Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
laureta spune:
Pauza mica inainte de masa
Io cred ca ma urc pe pereti , vreau afaraaaaa
Dr Stanciu este preferatul meu, super doctor, ne urmareste de cand s a nascut Bianca. Nu da usor antibiotic si este foarte scurc si la obiect. E cam greu cu programarile dar daca e urgenta te baga.
sabinel ma bucur ca patrupeda e ok
codruta pupam vionicul, bine ai revenit
paula eu n am mai gasit de mult mere bune, toate arata super dar gustul
bitza so tineti tot asa la mancare
cd io zic sa nu dai nimic preventiv
babytza sa sparga o data dintzocu ala sa lase baiatul in pace
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
preety spune:
ptr micutele sarbatorite ale zilei:
Maia de JulyMorning
Anna Sofia de Joy21
Ruxandra Maria de A-rose
Arianna Stefania de Gargaritza85
Thea de Anamona
Dragele mele abia mai mananca Sorina piureul de legume... azi s-a pus si pe plans... nush ce sa-i dau / fac ca sa pape
Alaltaieri i-am pus un pic de mar copt... era dulce si bun... fara carne sau ou ... abia a papat...
Azi i-am pus putina vita drept ptr care am zis c-o pacalesc cu putin iaurt doar doar o manca... s-a pus pe un plans...
Solutii ceva???
Denisa, Edwin e un frumos si asa!!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
300 spune:
Gagici neata si de la mine! Cine-a dat cafea saru mana, eu sunt prin urma pe undeva si n-am citit.
Azi am facut banana cu mar si morcoov si cand s-a terminat am mai ras un mar minuscul. Pentru mine, ce credeti ca Anda a mancat vreun pic? Cum bag mar in compozitie cum e yuck. Banana cu morcov i-a placut dar acum nu mai aveam morcov si am zis sa-i indes ceva pe gat... Geaba fratilor. Vedem maine. Poate n-a fost ora care trebuie
Am trecut la cada mare si ne distram de minune, ne rostoggolim in apa, prindem jucarii, chiuim, mai mare dragul. I-a luat ceva sa se prinda pe ce lume este dar finalul a fost glorios. Mai vreau! Desi s-a culcat mai tarziu ca de obicei...
Ieri am vrut sa trimit un raspuns si am uitat. Iata mai jos.
Paula ca sa vezi filme pe youtube iti trebuie macromedia flash instalat. Daca fol. firefox de ex. iti da posibilitatea “install missing plugins”
Biytza am pe Lucas sa ii treaca mai repede mucii si rosu in gat.
Piolica acum ma uit sa vad unde e St Etienne. Feli NU din pricina ta a plecat, te rog sa nu pleci si tu. Uite iti trimit o si un ic, numai nu pleca
Laura da de dr. e aia frate? E culmea, pe bune. Dr de familie sunt cam suciti dar cred ca a intrecut limita vorbindu-ti asa.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety ptr micutele sarbatorite ale zilei: Maia de JulyMorning Anna Sofia de Joy21 Ruxandra Maria de A-rose Arianna Stefania de Gargaritza85 Thea de Anamona Dragele mele abia mai mananca Sorina piureul de legume... azi s-a pus si pe plans... nush ce sa-i dau / fac ca sa pape Alaltaieri i-am pus un pic de mar copt... era dulce si bun... fara carne sau ou ... abia a papat... Azi i-am pus putina vita drept ptr care am zis c-o pacalesc cu putin iaurt doar doar o manca... s-a pus pe un plans... Solutii ceva??? Denisa, Edwin e un frumos si asa!!! Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) Mamica de Sorina Gabriela Ticker Sorina Gabriela Bazar pentru Mihaita! Bazar pentru Sonia si Andrei! |
Sa o lasi in pace. Incerci sa ii dai foarte multe lucruri desi este inca foarte mica. Baiatul meu cel mare, desi hranit cu formula de la 3 luni, manca la varsta fetitei tale numai legume si fructe si nici pe alea in cantitati considerabile. Dupa mine Sorina nu este pregatita sa manance atatea lucruri si ma refer la carne, iaurt.
andy.p spune:
Fetelor ati dat careva gulie bbeilor?Merge deja sau mai trebuie asteptat?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Ramo dr.era suparat ca am toot insistat sa vina si vezi doamne nu ar fi avut de ce..cand a vazut ca nu am chemat-o degeaba s-a suparat..intr-adevar a intrecut limita,dar pe mine chiar nu asta ma interesa atunci
preety imi pare rau ca nu mananca piti,nici Alexia nu vrea legume in ultimul timp..dar nu o mai chinui,nu vrea o las
denisa am tot uitat sa-ti spun ,Edwin e un scump
lauretaimi pare rau,sper sa iesiti cat mai repede si sa treaca bubitzele
sabinelam micutza patrupeda.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
gaia.nevia spune:
io n-as vota cu gulia. E vanturoasa rau
He-he, Miruna. Radu al meu e nascut in aceeasi zi cu Sorina.
Mananca doar fructe, cateva lingurite, si azi vad ca a acceptat acele fructe cu branza de vaci ().
Am fost ieri la vaccin, si pediatra ce ne-a zis?!
Sper ca mancati carne, legume, branza, incet incet sa-i dati ficat, si la 7 luni, ou....
Si io zic, neah, sa stiti ca noi suntem inapoiati rau... doar fructe mancam, acu ce sa fac, sa-i dau din astea toate odata? (fac io asa adanc si naiv pe proasta...).
Saraca ce sa mai zica... "nu, bineinteles, o luati treptat cu supa, carnea fiarta separt... "
Asa ca daca te iei dupa pediatru... ajungi la balamuc, cati doctori atatea sfaturi.
In plus Sorina are refluxul cel afurisit, si trebuie sa manance solide... Acu, stiu si eu, poate ar fi bine sa stea doar pe fructe, branza, cereale, poate ceva legume cat mai mult timp....
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
300 spune:
Ada stai asa ca in searaa sta mergem la controlul de 6 luni pe care l-am tot amanat din motive de vreme rea, pasti si lene (sapt trecuta). Abia astept sa-i spun ca fi-mea a fost racita si n-am dat pe-acolo (tot se vorbea de paranoia, am si eu una, sa stiu sigur ca nu haraie desi eu n-o aud si n-are simtome de raceala dar deh ma paste vinovatia automedicatiei)...
Si sunt tare curioasa ce mutra va face cand va auzi ca noi mancam numai max 30-40 de ml de ceva fructe, ca mar prea mai vrem de cand papam banana si ca nu mananca supa in ciuda faptului ca data trecuta, acum o luna si ceva, i-am zis ca ii voi da ca deja mananca mar cu biscuiti.
b de la bebe, blog...
300 spune:
A propos de mar cu biscuiti, cand i-am zis ca da, ii dau (ca sa fug mai repede intrau alti pacienti si ma astepta si pe mine cineva), a facut niste oooochi... cred ca s-a cam prins de aluatul meu si s-a mirat cum de i-am dat gluten. Acum voi fi sincera 100% si eu nici nu voi face pe naiva cum ai facut tu acum, ci o sa zic ce cred eu. Acum asa zic, dar va povestesc ce iese - mai pe seara.
A si azi nu voi da niciun cadou. Nu ca as fi lasat eu mult, dar de cate ori treceam pe acolo lasam ceva. Sunt curioasa daca isi modifica ceva la comportament. Nu cred, sincer, pana la urma, eu banii i-i lasam mereu la sfarsit si chiar dupa ce ma echipam de plecare, deci va dati seama ca-si lua omul orice gand. Probabil atitudinea lui relaxata este generata de atitudinea mea relaxata vis-a vis de copil. As vrea sa am si eu mai multe intrebari dar nu prea am si mi-e necaz, mai ales cand va vad pe voi ca faceti atatea teste, vedeti atatia doctori... Uneori parca ma ia cu frig ca poate Anda are ceva si eu nu stiu - na uite aici paranoia in cadere libera.
b de la bebe, blog...
ratonelu spune:
mama lui de servicu.
am fost la banca...si chiar ma gandeam pe drum c-o sa va raspund acum....
intre timp insa....m-a sunat sotu ca s-a dus sa ia copilu de la soacra si a vomitat tot cu jet chiar....si ca doarme ...sta juam de ora iar doarme...si plange....si face kaka cu mucozitati....
offfffff
si tre sa plec repede....lsa mergem la doctor....
oricum maine eram programati(imi imaginam ca maine dupa 12 o sa vin si-o sa va dau o veste super...si d-aia nu v-am spus) la 12 la o eco abdominala sa vedem de ce-a zis idioata aia ca-l palpeaza la burtica pentru ca are burtica mare si sa nu aiba vreo tumoara.....
am auzit si eu de stanciu....m-as duce si eu la el...dar nu cred ca pot asa...si la ora asta....nici nu stiu unde-l gasesc
nu ma duc la medicul de familie pentru ca e o tuta!
ce urat vorbesc....
deci....probabil o sa merg la privat....i-am imbogatit p-astia....ca daca ma duc la grigore alexandrescu stai vreo 2 ore cu sasha caruia nu-i convine nimic.
cum era aia cu floricelele infloresc....