Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (320)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca de la noi pana la sorella sunt 1200 km, pe care de obicei ii facem in 12 ore, cu cateva opriri la wc si o pauza de 1-2 ore maxim.
acum am ajuns mai tarziu, tinand cont ca am plecat la 5 dim. din Trento si am ajuns la ora 22 aseara. dar a fost super aglomerata autostrada, a mers si Clau mai incet, am pierdut o ora si prin vinea, am ratat eu iesirea catre SCS si uite asa. Bine ca am ajuns.
Silvia bb cam are de toate, cel putin pt. inceput. dar nu voi rezista eu reducerilor, mi-am si anuntat sotul, asa ca voi colinda mag. prin iunie-iulie si comand si de pe net cate ceva.
Miha, nu ma supar ca ne citesti si scrii doar in weekend, sincer te intelg.
Nu stiu de ce vorbesc fetele musai sa citesc, dar sunt convinsa ca nu la tine se refera.

revin dupa ce citesc.

p.s. am facut o reteta de peste file super buna. de la sora-mea o am, daca vreti o scriu aici.

_
Gio29+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

asa...citesc din urma si scriu in acelasi timp.
Bianca mersi de link, i-am si scris tipei un mail. Noi de obicei mergem la SCS-Shopping Center Sud, e in Viena, sau la Parndorf, dar aici sunt super scumpe, la reduceri gasesti cate ceva, dar subti.
Italienii iti ofera reduceri, mai ales daca cumperi de mai multi bani. al meu sot cere, mie mi-ar fi rusine. poate si altii ofera, dar nu stim noi.
Maraki am luat scaunul asta, Kiddy. am citit numai de bine pe net despre el.
sunt incantata ca Marco a stat aproape tot drumul in el. In Austria nu am gasit marca asta, vroiam sa vad la ce pret este.
Scaunul e asta gri, care se vede in poza:
http://www.kiddy.de/gb/startseite
Cosmi pai nici marco nu mai statea in scaun prin oras. si noi tot cu usile blocate circulam de foarte mult timp. dar in starinatate cica e 500 euro amenda, astia tin foarte mult la siguranta copilului si nu ne-am riscat.
maraki cum mai e Angelos? i-au mai trecut ochisorii?
Nu stiu de ce te tot agiti atat cu vizualizarile...lumea ne citeste, nu doar fetele care scriu aici. In loc sa te bucuri ca suntem citite...te superi. Si tu cred ca ai citit si nu ai scris nimic cateva ore...la fel am facut si eu, si mai cunosc cateva pers. de aici. asta e...de multe ori nu ai chef de scris, dar citesti, din plictiseala sau alte motive.

merg sa ma imbrac, musai sa scoatem piciul afara ca ne termina pe amandoi.
Nu mai zic de cel din burta....doamne mult ma mai loveste, parca mai tare decat Marco...e clar ce mic gigant voi scoate.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine. Acum mi-am facut timp de net.
Am fost in parc cu Dani si Sandra si apoi am tras o tura de Selgros..am ajuns la 22 acasa . Dani si Sandra si-au baut cacaoa pe masina...i-am cumparat laptic cu ciocolata de la fulga cu pai.
Giova, fain scaunul, de fapt e fotoliu auto nu?. Scrie reteta de peste poate sunt amatoare pe aici. Eu una nu sunt mare amatoare dar am o retata de la matusa mea pe care nu am facut-o niciodata...chiar ma uitam azi in caietul cu retete si am dat peste ea (100 ml vin, 100 ml ulei, 100 ml bulion, piper, sare, cateva foi de dafin).
Deci voi in SCS mergeti..stiam eu ca sunt 2 locuri de shooping.
Silvia, si prietena mea a fost anul trecut la Viena cu familia si au dormit la paprika si in Viena nu stiu unde..dar au luat tzeapa ca au mers duminica in Pandorf si era inchis...nu au cumarat mare lucru, in schimb au fost la zoo si in parcul de distractii care cica e super si au spart vreo 130 E dandu-se pe toate hintile de acolo. Nici eu nu am mai slabit deloc...dar nu am mai tinut regimul . Trebuie sa il reiau dar parca mi-e cumva...cu toate ca am vazut ceva rezultate pe el.
Miha, nu la tine ma refeream cand am scris ca sunem citite...dar si tu poti scrie mai des daca ai chef . Strandul nostru se numeste Weekend si e super fain, pe vremea lui Ceausescu era singurul din tara de dimensiuni asa mari...acum are 3 bazine pt copii de diferite marimi, 2 bazine pt adulti, acum au facut un bazin olimpic + bazin pt barci. E super, ar trebui sa veniti odata in excursie la plaja . Ca sa nu mai spun ce spatiu fain amenajat pt copii .
Silvia, noi la mare o zi mergem in Aqua Parc (de ziua Sandrei in 8 iulie) unde intrarea era anul trecut 40 lei de persoana, anul asta va trebui sa platim si pt Sandra bilet de adult pt ca a depasit inaltimea de 1.50.(sunt considerati copii cei pana la inaltimea de 1.50 cum ) Deci doar vreo 140 lei ma va costa intrarea asa ca...plus mancare si bautura de acolo ca nu te lasa sa duci nimic in geanta de plaja (pe noi ne-a controlat anul trecut si chiar aveam o sticla de apa si a trebuit sa o arunc la gunoi ). Apoi seara mergem in parcul de distractii...iti dai seama ca si acolo spargi o gramada de bani. Dar stii cum e...te intinzi cat ai si cat poti. Mie tare imi place sa ma destrabalez in concediu ca doar deaia e concediu nu?

Deja nu mai stiu ce tot am scris , mi-e somn
Noapte buna, duminica frumoasa maine

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am terminat si eu treaba cu spalat copil, hranit si adunat din casa asa m-am saturat de rutina asta, macarbine ca s-a pus pe mancat piticul ca era horror ce rau manca nu stiu cu ce traia dupa Peritolul asta vad ca mananca super ok azi a baut si lapte de doua ori a mancat cremvusti la gustarea de dimineata apoi supa cu galuscute, apoi dupa-masa 4 iaurtele de 100 de grame cu capsuni, in seara asta a halit un bol de cereale mare fara lapte si ii facusem pizza si am zis ca o arunc si a mancat o treime si din pizza mica inainte cred ca in trei zile nu manca atat. E tare mucos si tuseste super urat dr casei l-a pus pe antibiotic si avem un circ cu alaca nu vrea sa il ia.
Giova scaun de la firma aia cred ca are si Alain numai ca aici ii zice bebeconfort dar i-am luat din ala care are si centuri el nu doar cea de masina, e intr-adevar super comod ii place f mult si lui Alain.
Bianca si noi vrem sa ajungem la Parcul ala in Mamaia e parca nu ? Eu chiar sunt entuziasmata de vacanta pe litoralul romanesc ca nu am fost de multi ani sper sa nu venim dezumflati de acolo Cu dieta si eu sagnez ca naiba
Miha pupici multi de la noi .
Noapte buna noi ne punem la uitat de filme asta mic nu vrea sa se culce il las sa stea pana pica lat de somn in seara asta

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

buna dimineata de la sv.

Giova bine ati revenit sanatosi Sa foloseasca cu placere marcolino scaunul de masina Seamana cu al meu dar nu e aceeasi marca, avem centuri. Hai mai, cum nu ai gasit nimic sa te tenteze in magazine? C&A nu au prea multe modele de pantalon dar la tricouri stau super bine Intr-adevar sant cam scumpe alea de vara cu personaje cunoscute sant de la 14 euro in susDin H&M pt varsta copiilor nostri, nu prea ai ce sa iei. Pt bebe Edi sigur vei lua mai multe ca sant costumase si body-uri frumoase la ambele magazine
Miha cum sa nu mai scrii??? Doar atunci cand ai timp, la programul care-l ai e si normal sa fie asa
Bianca tare faza cu 1.50 m in privinta biletului la Aqua parc Deci indiferent de varsta, cei mici de inaltime platesc bilete pt copii....
Silvie oare se gaseste peritol cu acelasi nume si aici ? Sant disperata sa-i dau si eu lui Angelo, nu era de ajuns ca era slabut, acum e si mai si de cand s-a imbolnavit E un tantarel, nu stiu ce sa mai fac Foarte firav este puiul meu, tu ai luat din Ro Peritol? Se da numai pe reteta? Ieri m-am bucurat ca a mancat si Angelo pestele de la Mc, cativa cartofi prajiti, o jumatate de chifla proaspata,danonino nu ma plang ca mananca bine si destul dar nu poate trai numai cu asteaPediatra lui nu vrea sa imi dea nimic pt pofta de mancare, imi vine sa ma duc iar peste ea si sa-l dezbrac la piele pe Angelo sa vada daca este normal sa fie atat de slab si sa nu-i faca o schema pt vitamine.
Noi am fost ieri ( prima iesire ) in toys ( ma intreba Angelo de o sapt daca mergem ) de unde am luat pelerina de ploaie, o carte mare cartonata cu fel de fel de imagini din piata, scoala, parc, etc. am luat o sticla pt iesit afara care cred eu ca este termos pt ca e metalica si inauntru plasticata...doar am dat 16 euroi de a zis giorgos ca nu sant sanatoasa pai a venit vara, nu e normal sa avem si asa ceva ??? Ca doar nu bea angelo apa incalzita de soare Am fost si in Deichmann si am luat pantofiori decupati pt baiat, la 16 euro...vazusem 3 modele din panza dar nu erau nr 27, astea costau si mai putin, pana in 10 euro. Am fost la cumparaturi in real dupa care ne.am oprit in parc la leagane...cam mult pt prima zi de iesit ,Angelo s-a simtit bine ultimele 2 zile, mai are 3 zile de antibiotic si gata.oricum perioada de contagiune a trecut de cateva zile, nu am pus pe nimeni in pericol.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Tocmai am intrebat la nemtoaice daca se da peritol in farmacii fara reteta, am citit pe net ca tot asa se numeste si este bun in anorexii.Sant dispe sa fac rost, la noi nu este un moft, este mare nevoie de peritol m-a apucat si plansul cand faceam treaba pe aici Am vazut ca este si sub forma de tablete ceea ce e super ca pot sa-l dau copilului fara probleme.Pediatra asta m.a terminat, ma asculta cand spun ca nu mananca mai nimic si in final spune ca nu da nimic ca nu ajuta

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu pe aici singurica ca a iesit sotul cu copiii afara si cu tata socru care a venit intr o vizita surpiza ca ieri a fost ziua lui gabisi prin urmare am facut un mareee gartar la curte cu familia si amicii

Stefan un scump ...s a facut un cuminte se joaca ff frumos,papa bine dar gradii nu serveste
Bianca a intrat in febra tezelorsper as fie bine ca in semestrul 1

Giova ma bucur ca ati ajuns bine si ca v ati simtit bine
Bianca asadar ti ai facut monetarul de vacantasi e ar tb dar mai aman...ca peste 2 sapt mergem la un botez,peste 1 luna la o nunta ,apoi la mare si pe 4 iulie la o alta nunta
asa ca....suntem in aer
Silvi ai dreptate cu scaunul
Maraki si aici se da poeritolul pe reteta

Mergi la inceput

Neatza!!!
Noi suntem arestati la domiciliu. e frumos afara, dar copilul nu vrea sa iasa din casa, cred ca ii e dor de camera lui...sta ore intregi acolo si se joaca cu masinutele si animalele.
Tat-su' e dispe...vroia la piscina sau gratar...eu fara chef de iesit, fiu-su' la fel. asa ca a plecat sa-si spele masina, sa faca plinul si sa-mi cumpere capsuni.
Profit sa pun si eu pozele in drops si sa completez contractele de la Cord Center. maine vreau sa le trimit la Cluj, caci m-am lalait destul.

revin......

_
poze

Mergi la inceput

Asa...s-a pus piciul pe dupa tat-su', asa ca l-am sunat sa vina sa-l ia si pe el...doamne ce nehotarat este.

Bianca super ca veti merge la mare.
si noi am dormit de fiecare data la Paprika, e curat dar nu exceleaza...bine si pretul e mic, in comparatie cu hotelurile din Viena.
am auzit de gradina Zoo si parcul de distractii de acolo, dar sincer...eram prea obositi si dornici de venit acasa....
Silvia ma bucur ca a inceput Alain sa manance, am vazut cat am stat in Italia ce naspa e sa nu pape mai nimic. Iar suntem sub 15 kg. macar de ieri vad ca si-a revenit....asta nu prea mananca cat suntem in deplasare/concedii.
Scaunul e de la firma Kiddy. Bebeconfort e alta firma, cunoscuta si buna de altfel. oricum, toate astea seamana intre ele, difera doar firma, pretul si materialul.
Am vazut de la Chicco, ultimul iesit...arata super fain, un design misto, mai ieftin decat al nostru....dar nu mai vreau sintetic in husa...m-am saturat de cat transpira Marco in el.
Maraki nu am vazut costumasele pe care le-ai luat tu lui Angelos, de la C&A. sincer erau cu desene, dar nu m-au atras...iar lui bebu nu i-am luat decat un tricou de acolo si o jucarie. I-am luat multe chestii din Oviesse, Italia.
De la H&M numai 2 caciulite...erau multe pt. bebei, dar tot asa...nu avea rost sa mai cumpar.
si noi am intrat cu marco in Toys, i-am explicat cum sta treaba si nu a facut mutre pe acolo. si-a ales pe Mc Queen si un utilaj de la Bob si gata, am iesit fara comentarii.
Cosmi nasol ca nu serveste gradi. bine ca are cu cine sa stea. Poate din toamna va fii mai maleabil si va merge mai des.
Bafta Biancai cu tezele, numai note mari sa ia.

merg sa ma chinui cu pozele...nu le pot copia din laptop, naiba sa-l ia de W. Vista ca numai probl. imi face cand sa copiez ceva de acolo.

_
poze

Mergi la inceput

Cosmi m-ai lovit unde ma doare cel mai tare! nasol ca se da cu reteta si in ro....pai eu cum fac rost ca sant dispeeeeeeeraaataaaaaaa!!!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput