Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

La multi ani Isabelle!!!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Eu am niste emotii de nu va pot spune. Miine plecam. Acu' stau cu ochii pe drobul de sare: daca se va intimpla ceva neprevazut miercuri si se va amina sentinta, daca nu-mi dau papirul sa-l pot lua pe Alex acasa, daca plinge dupa maternala si nu va vrea sa mearga cu noi, daca....
Stau ca pe ace. Cred ca pina miercuri fac infarct sigur. Si ma oftic ca nu am net sa pot vorbi cu voi, asa ca o saptamina vom vorbi mai mult la telefon.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

da-mi si mie nr taaaau

puuup

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dodo, sa-ti traiasca puiuta mica. Sa fie sanatoasa, papacioasa si norocoasa si sa va bucurati de ea.
Misha, chiar fara net iti suntem aproape. Te asteptam inapoi fericita si cu vesti bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

da-mi si mie nr taaaau

puuup

Daca pe al meu il vrei, ti-am dat, fara numar, fara numar (pe PM), ca am 3 nr. de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Eu am niste emotii de nu va pot spune. Miine plecam. Acu' stau cu ochii pe drobul de sare: daca se va intimpla ceva neprevazut miercuri si se va amina sentinta, daca nu-mi dau papirul sa-l pot lua pe Alex acasa, daca plinge dupa maternala si nu va vrea sa mearga cu noi, daca....
Stau ca pe ace. Cred ca pina miercuri fac infarct sigur. Si ma oftic ca nu am net sa pot vorbi cu voi, asa ca o saptamina vom vorbi mai mult la telefon.

think positive!totul va fi bine,trebuie sa fie!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Dodo sa-ti traiasca pitica!

Linistit Misha pentru 2 minute intre "mama nu merge kid vs kat pe youtube" si "mama repede, am o urgenta, am varsat laptele pe parchet" am apucat cateva minute cu misha la tel

Urmatorul capitol ar trebui sa fie cu "momente stanjenitoare" daca se poate cu copii de 1-2 ani ca sa o incurajam pe Misha

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Stiu ca asa ar trebui, insa drobul ala de sare sta sa cada M-a mai linistit Sorana nitel cit sa nu ma arunc de la geam, numa' ca nu era nici o paguba, ca stau la et.1 si nu-mi rupeam decit amaritul ala de neuron

andata, Puppa sariti cu datele de nastere pentru prima pagina, ale voastre, ale organelor domniilor voastre si ale kupiilor din dotare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Dodo sa-ti traiasca pitica!

Linistit Misha pentru 2 minute intre "mama nu merge kid vs kat pe youtube" si "mama repede, am o urgenta, am varsat laptele pe parchet" am apucat cateva minute cu misha la tel

Urmatorul capitol ar trebui sa fie cu "momente stanjenitoare" daca se poate cu copii de 1-2 ani ca sa o incurajam pe Misha

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

......ca sa vad ce ma asteapta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Stiu ca asa ar trebui, insa drobul ala de sare sta sa cada M-a mai linistit Sorana nitel cit sa nu ma arunc de la geam, numa' ca nu era nici o paguba, ca stau la et.1 si nu-mi rupeam decit amaritul ala de neuron

andata, Puppa sariti cu datele de nastere pentru prima pagina, ale voastre, ale organelor domniilor voastre si ale kupiilor din dotare!

bai,tu vrei bataie????nu mai fi asa panicoasa...asa o sa faci si cand va fi alex langa tine?bagati mintile in cap si lasa-l incolo de drob...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput