Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(15

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Azi m-am trezit mai devreme si am si mancat deja (un iaurtel cu musli). Am inceput sa dorm rau noaptea, deci ma gandesc sa renunt la somnurile de peste zi.
Imi faceti asa o pofta cu rosiile si branzica. Eu nu pot sa mananc rosii (nici ardei,castraveti sau ridichi) ca imi fac un acid, si deobicei nu le pastrez in stomac. Am mancat ieri salata verde si nici aia nu mi-a prins bine ca am dat-o afara.

Sa aveti o zi buna!

CRIS 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, poftiti la un ceiuc sau o limo...

kitzy - imi pare rau.


Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragele mele!
Va las un pic si hop cu vesti din astea...
Kitsy, imi pare tare rau . Cred ca stii parerea mea, asa a vrut DD, are pentru fiecare pregatit si un bebe, doar ca ni-l da cand stie el ca va fi totul ok si pentru bebe si pentru noi. Capul sus si sa treci repede peste dezamagire.

9+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata, vreau limonada, iti iese foarte buna si ma revigoreaza.

Kitzy, imi pare rau. Sunt sigura ca aceasta pierdere te-a intarit si vei incerca iar sa ii faci un fratior sau o surioara micutei tale.

tuturor

Viitoare mamica in culmea fericirii 7+ (9+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Phiu..am reusit si eu sa citesc din urma..

Kitzi, imi pare tare rau..Off..e tare dureros sa stim ca iar una dintre noi trebuie sa plece de aici.. Bafta la consult azi, si sper sa nu fie nevoie de chiuretaj, macar..sa fie durerea fizica mai mica!

Stiu ca incepuse Lidia cu intrebarea daca se vede burtica la 10 saptamani..hmm, eu ma laudasem ca am aceleasi kilograme cu care am pornit la inceputul sarcinii, si m-am masurat aseara in talie si..surpriza, luasem deja 3 cm, azi dim m-am masurat iar, ca eu sunt paranoia (stiti subectu' si stresu meu minunat cu rochia mea de miresica), si aveam doar 2 cm in plus, dar care conteaza foaarte mult, ca rochia deja era fixa pe talie..
Asadar, la cantar nu se vede, dar la burta deja incep sa ma rotunjesc..si am inteles ca e normal , mai ales dupa saptamana 12 incolo..Asta e..sanatosi sa fim si la punga grosi, ca sa imi mai permit sa cumpar o rochie..
Krelia, si eu intru la categoria slabanoage dar cu burta.. Sunt slaba bat de la mijloc in jos, dar sus burtica o am de cand ma stiu-n-am avut niciodata abdomen plat. Iar acu se vede binee burta si sunculitele-vorba ta', mai incolo cupkilu'

Camy, felicitari pentru cele 12 saptamani! Si sa scapi cat mai devreme de greturi! - sa stii ca eu iau centrum materna, dar am avut doua perioade cand am intrerupt ca mi se parea mie ca imi face pofta prea mare de mancare, si guess what?? imediat cum nu le mai luam, rau si rau, greturi , hranit ratuste, cum incepeam si luam din nou zilnic, cum se ameliora..Nu stiu acu, poate o fi o solutie si la tine! Ca rau nu au cum sa iti faca vitaminele astea!

Bre...m-ati innebunit cu branza voastra cu rosii..eu am in frigider si nu imi vine sa ma apropii de ele..

Betty, vis-a-vis de sex , si eu acu cand am fost la eco, am vazut toti trei-eu, al meu si doctoru ca era ceva sculat bine pe acolo...si a decretat doctoru cu juma de gura ca el crede ca e baietel, daaaar..mai speram totusi sa fie fustitaaaaa Ca tare ne dorim o 'petita cu fundita'-sper sa se fi inselat nenea doctoru'

O zi minunaaataaa ! -daca s-ar putea sa nu existe si scarbiciu' bine ar mai fi

Tare ma gandesc la o solutie sa imi bag medicale de prin iunie..da habar nu am cum sa fac..ca firma mea oricum e pe duca, si stam aici si ne asteptam sfarsitu'








'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 12+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza!
Haideti la un capucino fetelor, cine mai vrea cine mai doreste.?
Apropo, voi mamici de nov-dec, aveti in plan sa mergeti la mare, asa cu burtica?...eu imi doresc mult sa ajung , sper sa nu am probleme!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Neata burtici, sunteti foarte harnicute. Pe mine m-au luat asa niste greturi, dar din fericire fara.In rest astept cu nerabdare urmatoarea eco, care va fi din pacate abia in mai , in jur de 14...am niste emotii!!!.va pupic pe toate si o zi usoara!


11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Neata burtici!
Felicitari Camy, bem o limonada pentru veste! (as putea sa ma bag la o bere, dar sunt solidara!)

Kitzy imi pare sincer rau. O sa treaca si va veni si bebe 2, poate ne intalnim la o noua odisee prin iulie, cu toatele cele care am trecut prin asta!

Eu nici pe voi nu va parasesc sau mai binezis nu scapati de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Laura, daca nu e fetitza de data asta vine ea mai apoi.
Eu ... fetita am avut, s-a scapat o asistenta si mi-a spus, am auzit-o chiar daca Nayel a incercat sa o acopere cu "O sarcina, ce sa fie?" A fost pentru prima data cand l-am auzit tipand, el fiind foarte calm si cu un timbru vocal modest.
Asta este, poate data viitoare ma pricopsesc cu 2, spre teroarea mea, dar pentru prima data cand as admite si asta ... sanatosi sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Neatza!!!
Kitzy imi pare rau...sincer... n-as vrea sa se intample asta la nimeni... dar cine stie ce planuri are DD???
Eu aleg limonada..ca abia stau sa nu
Va pupik pe toate si o zi frumoasa!!!

bya 7

Mergi la inceput