electrostimulare sau masaj anticelulitic?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Din cate stiu, diferenta de look, marketing, nume...si de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Eu nu pot spune pentru ca nu am facut decat Dermocell. Din cate a citit doar,sunt de acord cu Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Am facut cellu M6 acum cativa ani la salonul lui Corina Danila. Nici nu mai stiu daca mai exista acum. Personal,dermocell mi s-a parut ceva mai puternic. Iar diferenta de pret este de vreo 80 ron intre cele 2 (dermocell este mai ieftin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Serios? Asa de scump de m6 asta? eu credeam ca e ceva mai low calitativ decat dermocell. De fapt asa si zici ca este dar costa mai mult, ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Fetelor mi-am facut abonament la salon la ultralipo, dermocell, sauna si electro. Astea sunt-slabire-anticelulitic-si tonifiere, deci intra tot ce am nevoie:) Ma simt super bine si imi place de mor, iar rezultatele mi s-au vazut dupa prima sedinta. Va recomand, orice femeie merita asa rasfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am folosit si eu cellu m6, dar nu am avut rabdare sa vad rezultatele.
am fost si la 2 sedinte de electrostimulare intr-o saptamana, si am fost mai multumita, in perioada urmatoare am avut unele probleme si ori am slabit natural, ori pielea s-a mai intins datorita electrostimularii.
acum as vrea sa-mi comand un aparat de electrostimulare " Joycare" de la efarma.
l-a folosit cineva?

Mergi la inceput