Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
nicoleta15 spune:
Am reusit sa adorm strumful.
Multumim pt primirea calduroasa!
Alexandru Gabriel este puiul meu frumos.S-a nascut pe 6 sept.2008 la maternitatea Filantropia, prin cezariana. 3600 g si 51 cm.
babytza spune:
ratonelu ce bine imi pare sa te vad atat de pozitiva !!!!! Tot asa mamicule
Bitza Eu de ce nu pot vedea pozele tale ???
Angelyna mango simplu e ciudat la gust..e posibil de-aia sa nu ii placa. Eu cand ii pun mango ii pun foarte putin in combinatie cu mai multe fucte. Multi pupici sa va reveniti cu papica
Nicoleta cu cine ai nascut la Filantropia ? Vrei sa iti trecem datele in listuta ?
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
kllemi spune:
neatza fetele haide-ti sa va spun ce am facut ieri la dr. cel vestit......super tare, frate dr. asta, nu te tine mai mult de 10 min. in care pleci super lamurit, vreau sa zic ca era acolo "lume multa ca la nunta" v-am zis ca aveam un polmenic de intrebari ptr. el si evident cand am ajuns acolo am scos hartia ca de.... nu ma duce capu' sa le tin minte sa repezit la mine si mia luat hartia din mana, am dezbracat copilu' la palpat, la ascultat, la cautat in urechi dar ce nu ia facut la cantarit,la masurat si intr-un final a inceput sa imi raspunda la intrebari.
Foarte scurt si la obiect la toate intrebarile, nu cu povesti, nu cu stat la taclale (ca oricum mie nu imi plac chestiile astea) si pe deasupra si glumet ca la un moment dat a inceput sa citeasca intrebarile si da peste una care am pus-o in ideea ca poate este ceva de facut era ceva de genul "daca,copilul a cazut ce este de facut?" la care el imi raspunde "il ridici de jos" foarte tare.
IN ORICE CAZ UNA PESTE ALTA MIA ZIS CA AVEM UN COPIL SUPER SANATOS SI CA SA NU MA INGRIJOREZ CU KG. CA ESTE SUPER IN GRAFIC
In rest ce sa va zic erau acolo doua mamici una avea o fetita de 8 luni care avea 10.500 kg. si una care avea tot o fetita de 1 an si 2 luni care avea 8.400 kg.
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
andy_galro spune:
La multe lunitze sarbatoritelor de azi: Maya,Anna,Ruxandra,Arianna,Thea
am uitat ce am vrut sa scriu
ma bucur ca Alexia e mai bine......ahh si nu mai stim nimic de Amalia
noi suntem bine...chiuim din toate puterile...toata ziua
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
tzitziri spune:
Laura, ma bucur ca sunteti mai bine.Ii mai dai ntibiotic sau astepti si parerea dr de azi?
Lumi, data viitoare te astept cu capitolul nou.Si adica v-ati adjudecat locurile in topul mancaciosilor....poate peste un an asa va detronam
Aly, ce grasun ai tu acolo.Noi suntem bine sanatosi!cum trebuie sa fie toti bebeii!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
kllemi spune:
aaaaa..... si mia mai spus de piciorul care i se parea dr. noastre ca este stramb, ce trebuie sa fac, ca sa nu mai umblu prin spital......masaj..si asta pot sa ii fac eu acasa pt ca mia arat si cum.....in rest la fel nu mancam
VREAU SI EU SA URAZ TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
nicoleta15 spune:
Babytza, am nascut cu dr.Varlas Valentin. m-as bucura sa ne adaugati si pe noi in tabelul vostru.
andy.p spune:
Am uitat sa-i raspund Dianei...luam Humex de 3 ori pe zi 3 ml,si-i dau si cu Tantum verde spray,multumim Musette.
Ce mai face Andrei?e mai bine?
Nicoleta bine-ai venit
Kllemi ma bucur ca sunteti super bine
Andy_gam chiuitorul.
Ange,Oana
Roxana pai depinde de ce fel de tuse e..unul ptr orice fel de tuse e stodal-ul,dar cel mai bine ar fi prima data sa-l asculte cineva
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
angelynna82 spune:
Nicoleta bine ai venit, la Filantropia am nascut si eu, iar dr Varlas imi facea ecografii, e un suuper dr
Babytza multam, sper si eu sa revina la papa
Andy.p si Andy_galro
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina