Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

da stiam si eu de nurofen ca taie orice durere...nu-i dau lui Angelo dar ma gandesc ca-i curge nasul de 3 zile si sper sa nu fie nevoie in astea 10 zile de peritol...vad cum se prezinta diseara, daca este ok atunci incepem din seara asta cu jumatate de pastila.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, dar de ce nu pui o intrebare la Clinica virtuala? Macar asa ca informatie, poate primesti si o parere competenta.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

pai astept sa intre si Silvie Ea era bolnava, oare cum se simte? Si eu ma simt nasol, nu mai imi face bine laptele, m-am trezit dupa o jumatate de ora cu stari de greata si laptele in gat Trebuie sa cumpar antivomitive sa am in casa, as fi luat unul acum dar au expirat de cand eram gravi..adica le.am aruncat mai demult.
Astery eu nu inteleg de ce sant mai ieftini pantofii in Ro decat aici! <tenesi decupati nu am vazut pe aici, erau dintr.aia intregi fara siret dar cu talpa alba si ar fi insemnat sa spal la ei in fiecare seara

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu in graba ca nu mai reusesc sa ajung si pe DC .
Bumbita scumpo imi pare tare rau nu pot sa zic ca stiu ce simti dar sunt alaturi de tine si iti spun sa nu iti faci ganduri negre draga mea, nu iti spune ca era fetita mult asteptata aceea o sa vina cand va vrea Doamne Doamne , era o sarcina cu probleme care nu a rezistat, uneori universul stie ce e mai bine pentru noi, daca era ceva cu probleme grave poate asta a fost singura solutie fruntea sus si mai departe alaturi de baietii tai. Chiar citeam in ceva carte cu 1001 de picturi de privit intr-o viata care o am din Ro la ceva tablou celebru infatisand-o pe o regina Ana de Stuart care a fost insarcinata de nu stiu cate ori i a dat nastere la 12 copii din care nu a supravietuit nici unul e incredibil ce soarta pot avea unii oameni, cate se pot intampla la care nici nu putem sa ne gandim. Trebuie sa fim multumiti de ce avem si de copilasii nostri in primul rand si sa mergem mai departe suntem alaturi de tine .
Maraki atat Nurofenul cat si Paracetamolul sunt din clasa medicamenelor cu actiune analgezica ( pe langa efectul lor antiinflamator si antipiretic) deci nu e bine sa le combini cu peritolul, eu i-am dat lui Alain in o singura data si panadol dar la interval de timp intre cele doua doze si a fost o singura data.E mai bine sa nu combini, parerea mea.
Nu mai am timp sa stau, revin eu la noapte dupa ce adoarme trupa, salutari la toata lumea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am ajuns si eu la calc.
Vad ca a intrat si Silvia si i-a raspuns la Maraki, Eu am citit prospectele online inainte sa spun si credeam ca nu sunt analgezice. Ma rog, am gresit..
Noi nu am iesit afara ca noah...am zis sa il mai tin in casa inca azi. E bine, nu a mai facut febra deloc si a mancat mai bine dupa-masa asta. Dimineata va fi tragedie ca nu va bea lapte sigur va .
Azi am stat in casa si ne-am uitat la enciclopedia animalelor, Sandra a scos cartea din biblioteca si i-a placut foarte mult lui Dani. E groasa si are o gramada de animale..e carte pt Sandra nu pt el dar de aratat animalele e buna si pt el.
Maine merg la piscina de dimineata ..de abia astept sa inot.
Maraki, si Dani are tenisi dinaia cu talpa alba...astia sunt tenisii de care spuneam caii sunt putin mari ca sunt nr 25.
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-05-03/17:26:44
Se murdareste repede talpa, mai ales varful si trebuie spalat . Am zis ca mai cumpar o pereche, una ii dau cand iesim la plimbare in trening, si unii ii dau cand merge la joaca. Ca se innegreste varful ala si nu prea ai cum sa ii cureti.

Merg si eu la nani

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGICI

in primul rand vreau sa i spun Bumbiteisa nu dispere si capul sus ca sigur va fi ok...
Bianca imi pare rau de copii ca s raciti
ASTERY sunt super frumosi pantofioriitb as i iau si eu lui Stefan neaparat ca s comozi

eu pe aici astept sa plec la cursuri si pe urma la munca...copiii sunt ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bumbi-momentele astea au fost cumplite pentru tine, dar numai timpul le poate estompa. E foarte important acum sa nu lasi tristetea sa te invadeze, asa ca te asteptam aici la povesti vesele, triste...nu conteaza.Comunica- iti va face bine

Mai multe povesti despre noi mai incolo ca acum mergem cu cresa la ponei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!
La noi a plouat azi noapte, sa vedem daca se face timp frumos azi, caci e frig afara.
Copilul e dus de tat-su' la gradi, il prefera pe el. cu toate ca vroiam sa-l duc eu sa dau o tura prin centru sa-i vad pe dementii de la radio ZU in oras. poate iesim diseara la concert, daca o fi vreme frumoasa.
Maraki tenisi cu talpa alba avem si noi, sa vezi cum arata daca iese la joaca in curtea gradinitei....toata seara spal pe ei, dar tare ii plac pustiului si sunt comozi. cred ca ii mai caut o pereche de ieftinituri dintr-astea...sunt bune pt. gradi si de mers prin parc la joaca, chit ca spal zilnic pe ei.
Bianca mai bine ca nu l-ai scos pe dani. ma bucur ca nu a mai avut febra, doamne ajuta sa-i treaca si puroiul din gat.
Cosmi spor la munca si la cursuri.
Silvia cred ca ai adormit aseara de nu ai mai intrat. sper ca esti mai bine.
Ana uite ca ai motiv sa pui poze....vrem sa vedem poneii. Distractie faina azi!

haideti la, caci tocmai am terminat-o.

_
Gio30+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Bumbita . Ai grija de tine! Nu a fost sa fie de data asta. Dar nu stii niciodata ce te mai asteapta (de bine).
Bianca, eu zic sa-l scoti pe Dani afara daca isi doreste si are starea necesara ( si nu face febra foarte mare). EU una pe ai mei i-am scos si cu febra. Sau mai bine spus nu am putut sa-i tin in casa!
Cu RAzvan era jale mare, avea peste 39 febbra, maraia si plangea si statea doar in brate, dar afara!
Andiaroro, distractie faina la ponei!
fetele si sanatate tuturor!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bumbita, capul sus mami, n-a fost sa fie de data asta, dar ai o familie minunata, ptr. care tb. sa fii fericita si sanatoasa.
Bianca bine ca e spre bine Dani, daca nu mai face febra cred ca-l poti scoate si afara.
Cristina f. frumosi papuci, inteleg ca are si Angelo si sunt din Deichman? Tb. sa merg si eu at. sa vad ptr. Tudor, acolo gasaesc intot. papuci ptr. toata familia chiar si ptr. mama care are piciorul f. gros.
Maraki, eu cred ca in situatia voastra tb. cumva intervenit, in sensul ca eu sunt de acord cu tine cand spui ca tb ceva ptr. pofta de mancare. Sincer si eu as face la fel daca ar manca Tudor asa selectiv. Totusi poate chiar ar tb. sa incerci, pe langa asta si sa nu-i mai iei o zi, doua acele iaurturi cu branza sa vezi ce se intampla. Doar ca sa fii totusi atenta cu Peritolul, da-i eventual la inceput jumatate din doza recomandata, Tudor a luat intr-un episod acut de alergie si pe el l-a molesit ingrozitor, dar asta difera de la copil la copil.
Silvia, eu cred ca la Alain pb. vorbitului e totusi de la cele 2 limbi pe care le aude. Adica zic eu e chiar normal ca un copil care aude concomitent 2 limbi sa vb. mai greu sau mai putin, el tb. sa faca mai multe asocieri etc...
Giova, tin sa-ti felicit sotul, chiar daca e f. ocupat ii acorda mult timp lui Marco, se vede si din pozee si in concedii ce se distreaza ei impreuna.
Silvia

Mergi la inceput