Atentie la datele personale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Spunea o mamica ca a avut probleme cu tovarasa din cauza copilului caruia ii aparuse numele si s-a facut conexiunea cu ce scrisese mama.
Asta e un lucru care se intampla in mod frecvent aici pe forum.
Chiar si noi am patit-o (si de atunci am mare grija ce scriu) ca ma plangeam de o chestie la gradinita lui fi-miu si am fost interpelata de dna educatoare...
Dar oricum, la cate se scriu aici despre diverse probleme si pareri vizavi de gradi, produse, servicii, e normal ca diverse persoane interesate sa vina si sa studieze topicuri...
Cel mai nasol e ca desi aici pe forumai posibilitatea sa editezi ce ai scris tu, daca dai o cautare cu Google, poti gasi pagina asa cum a fost scrisa ea initial
Plus ca, daca cineva a scris cu reply, gasesti acolo ce ai scris tu, si nu poti edita....
Dar asta e, traim intr-o lume a internetului si a spionajului
De aceea nu mai am eu poze cu copiii pe forum si de aceea am mare grija ce mai scriu, ca am facut-o in trecut si nu mi-a facut deloc bine

Annablue & Adrian & Calin
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Dar de intamplarea mea ce ziceti? In februarie am mers la gine pt un test papa. O singura data am mai fost la doctora respectiva, la laboratorul lor niciodata. Pe analiza mi-a trecut numele gresit, prenumele in loc de gabriela marioara, varsta si adresa a fost ok, dar la adresa era trecuta doar strada si nr, fara bloc, scara, apart. Rezultatul mi-a venit cu nume corect, CNP, adresa completa. Am ramas perplexa, fiindca nu mi-am dat nici CNP-ul, nici buletinul, nici carnetul de sanatate, nimic... de unde naiba stiau cine sunt? Din secretie????

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Ca sa va panichez de tot exista un program Politia romana, unde bagi numele persoanei, eventual si primele cifre din CNP, daca ii stii sexul si data nasterii si iti apare adresa si CNP-ul complet!

POZE

Un mare fas...de ex prietena mea figureaza cu numele si adresa de dinainte de casatorie...si s-a casatorit acum 4 ani, sunt vechi bazele de date.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

A vazut si eu ca la o banca, atunci cand am contractat un credit, functionarul a verificat cnp-ul meu pe un site pe net (ca masura de protectie impotriva celor care ar putea folosi acte false).
Are cinva site-ul respectiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

mai nou, se atentioneaza mamele sa nu-si mai puna poze cu copii pe net gen webshots, concursuri diverse, etc fiindca sunt multi dezaxati/pedofili care le folosesc pozele copiilor pt diferite reclame sau fetish-uri! scarbos!

poze

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput