Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi
"daca,copilul a cazut ce este de facut?" la care el imi raspunde "il ridici de jos" foarte tare

Ma bucur ca sunteti bine !!!!!

Nicoleta vreau si scor apgar , la cate sapt ai nascut si ziua ta de nastere

andy galro pupici cantaretului

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Kllemi, la ce dr ai fost cu bebe?

suna super duper....

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta15 spune:

am nascut la 39 saptamani, scor Apgar 9, iar data mea de nastere este 15 nov. 1979.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Frateeee ramane omul in urma un pic cu cititul si nu va mai prinde, asa o viteza aveti la scris, ceva de speriat.

Felicic iti trimit un sac de pupici prin posta, imi pare rau ca te-ai suparat, imi pare rau ca stai in umbra pentru ca tocmai post-urile tale ne erau tuturor foarte dragi, ai un stil deosebit de a scrie si intotdeauna ai stiut sa trimiti cate o vorba buna cuiva.
Mie in mod special imi esti draga din prima zi a Deei, tu esti cea care a venit aici cu vestea nasterii ei.
Promit sa prind toata gasca din Tineretului la o plimbare, cand o sa ajung prin Bucuresti si sa vorbim asa cum e mai frumos si mai bine, adica live. Pana atunci multa sanatate lui Falkone si sper totusi sa ne mai scrii.

Laura multa sanatate puiutei si daca ai cea mai mica indoiala in ceea ce priveste diagnosticul mai intreaba un alt doctor. Noua ne-a recomandat aerosoli si pentru o simpla raceala, dar asa face doctorita noastra, recomanda aerosoli pentru orice.

cred ca suntem pe drumul cel bun, o sa iesim din clubul mofturosilor, desi inca nu dau de baut... Am bagat carnita si acum legumele parca au devenit mai gustoase.
Maine incercam si un pic de spanac, sper sa fie cu noroc, mie imi place mult spanacul.

Mai voiam sa spun ceva, dar asta e dezavantajul cand scrii din an in paste, uiti ce voiai sa zici.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna ziua fetelor si multumesc Mimisi Luminita. Azi dimineata mi-a aparut o redirectionarea pe blogul meu de la acest topic si uite asa am aflat cine si cum. Sunt la inceput...de abia am postat cateva...o sa incerc sa postez in fiecare zi, cat mai multe, astfel incat sa aveti de unde alege. Va pup!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

oanamada iti multumim

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Hristos a Inviat!

A treecut ceva vreme de cand nu am mai postat, dar sper ca nu ne-ati uitat! S-a facut cald si suntem toata ziua afara, asa ca netul ramane un vis frumos. Pentru a ma delecta va mai citesc uneori, dar trebuie sa recunosc ca sunt in urma rau!

Vladut s-a facut mare (asa il vad eu). La 7 luni are 9,5 kg si 75 cm. Ne intelegem minunat atata timp cat toata lumea face ce vrea el. Bratele sunt cel mai bun loc de stat, iar telecomanda si telefonul cele mai frmoase jucarii care s-au putut inventa vreodata. Are doi dinti, al doilea a iesit dupa un mare taraboi. Se vad foarte bine si mugurasii de sus. Off, ce dureroase momente mai infrunta bebelusii nostri!

Imi lipseste tare forumul, asa ca fug sa mai citesc din urma!

Va pup pe toate fara exceptie!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata!

Intrebare: voi mai gasiti mere romanesti bune la gust?
Eu am cumparat ieri din piata unele dar au un gust putred. Si erau cele mai aratoase din piata.
Prin urmare Mihnea nu a vrut sa manance mar+par. Am scos borcanelul Hipp cu mar+morcov .E yachhh :(
Am scos ananasul si am incercat sa ii dau simplu. A mancat vreo 20 grame. Am amestecat ananasul cu mere+pere. A mai mancat vreo 3 lingurite si asta e.Intrebarea e ce ii dau eu maine dimineata sa manance??

La Hamid am fost de cateva ori. In afar de faptul ca mi-a dat analize de facut in rest nu am fost pe aceeasi lungime de unda.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Kllemi, la ce dr ai fost cu bebe?

suna super duper....

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

la dr. Stanciu are un cabinet in berceni, am inteles ca este si conferentiar la nu stiu ce spital, dar trebuie sa iti faci programare de luni pt. sapt respectiva, eu vreau sa zic ca ma chinui de 2 sapt sa fac programare, dar mie mi sa parut super ok si mai ales ca am auzit o gramada de lucruri bune despre el, probabil daca o sa te interesezi o sa auzi si alte pareri, cred ca a celor care nu le convine de el ca nu sta la taclale cu ei.......dar stii cum este lumea

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Neata!

Intrebare: voi mai gasiti mere romanesti bune la gust?
Eu am cumparat ieri din piata unele dar au un gust putred. Si erau cele mai aratoase din piata.
Prin urmare Mihnea nu a vrut sa manance mar+par. Am scos borcanelul Hipp cu mar+morcov .E yachhh :(
Am scos ananasul si am incercat sa ii dau simplu. A mancat vreo 20 grame. Am amestecat ananasul cu mere+pere. A mai mancat vreo 3 lingurite si asta e.Intrebarea e ce ii dau eu maine dimineata sa manance??

La Hamid am fost de cateva ori. In afar de faptul ca mi-a dat analize de facut in rest nu am fost pe aceeasi lungime de unda.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Incearca banana+para, banana+portocala, banana+para+portocala.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput