Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Kllemi, la ce dr ai fost cu bebe?

suna super duper....

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

la dr. Stanciu are un cabinet in berceni, am inteles ca este si conferentiar la nu stiu ce spital, dar trebuie sa iti faci programare de luni pt. sapt respectiva, eu vreau sa zic ca ma chinui de 2 sapt sa fac programare, dar mie mi sa parut super ok si mai ales ca am auzit o gramada de lucruri bune despre el, probabil daca o sa te interesezi o sa auzi si alte pareri, cred ca a celor care nu le convine de el ca nu sta la taclale cu ei.......dar stii cum este lumea

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

merci mult unde, unde in berceni? in berceni sta je...

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

et je aussi

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

din ciclul: cum pacalesti copilul sa manance

Sofia este pofticioasa. ne soarbe din priviri si molfaie in gol cand mancam noi. cateodata ii dau si ei cate o bucatica ... depinde ce mananc (a mancat si cateva firicele de carne de miel si cateva bucatele de cas de capra cu oaie, printre altele ...).
astazi n-a prea vrut avocado cu mar si branza. i-am pus banana ... nu prea a mers. Am mancat eu niste paine cu drob si ea se uita la mine molfaind in gol, normal. dupa ce-am terminat, am luat o furculita si am inceput sa mananc cele 3/4 din masa ei. Ea, cu jind la mine. Si am inceput sa-i dau sa manance cu furculita de metal ... A MERS! ea 4, eu 1 si uite asa am terminat recipientul. de ce n-oi fi luat o lingurita, nu stiu... dar mi-a fost frica de schimbare, sa nu care cumva sa-i treaca pofta

inainte am incercat cu o alta lingurita de-a ei. i-am dat-o sa se joace si de cate o baga in gura veneam si eu cu lingurita de mancare. a mers un timp doar.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

oanamada, link-ul il am de la o prietena. multumesc ca existi si scrii retete! pupam Catinca!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

gaia pe str. barza 11-13 undeva pe linga str. mariuca si nu mai stiu care, nu cunosc deloc zona, poate sti tu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

klemi de unde stii de acest dr???Si mie imi mai trebuie o a doua opinie a unui dr bun.Asta e vestit ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Kllemi, ma bucur ca sunteti ok!
Giulliana deci trebuie sa renunt la mar :( Ideea e ca vroiam sa introduc carnita si acum trebuie sa ma gandesc cum le rotesc

Din cilul rapoarte: cand am fost la party al meu sot l-a adormit pe Mihnea la el in patut cu suzi, ceea ce mi-a dat idei. Asa ca de o saptamana Mihnea adoarme in timpul zilei la el in patur cu suzi in gura Iar seara papa tzatza si il duc semi-adormit in patut si nu protesteaza! Si cand te gandesti ca pana acum o saptamana il adormeam numai la tzatza sau in brate!
Am baiat mare, manca-l-ar mama pe el

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

klemi de unde stii de acest dr???Si mie imi mai trebuie o a doua opinie a unui dr bun.Asta e vestit ???

de la nasa noastra stiu de el si cred ca este bun,dovada sta agenda plina a secretarei care nu mai face fata programarilor, altceva nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

are mama patrupeda

revin cu mai multe...

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

asa... am fost ieri dimineata la doctor, amalia are gingiile de sus umflate, de aici si febra. mi-a zis s-o mai tin pe antitermice pana aseara, iar azi totul a fost ok, n-a mai facut nimic.
multumesc din suflet fetelor care au intrebat si s-au gandit la noi, intorc catre voi toate gandurile mele bune pun sa citesc din urma si poate mai scriu cate ceva.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput