Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)
Raspunsuri - Pagina 20
MIHA78 spune:
Vad ca ma incheiat cu Silvia, de fapt pe Giova vroiam s-o intreb, parca scriai at. in primele sapt de sarcina ca ai trimis Super slimul la ceva analiza? Ai primit ceva rezultat. Asa ma tenteaza dar tare multe prostii am citit despre ele.
Eu in concediu de luni, Tudor e asa fericit, ma tot intreaba cate zile mai stau cu el. Din pacate mi-am luat doar o sapt. si mi-o petrec pe la avocati si notari.
Ana a mai avut Alex pb. cu consti[patia? Cum ai rezolvat-o ca pe mine ma termina Tudor cu pb. lui.
maraki spune:
Hello,
Miha, asa m-am gandit si eu, o sa-i dau de 2 ori pe zi in loc de 3 pt ca al meu este slabutel si mi se pare doza mare. Inca nu am inceput tratamentul, astept sa.i treaca nasul si dupa aia o sa-i dau. Iaurt mananca doar dimi si seara, asta pt ca nu bea lapte, nu mananca si el cascaval, trebuie compensat cu ceva.
Mi-am adus aminte ca nu v.am spus cauza sangerarilor: secretiile uscate...de cand am aflat, nu mai tinem cont ca nu.i convine si-i punem cu spray nazal de 2-3 ori pe zi apa cu sare de mare..dr a spus ca putem de cate ori vrem pt ca nu este medicament, ajuta sa scape de SN.
Bianca, cum se simte Dani? Ati reusit dimi sa il pacaliti fara lapte?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
http://www.youtube.com/watch?v=62FBRIVG50k&feature=related
pt copii, in dreapta sant si alte filmulete
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Intru si eu ca am gasit portita pana imi coc painea in cuptor
cat dorm baietii ca trebuie si sa iei si sa ii caut lui Alain iuart in cutie rosie
adica cu capsuni sau zmeura sa fie rou ca altfel nu mananca, de preferinta branzica din aia dulce cu fructe. Alain e super prapadit numai prostii face azi am avut un circ cu el pe strada de la gradi acasa ca nu am vrut sa ii dau paine cu mainile murdare
(se jucase in parculetul din fata) incat a urlat 5 minute pana am ajuns...e pedepsit fara desene azi,nu mai las asa cu una cu doua ca am stat si am analizat ca eu sunt principala vinovata ca se face asa obraznic ca nu stiu sa il educ urechiatul de moment nu tine, e deja mare si intelege ca e pedepsit si vreau sa stie ca daca face prostii suporta consecintele. Mi-a tot cerut desene dar a inteles ca nu o sa ii pun nici un Aladin si s-a conformat fara circ, mananca f bine in continuare si e mai ok cu tusea. Eu sunt ok merci celor care ati intrebat de mine, aseara ne-am uitat la partea doua dela "Nasul" a luat Jean trilogia si dureaza nenenica peste 3 ore am inceput pe la 20 dar cu pauze pt facut cian si altele se facuse 12 si nu era gata
azi cica e ultima pare noroc ca sunt numai trei ca m-am saturat de el desi e un film excelent.
Giova scuze ca am raspuns atunci in graba si nu ti-ammultumit de reteta de peste suna atre bine am copiat-o si o sa fac data urmatoare de peste
, superbe poze ai pus m-am delectat cu ele.
Maraki spray-ul nazal cu apa de mare usuca nasul, mi-a zis pediatra cand ii puneam sa ii desfund nasul,nu e bun la nas uscat ca sarea deshidrateaza in etapa 2 si mai tare, ser fiziologic simplu..si ala e sarat putin dar nu ca si apa de mare.
Giova chaira sa cum e cu Super Slim?
Mihaela
eu mi-am comandat deja super slim sa imi ia soacra mea de la Cluj ca ea ia si e multumita de el, zi-ne ce ai citit rau de el. Eu imi respect programul de umblat pe jos de trei ori pe saptamana minim 5 km
cateodata masi intorc pe jos si m-am apucat si de pilates...de fuga nu stiu de ce dar nu am energie
si ma simt bine asa, cum stai cu dieta se misca acul la cantar?
Ai dreptate ce zici cu lmbile si stiu si Alain vb tot dar nu are o armonie in vb care cred eu ca ar fi bine sa o lucram putin, o sa ma interesez de un logoped bun macar pt o evaluare.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bianca chiar asa ca am uitat cum mai e Dany ca nu ai zis ? Eu cand era Alain cu febra scazuta de tot il mai scoteam cu Jean sa il plimbam cu masina dar nu afara ca asta nu sta locului fuge si transpira si e cu gura deschisa iti dai seama
.
Multumesc fetelor ca am uita de raspunsul cu laptele, eu ii dau acum lapte de crestere peste 2 ani ca asta e formula care am gasit-o in Franta, Anda imi zicea ca i-a recomandat pediatrul lor laptele de crestere totusi ca are si formula de vitamine necesara si fermentii lactici pt imunizare si asa si e. Este si ceva lapte de la Nestle peste 3 ani dar nu il gasesc nicaieri aici, ma bucur ca il vrea piticul, eu ii dadeam pana acum lapte semigras cu 10 vitamine si ala era ok dar asta de crestere cred ca e chiar coplet si cand vad ca 500 de ml ii acopera doza zilnica de calciu, vit D si celelalte vit si oligoelemente stau linistita, pt cei care mananca mai bine poate nu are importanta dar la mofturosul meu
...bea de trei ori lapte mai nou
sa vad cat il tine obiceiul. Asta de crestere e mai scump ca e peste 2 euro litru dar asta e...taiem din ratia de masinute
ieri a primit de la Jean un set de trei utilaje de ferma cu remorca si un puzzele 3D cu winnie the pooh e mortal dar nu merita banii parerea mea ca fost peste 10 euro si piticul nu il face doar ca gata facut il poti face si tablou
.
Gata ca mia-m facut portia de scris v-am umplut capitolul
salutari la toata lumea.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Miha super slim este de 2 feluri, adica are diferite componente, difera si putin ambalajul. eu am slabit de la cel care are in compozitie ananasa, kiwi, etc. celalat nu si-a facut efectul. la analizat l-am dus pe cel din urma, caci asta l-am luat peste sarcina si continea exact ce era scris si pe cutie.
Miha, Silvia aveti grija cu SS, daca aveti probl. cu inima...caci da ceva palpitatii, creste pulsul....
Eu am vazut efecte doar daca l-am combinat cu fitness si dieta, in rest nu.
Nu cred ca l-as mai incerca, daca ar fi sa o iau de la capat. am citit o groaza de contra pareri pe net despre aceste pastile, atunci cand cautam info. Plus la tv la stiri ce a zis despre ele. aveti mare grija.
Miha sotul meu intotdeauna s-a ocupat de Marco, atat cat i-a permis timpul. Nu vreau sa-l laud, dar el se prosteste si se joaca mai mult cu piciul decat mine. Cand vine acasa, marco e numai pe el.
Chiar zicea ca i-a placut acum in Italia ca a petrecut mai mult timp cu Marco. sper sa se ocupe la fel si de bb2, daca il va lasa smecheria astalalta.
Silvia astept sa faci reteta sa-mi zici daca v-a placut.
Cu crizele cam asa e...daca nu intervenim, se urca in cap.
e scump laptele de crestere, noi luam din Italia de la nestle e super bun, Mio parca ii zice, e in niste sticle de plastic de jumate de litru. la noi cum nu se gaseste mai bine am trecut pe lapte normal. In plus la gradi le da normal si pe urma riscam sa nu-l accepte in veci pe asta.
am fost prin piata si m-a pus sa-i cumpar cirese. am dat o groaza de bani pe o mana de ele si binenteles ca nu-i plac
.
_
Gio
30+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi. Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:
- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.
Amanta s-a laudat si ea
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!
In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
-Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi Batman, faci si tu ceva de mancare?
Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta : - Salut, ce faci? Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns : -Destul de bine! La care tipul intreaba : - Incotro mergi? Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt : - Bucuresti! La care vecinul, mai nervos, spune : -Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!
Un barbat ajunge acasa dupa o zi lunga de lucru. Asezandu-se in fotoliul obisnuit, ii spune nevestii: - Repede, adu-mi o bere pana nu incepe. Sotia, nedumerita, ii aduce berea. Tipul da berea pe gat si spune: - Repede, mai adu-mi una, trebuie sa inceapa. Sotiei nu prea ii convine, dar, cum parea ceva important, se conformeaza. Tipul o da si pe aceasta pe gat, si o cere pe a treia. -Repede, inca una, o sa inceapa in orice moment! Sotia se infurie si spune : - Gata, pana aici, neismtitule! Vii acasa, nu dai nici buna ziua, iti pui curu in fotoliu si ma tratezi ca pe un sclav sa-ti aduc bere la botu' calului. Nu realizezi ca zilnic spal, calc si gatesc pentru tine? Sotul, oftand: - La naiba, a inceput!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5