Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti
Raspunsuri - Pagina 19
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O bai,tu vrei bataie????nu mai fi asa panicoasa...asa o sa faci si cand va fi alex langa tine?bagati mintile in cap si lasa-l incolo de drob... |

Sariiiiiiti ca ma bateeeeeeee!!!!!!! Gata shefa! Mucles drob, batut shefa, kupil panicat, minti zburate, bagat minti in cap.
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
![]() ![]() ![]() Sariiiiiiti ca ma bateeeeeeee!!!!!!! Gata shefa! Mucles drob, batut shefa, kupil panicat, minti zburate, bagat minti in cap. **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
tizo...asa imi place,dar nu de frica vreau sa faci asta,ci ca asa este normal..alex are nevoie de o mamica optimista,deschisa la minte si mai ales nu panicoasa!insa iti inteleg si starea asta...dar te asigur ca va trece!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
va pupacesc si va zic noapte buna,merg sa fac un dus si ma intind la tv...misha,ne auzim maine la tel...sa nu crezi ca scapi..![]()
drum bun si aveti grija de voi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
andata spune:
| andata, Puppa sariti cu datele de nastere pentru prima pagina, ale voastre, ale organelor domniilor voastre si ale kupiilor din dotare! |
Gata, misha execut:
kupiii: - Octavian - 11.09.1992
- Alexandra- 26.08.1997
sosu' - Romulus - 28.12.1968
eu - Ana - 10.01.1971 (ha ha, sunt mai mare cu 4 zile!)
BB 3 ramane de vazut, dar o sa strice armonia (2 fecioare cu 2 capricorni)
misha71 spune:
Andata-executat!
Tizo 

toata mahalaua! Ne vedem peste o saptamina.
Ruxule fii pe faza ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
misha adica ai plecat??? si eu am ramas cu buza umflata??? pai o sa plang pana vii tu. auzi....si mai stii ceva? cat ai sa fii tu plecata vin la adresa ta si fur drobu de sare si iti las unu plin de optimism, da??? sa cada optimismul pest etine si peste casa ta..sa nu mai fii asa prapastioasa.
in alta ordine de idei...buna dimineata soare care nu este. soarele a fugit printre nori
va invit la
eu mi-s terminata de somn...as dormi 5 zile non stop, dar cine sa te lase.
am o paine la facut in masina, o
de terminat pe aragaz, o
musai ca nu pot pleca asa...iar la 11...decolam...via nu stiu sigur.
acum ma duc sa termin
sa va pot da si voua. ne mai vedem.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
'neata,
Misha,eu te cred ca ai emotii,dar nu lasa emotiile sa te domine 
normal ca(,) kupliu o sa mai si planga,plange al meu cateodata de zici ca e BB si eu mai am putin si-l insor 
o sa gasiti voi metode sa-l calmati,ca el micutul o sa fie in alt mediu,cu alti oameni si e normal sa se simta stresat o perioada(micutza de tot
)
era bine daca va lasa sa-l vedeti putin cate putin ca sa se obisnuiasca,sau asa faceti pana il luati definitiv de la maternala?!
noi am fost ieri la km 36 ...a plouat pana la noi,la noi au fost doar cativa stropi de ploaie(cred ca de la Delphi am avut noroc
ca nu ne-a plouat).....
cand am iesit pe autostrada erau niste balti,deci plouase bine 
eu ma duc la treaba,ca am de facut mancare,curat ...
si Mihnea are de facut lectii
cred ca in 2 zile nu termina tot ce are de facut
sa aveti o zi buna,pe toate 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
vio la mine nu o plouat, o fpst doar vreme naspa...nouri, vant, tunete...ca si azi de altfel....si noi ne aventuram sa plecam...oameni dusi cu pluta. deci sa stii ca nu de la mine au fost stropii....eu am trimis doar soare.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kokiy Ptiu, acu' am descalecat de pe matura ![]() Puppa,welcome! Asa cum imi sta mie bine,adicatelea impielitata , am facut doo nazbatii ...a doua ,tine de bani ,nu de alta ,da eu mi's alergica ![]() Concluzia e ca m-am dat pe plante,si cum bine spunea cineva ,si drogurile tot din plante se extrag ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
cnoastem situatia cu pastila de slabit ,am luat dupa ce am nascut si am slabit 12 kg ,acum mai bag o tura ca s-au mai adunat kg.
Despre YR nu stiu ce sa itispun pemine una nu m-au prea convins
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kokiy MB, cand oi calari mie teama sa nu-mi botzesc miju' ...eu stiam sa merg cu bicla,da' mi-a fost asa drag de ea ca am calarit-o vreo 4 ore :)...seara la baie m-am speriat si am chemat-o pe mama,eram vanata la miju' ala mic ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Cum adica mij mic?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

, am facut doo nazbatii
,nu de alta ,da eu mi's alergica 

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
...eu stiam sa merg cu bicla,da' mi-a fost asa drag de ea ca am calarit-o vreo 4 ore :)...seara la baie m-am speriat si am chemat-o pe mama,eram vanata la miju' ala mic