Prietenie la plesneala- Perle de barbati cuminti

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

La biserica, preotul se īntālneste cu un tānar enorias: - Ce te aduce la biserica, Ioane? - Iaca, am venit sa ma spovedesc. - Nu-i nevoie, ti-am citit blogul...

da blogu lu nu e public sa citim si noi???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Vin eu si ti-l fac! Lapte-ti dau de unde-a beut Andrei vreo 2 ani, oua - am doua de rezerva, ca si-asa se strica nefolosite, iar de miere se poate lipsi Max, macar o data....

lapte de unde a baut Andrei tre sa fie tare bun.
pai uite acum ca mergeti la Herculane poti folosi cu folos cele 2 oua de rezerva...poate vine barza cu o surioara la Andrei.
da tu ma pui sa iau mierea de la gura copilului?? pai o sa ma transform intr-o mama denaturata si apoi kupii mei o sa sufere.
da asa de coriozitate...ce gust o fi avand toate chestia asta de zici tu ca face bine??

ps. da sa stii ca max chiar se bucura ca nu am voce...ca nu ne mai aud vecinii cand strig dupa el si ca nu ma mai aude cand il cert ca nu isi pune ciorapii in masina de spalat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Vin eu si ti-l fac! Lapte-ti dau de unde-a beut Andrei vreo 2 ani, oua - am doua de rezerva, ca si-asa se strica nefolosite, iar de miere se poate lipsi Max, macar o data....

lapte de unde a baut Andrei tre sa fie tare bun.
pai uite acum ca mergeti la Herculane poti folosi cu folos cele 2 oua de rezerva...poate vine barza cu o surioara la Andrei.
da tu ma pui sa iau mierea de la gura copilului?? pai o sa ma transform intr-o mama denaturata si apoi kupii mei o sa sufere.
da asa de coriozitate...ce gust o fi avand toate chestia asta de zici tu ca face bine??

ps. da sa stii ca max chiar se bucura ca nu am voce...ca nu ne mai aud vecinii cand strig dupa el si ca nu ma mai aude cand il cert ca nu isi pune ciorapii in masina de spalat

poze, Just Me
ambitioasa

Pai asta e... ca la Herculane vom dormi toti intr-o camera, in acelasi pat, cu Andrei intre noi. Asa ca ouale-alea sigur se vor strica... asa ca ia-le acum, cat mai sunt bune (cred eu). Si pe Max il poti trimite la piata sa mai cumpere miere...
A, da... laptele de la san e super gustos, ca am fost curioasa sa vad ce bea Andrei, si-am gustat... mmmmm... dulce si parfumat.

Chestia aia e buna la gust, chiar foarte buna. Mie care nu-mi place laptele simplu, nu-l beau decat cu cacao, si-am reusit sa beau o cana cand eram mica. Mi-aduc aminte ca tot asa, priveam cu scepticism si scarba la cana... dar am baut. Si mi-a placut.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Andreea ... asa patim si noi in concedii. Misha si Delphi luati aminte aici la babe. E bun concediu dar nu foarte lung (adica noi mergem cam maxim o saptamana si apoi macar 2 zile pauza acasa si inca o saptamana). Si dupa suntem ca apucatii

Problema de logica: Ghiciti cat rezistam fara

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Dodo de ce nu i-ai zis lu nenea doftoru sa croseteze frumos si delicat? da-mi adresa lu nenea sa il trag de urechi

Delfi problema n-a fost "crosetatul"moasei ci pantalonii care jeneaza,faptul ca l-am luat pe Donu' in brate la 2 zile dupa crosetat si-i iritat locul.
Citat:
Dodo ai inceput sa zici "mai am x zile pana la... "?

Sorana e liber la visat si nici nu costa
Citat:
Dodule, eu dau si galeata de cafea da` sa nu ma injuri la noapte ca nu doarme zana

Pana mea e super obisnuita cu cafea,ness cu fff mult lapte

mey usurel cu bancurile caci eu trebuie sa ma tin de "broderie"
Oanaam liber la plecat de acasa

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

aaa...deci mai e complicata treaba acolo...da poate dupa ce adoarme kupilu faceti o impreuna si ies scantei
uite ca diseara dupa ce vine max...il pun sa-mi zbuciune un shake de ala ce zici tu...da nu ii zic ca e pt voce....ca sigur pune matraguna in el sa capiez de tot.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Delfi problema n-a fost "crosetatul"moasei ci pantalonii care jeneaza,faptul ca l-am luat pe Donu' in brate la 2 zile dupa crosetat si-i iritat locul.

pai uite care e solutia vazuta de mine: fara pantaloni draga mea...fara nimic...ca si asa e cald...
si pt locul iritat nu exista alifii de trecut iritatiile???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

pai uite care e solutia vazuta de mine: fara pantaloni draga mea...fara nimic...ca si asa e cald...
si pt locul iritat nu exista alifii de trecut iritatiile???

Sincer as sta fara "nadragi"dar mai e si Donu' prin zona am o pereche pe mine f largi si "lalai",dau si cu creme si cu ..si cu...azi o sa incerc si cu o crema pt bebei...e si zona de asa natura ca numai curata si uscata nu se poate numi

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cu fusta larga si lunga Dodo
Normal ca ai liber la visat. Dar nu-i chiar asa mult si trece iritatia

Vero - n-o cunosti pe fi-mea. Tot vede. Tot stie. Si nu misti in front. Acasa avem camere separate si tot ne asiguram de 2 ori ca doarme adanc si usa e inchisa bine Ca mai venit peste noi, e drept ca putea nimeri un moment si mai rau dar tot ne-am batut care-si gaseste chilotii mai repede

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera īntr-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

buey, gagici, despre ce alifii si ascunzisuri vorbiti aicisha fara mine, ah???

Mergi la inceput