce e si harnicaaaa!!!
Diana, chiar ma gindeam la voi! Bine ca ai scris! Ana e o printesa!
Magduta, voi ce mai faceti?
Vai ce scumpa e o petrecere de pitici, la locurile special amenajate! LA paradisul prichindeilor m-am uitat. Oare nu sint si mai convenabile? Sa fie spatiul si sa se poata duce mincarea mincarea?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)