Planeta (se) rebela
Raspunsuri - Pagina 2
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Lucrurile bune se pot numara pe degetele unei maini??? Eventual a unei maini a mii de oameni. Planeta a fost aici inaintea noastra si va fi si dupa noi, de noi depinde numai cat de lunga ne facem existenta dar planeta ne va "outlive" cu siguranta. Alina, ar trebui sa mai reflectezi asupra incalzirii globale...gandeste-te ca noi acum ar trebui sa ne indreptam catre o era glaciara si noi tot ne incalzim pe zi ce trece. Nu e firesc ca planeta sa sufere asa o crestere mare de temperatura in asa putin timp.Dar cum am zis, daca suntem atenti vom mai putea sa traim inca mult timp pe planeta asta, daca nu Ei nu ii pasa, va fi aici si dupa noi pt urmatoarea generatie. A ticket to hell has never been funnier "Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth." |
Intrarea intr-o noua era glaciara nu tine de incalzirea globala, care si ea, poate dura pina la un anumit moment si apoi stop, ci de activitatea solara, mai bine spus de intensitatea acesteia.
Se pare (din ce am citit pe net, si in alte surse) ca in urmatorii 10 ani se asteapta o scadere semnificativa a activitatii soarelui, astfel ca temperaturile vor incepe sa scada si anotimpul rece sa tina mai mult. Pina acum activitatea solara se pare ca ar fi fost foarte intensa, dar se asteapta , asa cum am spus, o scadere a acesteia.
Om trai si om vedea...
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
xenocid spune:
citat din mesajul lui danat Pina acum activitatea solara se pare ca ar fi fost foarte intensa, dar se asteapta , asa cum am spus, o scadere a acesteia. |
Esti sigura ca nu este EXACT INVERS?
blackpanterro spune:
Problema nostra nu e numai soarele, problema noastra e ca ne coacem si din interior datorita gazelor nocive emise.
Un documentar foarte bun e cel al lui Al Gore, An inconvenient Truth.
http://www.climatecrisis.net
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
popescudora spune:
Eu una abia astept sa se termine petrolul ca sa fim obligati sa trecem pe energii neconventionale, pe care am putea trece ft bine si s-ar putea gasi solutii si acum daca marile corporatii americane nu ar avea interese financiare uriase sa nu se intample asta. Si lucrul asta se va intampla in caeva decenii. Mi-e groaza sa ma gandesc ce criza mondiala o sa fie atunci! Dar va fi depasita si pt planeta va fi un pas urias pentru refacere.
POZE
sorana spune:
Io zic ca plasticu' e de vina http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui sorana Io zic ca plasticu' e de vina http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
:))) tot George stie mai bine LOOL
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui sorana Io zic ca plasticu' e de vina http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw |
Chiar la Carlin m-am gandit vazand topicul, si cand colo, l-ai postat tu !
... Va mai amintiti isteria de acum cativa ani cu gripa aviara?... apareau simultan focare in patru colturi ale tarii, lumea era terorizata, cand vedea cineva o pasare moarta chema Sanepidul etc... Sia-cum ce s-a intamplat cu virusul ala, H5N1, ca nu se mai aude nimic, dar aboslut nimic de el? A disparut? Nici macar un caz nu ni se mai relateaza, din Malayesia, Turcia asiatica samd...
Virusurile nu mor asa, când vor oamenii... In fine, poate ca virusul aviar a suferit o noua mutatie si a devenit inofensiv, mai stii .
Cu gripa porcina, chiar nu ma mai pot 'emotiona' deloc. Lasa, ca înghitim noi oarece echinaceea, actimel si bilutze homeopate si nu mai stam cu grija virusurilor astora de la animale!
analessya13 spune:
citat din mesajul lui popescudora Eu una abia astept sa se termine petrolul ca sa fim obligati sa trecem pe energii neconventionale, pe care am putea trece ft bine si s-ar putea gasi solutii si acum daca marile corporatii americane nu ar avea interese financiare uriase sa nu se intample asta. Si lucrul asta se va intampla in caeva decenii. Mi-e groaza sa ma gandesc ce criza mondiala o sa fie atunci! Dar va fi depasita si pt planeta va fi un pas urias pentru refacere. POZE |
Solutii alternative s-au gasit: s-a inventat masina care se poate alimenta cu ulei de bucatarie si apa (cica aici in Italia), se incearca obtinerea energiei voltaice, panelelor solare etc. Pentru a se putea recicla se diferentiaza gunoiul menajer, sambata si duminica nu se circula cu masina in orase decat daca au filtru (cel putin asa e in Europa), multe persoane folosesc acele becuri tip neon pentru a consuma mai putin. Sunt mai multe. Dar in mare nu depinde de noi, ci de interesele politico-economice ale statelor puternice.
popescudora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui analessya13
Solutii alternative s-au gasit: s-a inventat masina care se poate alimenta cu ulei de bucatarie si apa (cica aici in Italia), se incearca obtinerea energiei voltaice, panelelor solare etc. Pentru a se putea recicla se diferentiaza gunoiul menajer, sambata si duminica nu se circula cu masina in orase decat daca au filtru (cel putin asa e in Europa), multe persoane folosesc acele becuri tip neon pentru a consuma mai putin. Sunt mai multe. Dar in mare nu depinde de noi, ci de interesele politico-economice ale statelor puternice. |
Pai tocmai asta e, ca sunt solutii: panouri solare, energie eoliana (stiati ca potentialul energetic eolian in Romania ar acoperi peste 90% din necesar?), s-ar putea face culturi pentru biocombustibil (bioetanol) care nu polueaza si culturile se refac anual, biomasa etc. Dar nu se aplica decat in putine tari si pe arii reduse pentru ca nu e interesul marilor magnati petroliaeri sa se aplice! Asta e dureros
POZE
Rufus spune:
citat din mesajul lui gabi3604 In fine, poate ca virusul aviar a suferit o noua mutatie |
Da...s-a mutat la porc...si e numit, suav, "suin".
Dar nu la orice porc; la cei cu pene!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008