Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina
nausica tare continuare!!! cartoful dulce de ce tre` sa nu lipseasca?

PT CA ASA VREA ANIA.PUNCT!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxi imi pare rau ca este racit, sper sa ii treaca repede Mikului si sa nu va chinuiti prea tare cu medicamente De papat cum papa ? Sunteti mai bine ? Ati fost la analize ?
V-ati mutat ? Ca am pierdut sirul....am ratat postul in care te mutai

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Babytza,Lumi,Corina
Lucas e bine mersi, nici un semn ca l-ar deranja raceala...mananca, vorbeste se joaca.
Nu vrea sa manance galbenus...nu-i nimic, incerc din nou peste o saptamana! Azi ii dau carne de vaca+dovlecel+conopida
Aly pupici frumosului cu ochelari de soare
Anis spor cu casa!Asteptam poze cu 3 printese!
Andy.p, Laureta Multa multa sanatate printeselor bolnavioare!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

eu sunt varza de somn, Kiki meu pt prima data s-a intors sa doarma pe burta, ea care nu sta niciodata nici macar cand e treaza.Si am stat sa o pazesc ca in mintiile mele bolnave inca se poate sufoca.Nu dati cu rosii dar bagati niste banane ca nu am pt masa de dimi.
Plus, obosita mai sunt si pt. ca am visat, asta cand am apucat sa dorm, ca l-au transat rau pe Razvan de la dimineatza cu Dani pe Antena 1.Si m-am trezit cu telecomanda in mana sa vad daca e viu si bine.Uffaaa a fost doar un vis, un vis urat.

Mergi la inceput

Maia de JulyMorning
Anna Sofia de Joy21
Ruxandra Maria de a-rose
Arianna Stefania de gargaritza85
Thea de Anamona

CARE DA TORT???IN CE PARTE SA MA INDREPT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

blog cu retete: http://oanamada.wordpress.com/

mie mi se pare super :-)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

multu pt parola...n-am timp acum ca-s tare alergata...
cd....imi par erau c-a racit...apropos si sasha...printre altele ...a inceput sa tuseasca ..i-am bagat niste eurespal...
mimihooo, sigur o sa dorm.....ca sunt la birou.
nikolici...sasha doarme numai pe burta...de la o luna juma'...cand abia isi ridica ..caputul de jos...
sefa-mea buna si-a incheiat socotelile cu firma asta de....kk
si acum o avem pe una care...colega fiind a fost super ok...ajunsa sefa...si-a indreptat spatele.....si s-a transformat intr-o vaca nesimtita...
bleaaahh...de astfel de oameni ...parveniti.
m-am racorit....
ciripesc pasarelele....infloresc floricelele......am un baietel sasha....viata e frumoasagata...mi-am revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, si LA MULTE LUNITE bobocitelor de azi.
Numa' don'soare fine, una-s-una....

asa...

anamona, daca pitica e mucioasa post raceala, sau o mai doare vreun pic in gat, poate avea un pic de inapetenta.... la copilasii astia orice e motiv de inapetenta, dar ceva atat de "gros" ca mucii....
zi-ne, zi-ne, recunoaste, ne citesti de la serviciu?

aoleu... am uitat restul.

Corina, votat broscaletele...

Nu am fost la odisee, asa-i. V-am mai povestit ca nu eram addicted. Cand am ramas gravi cu Teo, la insistentele prietenei mele, m-am inscris la ele la odisee (2007). Dar timpul nu mi-a permis sa activez... eram tot timpul ba in delegatie, ba la client, lucram zi lumina, si mai faceam si sport dimineata (piscina). Eram in masinutza de la 6 dim pana la 9-10 seara, sau in birou, in fine...
Cand am facut varicela am intrat sa arunc o intrebare... apoi n-am mai intrat deloc, aveam alte preocupari.
Dupa varicela m-am intors la serviciu, zi lumina la loc... apoi de la serviciu direct am nascut.... am stat acasa aproape 5 luni in care nu-mi gaseam nici fundul cu amandoua mainile asa de greu si obositor mi se parea... apoi back to work... delegatii, job nou, apoi gravi, apoi mama bolnava, spitalizata, operata...
concediu si prenatal cu Teo singura acasa...

Dupa ce a aparut Radu am inceput sa ma organizez mai bine, cred ca fortata de imprejurari. A inceput sa vina si socrul. Hopa un pic de timp liber.... si gata adictia. Tot prietena mea m-a impins... ca de, ea e addicted rau de tot.
Si uite asa. Poveste lunga... v-am plictisit de tot.

Intre timp mi-ati devenit adictiv de dragi.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nikole la faza cu dormitu pe burta te inteleg, asa as fi si eu, Mikul nici treaz nu sta pe burta, dar cu Razvan ce ai domne? house e plecat putin si gata, altul in visele tale?

Rox imi pare rau de cazatura shoricelului si chiar asa, astazi cati dintzoci aveti?
Noi am mutat mare parte din lucruri, mai avem d-ale Mikului, pat, cada, cateva hainute, balansoar, in rest maruntisuri pe la bucatarie. Maine isi ia sotul liber si vrem sa fie mutarea finala, din pacate e cam jeghi casa noua, a muncit mama mult acolo, inainte pusese proprietara o femeie sa faca(cred ca nici n-a aparut), asa ca sper sa fie ok maine.
Mikul papa bine(zic eu), nu ca la carte, dar eu sunt multumita, fructe nu prea papa, dar cred ca s-a saturat de mar copt, altceva nu prea stiu sa-i dau, mango/papaya sunt si ele din gama perelor?(laxative?)
La dr vrem sa mergem saptamana asta, la fel si la analizele de pipilic, sper sa nu fie nimic

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput