Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
Mimi, merci de blog. Oanamada e un user activ DC, in special la capitolul Diversificare. V-am trimis pe mail, acum cateva luni, schema ei de diversificare, aplicata pe fata ei, Catinca.
V-am pupat, papam si iesim afara!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
bitza2008 spune:
Faceti loc!! Faceti loc...urcam si noi in varful ierarhiei mancaciosilor!! A ras un mar+o para+cereale....ata boy!
Maia de JulyMorning
Anna Sofia de Joy21
Ruxandra Maria de A-rose
Arianna Stefania de Gargaritza85
Thea de Anamona
Numai fetite pe 28!!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
nicoleta15 spune:
Buna dimineata, mamici!
Multumesc pt raspunsuri! am recuperat pana la pg 4 apoi am sarit direct la 7 pt ca Alex ma cam cearta.
Din fericire, nu a patit nimic de la borcanel..doar ca nu i-a ajuns ieri si cred ca ar mai vrea si azi. mi-am propus sa ii fac si eu azi pui cu dovlecel si orez, daca tot i-a placut asa mult
andy.p spune:
Buna dimineata...multumes tuturor celor care s-au gandit la noi.
Alexia e mai bine,a dormit toata noaptea linistita fara maraieli,foieli,la 4 s-a trezit si a baut 200 lapte..nu stiti cat m-am bucurat,dupa ce seara abia a baut 100 cu chiu cu vai,azi mergem la alt dr sa vedem ce zice,nu se mai haraie asa tare si nici nu mai tuseste asa des..noapte nu mi-a tusit deloc.
ratonelu..nu te enerva la job
mimi super site-ul
Nikolici si Alexia dormea numai pe burta din sapt 2..si nu te mai ingrijora,iar daca stii ceva pont cu tort-ul vreau si eu o felie.
Bitza ma bucur ca nu-l deranjeaza raceala pe pui.
Aly ce ma bucur ca ai intrat sa ne spui de poze..ce frumos e!!
Roxana multi ici frumosului..imi pare rau ca ati racit,da-i ceva repede sa nu patiti ca noi..deci maine in casa noua??
Babytza imi pare rau ptr noaptea care ati avut-o ,sper sa iasa cat mai repede dintzocul,si astept cu interes poze cu primul
Lumi ce faceti??
Corrina
Anis spor la treaba!
Laureta ici micutzului dalmatian,sa treca repede,ii pui manusi sa nu se scarpine,sau cum??
Tuturor printzeselor de azi:Maya,Anna,Ruxandra,Arianna,Thea
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nicoleta15 spune:
Vaaai, ce de sarbatoriiiti! La multi ani, tuturor! Sa fiti sanatosi si papaciosi si sa faceti exact ce va spun mamicile!
angelynna82 spune:
neata si de la noi
sarbatoritilor nostri
Ratonelu un ic pt Sasha
Claudinna ginerele meu ce face , ma omoara bascutele tale
fata mea nu mai vrea fructe factute in casa, prefera borcanele, i-am dat azi putin mango si mai sa vomite, macar mananca cateva legume si pufuleti
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si multi pupici mamicilor
Din urma nu am sanse sa recuperez dar am vazut ca Felicic a plecat, sincer imi pare rau, ma inviorau postarile ei si chiar as avea nevoie de ele, nu de alta dar zilele acestea au fost nasoale rau
Am vazut poze cu boboceii nostri, mai da' frumosi maii sunt
Pupici si mai revenim
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
bitza2008 spune:
Nicoleta bine ai venit!!! DA-ne detalii despre tine si puiut, cu poze!
Si al meu mananca borcanele si-i plaaac!
Andy.p super vesti! Sper sa ajungeti la un dr bun, sa va linisteasca!
CD sanatate Mikului
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
CD27 spune:
Ce mult ma bucur ca Alexia e mai bine si a papat, da Laura, speram ca de maine vom fi in casa noua, asa ca va asteptam pe la noi, o sa avem 2 canapele extensibile in sufrag, deci...comeeeeee cu totii, e loc
nicoleta si Mikul meu a papat borcanase, multeeeee si nu a patit nimic, acum papa facut de mine dar stiu ca in caz de nevoie ii pot da borcanase fara grija, le accepta
bravo mancaciosul Luca de bitza
Anis ne bucuram sa auzim vesti de la fete cucuiete, te mai asteptam cand poti
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
angelynna82 spune:
stiu ca am uitat sa mentionez si alte fete, fara suparare ca mi-s capie, in schimb multe
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
CD27 spune:
fetelor, siropele astea, prospan, eurespal sunt din plante, pot sa le dau daca e tuse usoara, adica sa le dau oarecum preventiv?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH